Archives May 2023

Престиж моята най -голяма талисмана на миглите

Престижът, който най -големият ми талисман на миглите има, е най -голямата пръчка за маскара, която някога съм виждал. Но не става въпрос за размера, който има значение, прав ли съм?

От сайта на Prestige Cosmetic:

Най-големите ми мигли произвеждат цялото тяло с голям обем с един удар. Непосредствената драма на Lash, която няма да се забие, разваля или люлее.

Харесвам ме някои обемни талисмани, така че бях психически да опитам това. Купих тази талисмана, когато Рексал изчистваше техните престижни екрани (повечето места замениха линията на престижа с NYX – малко съм амбивалентен по отношение на това, като се има предвид, че харесвам и двете марки) – това обикновено се продава за около 10 долара, но получих моето за 6 долара. Тази талисмана се състои от 13,6ml, която е дори много повече от талисмарите Covergirl Lashblast с 13,1ml.

Чеждите на тази талисмана са завладяващи, тъй като е изключително много гъста – четините не са поставени в спирална конфигурация (помислете за почистващ препарат за тръби) като много естествени пръчици на четината. Чеждите имат нередовен модел, който събира по -скоро малко продукт, както и след това покрива всякакви кости с маскара, произвеждайки невероятен обем, както и дължина.

Впечатляващо, тази обемна маскара не се люлее – но там, където спира да работи за мен, е, че се размазва под очите ми, както използва през деня. Около 5 -часовата марка имам малко очи на панда. Ето сравнение на престижа, който най -големият ми талисман с талисмани с други големи талисмани пръчици:

Масивно е! (това е което тя каза)

Професионалисти:
• доставя невероятно дълго, както и пълни мигли
• Не любче или дразни очите ми
• Член на семейството на достъпни разходи за резултатите (т.е. аз като тази талисмана от 10 долара много по -добре от ползата от 29 долара, която са истински! Маскара)

Минуси:
• Размазва се под очите ми с деня
• Може да бъде тромава, ако пръчката не е изтрита старателно преди кандидатстване
• Поради големия чист размер е предразположен да докосва капаците ми по време на нанасяне, получаване на маскара върху прясно използваната ми сянка за очи

Стош достойнство: 7/10

Съвет: Наклонете главата си донякъде, когато използвате талисман с голяма пръчица, това ще сведе до минимум опасността да получите талисман на капаците си.

Пробвали ли сте тази талисмана? Какъв е вашият много обичан талисман за мигли VA-Va-Voom?

Споделя това:
Дял

Щракнете, за да изпратите това на приятел на приятел (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Pinterest (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите в Twitter (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Tumblr (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите на Reddit (се отваря в нов прозорец)

Като този:
Като зареждане …

Свързани

TopCoat Mascara: Clarins vs Baremineralsi използват маскара от време на време, когато не-водоустойчивата маскара, която използвам, не е толкова водоустойчива или дълго, тъй като го изисквам за деня. Защо просто не нося воден устойчив талисман, за да започна, казвате? Позволете ми да ви кажа няколко причини: 1) Водоустойчиво …
21 май 2015 г. „Красота“

Нови талисмани на Revlon: Най-изключително всичко в едно, както и обем + дължина maginifiedi предположение, че напоследък съм на аптека Тяхното оферта на талисмана: • Изключително всичко в едно (червена капачка) • Обем + дължина увеличена (синя капачка) Не мога да имам предвид последния път, когато получих …
18 август 2016 г. „Красотата“

Фокус на проекта 10: L’Oreal Voluminous Butterfly Mascaralucky #7 от фокуса на работата 10 Оценка е L’Oreal Voluminous Butterfly Mascara: Пробвах много всеки маскара, който се е пускал някога, тъй като все още се опитвам да открия замяна За моя съкровен – колкото и да е прекратен – l’Oreal Bare Naturale Mascara. Това прави ли го за мен? Първо, …
14 март 2016 г. „Красотата“

Предимства на колежа, които могат да направят всичко различно

, спазването на приноса, е от още един автор.

За многобройни, които са ходили в колеж, концепцията да си спомнят своите общежития или апартаменти за стажанти възстановяват усещането за веселие, забавление, както и също и страх. Това е, тъй като тези, които ходят в университет, се използват да живеят с тези, които също са на курса си или отиват и в същият университет. Въпреки това, когато онлайн с хората на вашата възраст, много от които ще напуснат къщата за първи път, тогава нещата могат да се притесняват.

Страните изобилстват, както и местоположението могат често да се пълнят с боклук. Безопасността и сигурността често не са толкова стегнати, колкото може да бъде, водещите стажанти, които откриват домове, които да наемат заедно, са една от най -важните цели на грабежите на дома. Освен това, опитът да се организира, както и да поддържате всички, които държат своя край на споделена сделка, може да бъде предизвикателно време за мнозина.

За щастие, има съвременни предимства, които можете да използвате, за да помогнете на тази загриженост малко, предимства, които много от днешните завършили може би са искали да получат достъп до или да бъдат разбрани. С спазването на съветите ние вярваме, че вашият стажант дом може да бъде също толкова практичен, колкото желаете, че е бил:

Услуги за почистване

Ще бъдете изумени точно колко полезна може да бъде услугата за почистване при работа с общежития или къщи в колежа. Услуги като Swiftclean предлагат стойност, което предполага да ви помогнат да запазите къщата си безупречно от време на време, вероятно преди да хвърлите огромен празник или да изберете да поканите някои хора наоколо. Може дори да се използва няколко дни, преди да трябва да имате голяма проверка на дома от вашия хазяин. Услугите за почистване могат да ви помогнат да спестите време, да предотвратите аргументи при работа с вашите съквартиранти, които могат да имат продължителни проучвания, както и други задължения, които да сте в крак, както и обикновено ще изпълнят много по -експертна задача, отколкото може би наистина сте се надявали. Именно в този метод тези услуги си струват теглото си в злато.

Услуги за разделяне на сметки

Има многобройни в интернет разходите за разделяне на услугите там. За малко такса от всеки член на дома, можете да направите груповите разходи много по -прости за управление. Когато определите един човек, който да се справи с всички финанси за домакинството, често може да бъде, че те не харесват притежателя на акаунта в това си качество. Вместо това, ходенето с услуга може да ви помогне да проведете трето тържество, за да отчетете, като ви позволи да гарантирате, че всички съквартиранти могат да пари могат само пари на услугата, както и не една друга. Това може да гарантира много по -надеждна, както и рутинна система за погасяване.

Основни правила

Наземните правила, ако не са създадени, ще им е нарушено намерението, време, както и отново. От съществено значение е да ги настроите. Точно как ще се справите с шума? Ще изпълнявате ли индикации „Не нарушавайте“, за да направите пространствата много по -сигурни? Точно как ще гарантирате задължение, когато заключвате дома, след като оставите, за да предотвратите кражбите? Той седи наоколо в групова сесия, както и глади тези детайли, които често могат да помогнат на вашата система да работи най -ефективно.

С този съвет вие сте конкретни да прилагате предимства на стажант в дома, които правят всичко различно.

Преглед: Play Sonos: 1 безжичен високоговорител

Голям звук в малък пакет.

Отказ от отговорност: Хората в Sonos много любезно предоставиха игра: 1 за този преглед. Както обикновено, мненията са мои собствени.

Както обсъждахме наскоро, живеем във време, когато има безброй начини да слушате любимата си музика. На пазар, претъпкан с десетки марки и технологии, е лесно да се изгубите в море от възможности.

Системата Sonos ми се открои от известно време поради две убедителни обещания: скална стабилност и синхронизация сред говорителите. Ако сте използвали други безжични високоговорители, знаете, че тези функции са нещо като белия кит на аудио индустрията. Поради тази причина исках да разгледам по -отблизо Сонос. Ще започнем днес с техния продукт за входно ниво, The Play: 1.

Какво твърди, че прави?

The Sonos Play: 1 е компактен монотонен високоговорител, който твърди, че свири вашата любима музика безжично от десетки налични източници. Той се насочва към репутацията на Sonos за вярно възпроизвеждане на аудио, синхронизация с други продукти на Sonos и възпроизвеждане на аудио, които не пауза или отпадане поради безжични смущения.

Всичко, от което се изисква от вас, е изход за стена, WiFi връзка и придружително приложение на вашия смарт телефон или компютър.

Спецификации:

Два цифрови усилватели от клас D

Един пищял

Един 3,5 ″ среден набит

Поддържа WiFi/Ethernet

Двойки с други високоговорители Sonos

Устойчива на влажност

6.36 x 4.69 x 4.69 (IN)

4.8 lbs

Дали бебето на линията Sonos живее до фамилното име? Прочетете, за да разберете.

Погледнете и усещайте

Играта: 1 се чувства като компактен безжичен високоговорител, който е дестилиран до най -чистата си форма. Компактната форма и елегантните линии се адаптират добре към почти всяка обстановка, което е добре дошло отклонение от някои от нейните Bluetooth конкуренти, които приличат на експонати от музей на съвременното изкуство.

Той има уверена тежест към него и призрачно дъно, което го закотви добре до всяко място. Освен контрола за възпроизвеждане/пауза и силата на звука, цялата друга функционалност е присвоена на красиво придружително приложение, което се използва за конфигуриране, актуализиране и изпращане на музика на високоговорителя. Отначало не ми хареса идеята да бъда заключен до едно приложение, но екипът на Sonos свърши отлична работа в техния софтуер. Това е интуитивно и добре обмислено.

Производителност и потребителско изживяване

Настройвам
Преди да стигнем до качеството на звука, нека поговорим за настройката. Просто включвате високоговорителя, изчакайте няколко индикаторни светлини и следвайте инструкциите в приложението, за да свържете високоговорителя към вашата безжична мрежа. Целият процес ми отне около 3 минути, включително изтеглянето на актуализация на софтуера за самия високоговорител.

След това е просто въпрос на добавяне на любимите си музикални услуги към приложението Sonos и сте готови да започнете да слушате. Отне само няколко секунди, за да се настрои Spotify (имам премиум акаунт там), а приложението Sonos се изтегли във всички мои звездни песни, плейлисти и други. Единственият разочароващ пропуск е липсата на радио Spotify, въпреки че съм сигурен, че това може да се добави в бъдеща актуализация на софтуера.

Забележка: Сблъсках се с странен проблем при първоначалната настройка, при която приложението отказа да покаже някоя от наличните музикални услуги. Всичко, което беше необходимо, беше бързо обаждане за поддръжка на Sonos и рестартиране на високоговорители, за да го оправите. Поддръжката им на клиенти беше изключително полезна и аз никога повече не съм срещал грешката.

Качество на звука
Честно казано, аз съм малко мистифициран от това как такъв невероятен звук идва от този малък малък цилиндър, особено с такъв динамичен обхват. Поставих го през крачките с няколко от любимите ми песни от различни жанрове:

Отец Джон Мисти – Нанси отсега нататък

Голяма черна делта – страна на пътя

Джак Уайт – стъпка с висока топка

Radiohead – Странни риби/Арпеджи

Вероятно най-шокиращият атрибут на високоговорителя е неговият нисък клас отговор, което е изненадващо стабилно за своя форм-фактор; Това, което представлява изкривен тътен при сравними Bluetooth високоговорители, е изненадващо нюансирано от играта: 1. Също толкова впечатляващо е реакцията на средния обхват, която е само леко кална в гъсто слоести парчета като Radiohead Track по-горе. Тази лека кална никога не пресича линията в изкривяване, въпреки че … само осъзнаването, че слушате страхотна песен на (много способен) малък говорител.

Ако използвате играта: 1 в по -малко пространство като кухня или баня (вероятно сценарии в съзнанието ми), ще бъдете взривени. Това е прекрасен малък музикален спътник.

Други характеристики
Отличното му безжично възпроизвеждане вече оправдава играта: 1 разумна цена, но забавлението не спира дотук. Всички високоговорители Sonos имат способността магически да се синхронизират помежду си, за да осигурят безпроблемно възпроизвеждане на музика в цялата къща или в този случай да обединят усилията си с друга игра: 1, за да образуват стерео двойка. Това е видът на характеристиката, която никога не бих очаквал да работя правилно (или надеждно), но с удоволствие съобщавам, че тя работи безупречно. Всичко, което е необходимо, е няколко крана в приложението, за да излъчите незабавно мелодиите си на една, няколко или всички продукти на Sonos в целия ви дом.Тествах тази функционалност (и се опитвах да я разбия!), Заедно с пиеса: 3 и игра: 5, и просто съм изумен от това колко добре работи. Обзалагам се, че също така ще се сдвои гладко с Playbar Sonos (прегледано тук), което звучи невероятно с допълнителен високоговорител. Това е нещо, което определено не можете да постигнете с AirPlay. Това е нещо, което определено не можете да постигнете с AirPlay.

По подобен начин архитектурата на Sonos ви позволява да излъчвате различни мелодии на различни високоговорители едновременно. В събота си взривих малко Джак Уайт в хола/кухнята, докато Лорън се люлееше на малко ал горе.

И накрая, готина бележка под линия, която открих в пиесата: 1 е, че е проектиран да бъде устойчив на влажност, нещо, което го прави идеално подходящ за място като основната баня, където друга електроника ще се поддаде на влажна среда. Очевидно е, че всеки аспект на малкия говорител на убиеца е изключително добре обмислен.

Интеграция с други платформи

Въпреки че сте ограничени до софтуера Sonos App/Sonos Controller за възпроизвеждане на аудио, хората от Sonos са култивирали партньорства с почти всеки доставчик на музика, който бихте могли да поискате директно в рамките на техния софтуер. Те поддържат всички поточни тежки тежести като Spotify, Rdio, Google Now Music, Amazon и много други. Има няколко пропуски като Itunes Radio, но изглежда, че те са резултат от затворения характер на тези платформи.

Освен това, Sonos може да се свърже с локални музикални архиви на вашите компютри или мрежово достъпно устройство за съхранение с поддръжка за всеки популярен аудио формат.

Това е малко по -малко, че е ограничен само до софтуера Sonos само за контрол, особено когато сте свикнали с работен процес, който е толкова безпроблемен, колкото AirPlay. Аз обаче търгувам незначително неудобство за надеждността на Sonos всеки ден от седмицата.

Изграждане на качество и надеждност

Както споменах по -горе, ораторът има удовлетворяващ се с чисти линии; Очевидно е проектиран с много грижи. Дори оскъдните бутони в горната част са прецизни и имат първокласно усещане.

Най-голямата тема, която трябва да се обсъди в този раздел на прегледа, е надеждността на скалата, която Sonos е легендарна за … тези говорители абсолютно доставят. Със или без (сега незадължителен) аксесоар за мост Sonos, за мен беше невъзможно да накарам тези високоговорители да прескачат ритъм. Това е още по -впечатляващо, като се има предвид фактът, че ги тествам в дом с 25+ устройства, свързани с евтин рутер, който често привежда моя ефир, настроен на коленете му. Гледах Netflix, дадох на малко дете и дори включих микровълновата (8 фута от високоговорителя) и нищо не можеше да избие Сонос.

Всички приветстват надеждността на краля на безжичната.

Достъпност

Играта: 1 продава на дребно само за 199 долара, което е почти нецензурна стойност в сегмента му. Освен ако не се нуждаете от решение, което работи с батерията или абсолютно се нуждаете от AirPlay/Bluetooth, не мога да си представя по -добър малък високоговорител.

Точно така можете да направите къщата си по -здрава

, че спазването на приноса е от още един автор.

Всички разбираме колко точно е основното здраве и благосъстояние в живота. И все пак, ние не винаги се фокусираме върху най -добрите неща, за да станем наистина по -здрави. Това не е непременно по ваша вина, тъй като обикновено може да бъде казано до грешна информация или да не разберем откъде да започнете. Въпреки това в точно същото време, ние също можем да се ограничим със здравето и благосъстоянието – предполагайки, че не винаги сме толкова здрави, колкото можем да бъдем. Това е изключително много ситуацията, когато се отнася до вашия дом. Може да откриете, че се грижите за тялото си, но тогава къщата ви не помага на вашето здраве. Въпреки това в този ден, както и възрастта, всички ние сме достойни за онлайн някъде, които обичаме, което допринася за нашето здраве и благосъстояние, както и за щастието. Нека да разгледаме няколко от нещата, които можете да направите, за да направите къщата си по -здрава.

Почиствайте редовно

За начало ще искате да сте сигурни, че почиствате редовно. Вие изисквате да имате план за действие за това как ще се справите с всяко пространство, както и кога. Тъй като когато имате система или рутина за това, за вас е много по -просто да държите отгоре.

Фокусирайте се върху проблемите

Сега почистването редовно ще помогне да поддържате къщата си здрава. Въпреки това не есен в капана, както и вярвайте, че вашите могат да направят редовно чисто, да покрият основите, както и да бъдат защитени. Тъй като понякога проблемите ще се появят, както и вие изисквате да полагате допълнителни грижи при покупката, за да спрете. Независимо дали имате мухъл или вредители или изисквате да премахнете улуците или килимите, не забравяйте да елементите това е, както и да ги добавите към годишния график за почистване.

Насърчете въздушния поток

Следващото нещо, което може да искате да направите, е да опитате, както и да мотивирате много въздушния поток много повече. Това е, тъй като въздухът може да бъде запушен със замърсители, химикали, както и дори дим. За това получаването на пречиствател на въздуха, както и може би дори определен пречиствател на въздуха за пушач, може да ви помогне да почистите въздуха. Прекъсването на прозорец редовно, както и мотивирането на чист въздух около къщата може също да бъде чудесна идея.

Върви естествено

Но тогава също може да искате да повярвате и за предимствата на използването на естествени почистващи продукти. Въпреки че е лесно да се вярва, че почистващите продукти, които вече използвате, са ефективни, те може да не подпомагат вашето здраве. Тъй като в продуктите има ужасна голяма част от химикалите, които всички разбират, както и любовта. Това може да се отрази върху вашето здраве и благосъстояние – вие ги дишате, докосвайки ги, както и дори ги поглъщате! Така че може да е време да станете естествено.

Останете организирани

И накрая, със сигурност ще искате да сте сигурни, че поддържате къщата си възможно най -организирана. Тъй като със сигурност не става въпрос само за чистотата. Ако къщата ви е неразбрана, както и има неща навсякъде, това ще се отрази върху това как точно се чувствате по въпроса. Подсъзнателно може да се почувствате всички и неорганизирани. Така че, наличието на страхотна организационна система, както и достатъчно съхранение, винаги е от съществено значение, когато искате по -здравословен дом.

Вторник съвети за красота: Спрете да се сравнявате с другите, както и да започнете да се чувствате много по-добре за себе си сега

, най-добрият си приятел току-що купи скъп нов висок клас автомобил; Изведнъж пътуването ви изглежда някак тромаво за сравнение.

Един от вашите съквартиранти току -що попадна в програма за институция на Ivy League Grad; Сега ежедневната ви задача се чувства като цялостен задънена улица.

Реклама

Чувствате ли се някога, че просто стоите неподвижно, докато всички останали в живота ви се движат към феноменално, както и голямо бъдеще?

Добре дошли в земята на сравняването с другите.

Това може да бъде ужасно място, както и аз ще бъда първият, който призна, че съм бил жител на множество пъти.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Как стигнахме до тук?

През цялото време сме били тук. Това е светът, в който онлайн; Ние сме научени да се сравняваме с другите от изключително млада възраст.

Родителите ми щяха да заявят на малкото ми брат, „да учат повече като сестра ти“, както и често сравняват нашите оценки.

През цялото училище младежите са мотивирани да се справят много по -добре от своите връстници, както и това ги подтиква да пишат клики, в които включват/изключват други младежи, които се отличават с точно същите неща – атлетика (джока), академици (нервите)) , инструмент, който свири, докато се разхождаш из поле в унисон (групата отрепки, известен още като твоя наистина) и т.н., и т.н., и т.н.

До известна степен това е част от живота. Не може да има страхотна задача без лоша, с която да я сравняваме.

Просто няма сравнение

Когато вече не сте в състояние да приемате вашите недостатъци, както и можете да видите само себе си в контекста на другите, сравненията трябва да спрат. Изкривеното представа за себе си може да ви накара да игнорирате всички фантастични неща за вас-методите, в които сте различни-както и да се съсредоточите само върху методите, които смятате, че не определяте.

А в другата крайност, надуто чувство за себе си може да прогони приятелите ви, както и домакинството. Така или иначе, това е самотен метод за живеене.

Отключете това

Ето страхотната новина (и това е страхотна новина): Подобно на всеки вид навик, постоянното сравняване може да бъде отключено.

Заменете вътрешния си диалог с нов скрипт. Кажете: „Аз съм различен от So-и така, но това не означава, че си струвам какъвто и да е вид повече или по-малко.“

Вътрешният ми диалог става малко подобно: „Аз съм креативен, грижовен, забавен, както и уникален по свой начин.“

Не винаги е лесно да се помни, но става по -лесно с практиката.

Чувствате ли се, че се сравнявате и с другите често? Предполагам, че не съм единственият …

Вашата приятелска зависимост от красотата на общността,

Реклама

Карън

P.S. Силата излезе днес следобед, както и раздели, както и аз играя карти от свещи, хаха! Надявам се, че е на сутрин …

P.P.S. приятна вечер.

Преглед: Sonos sub и съраунд звук

, който го прегражда до 11

Вижте нашия преглед на PlayBar
Наслаждавате се на този преглед на Sonos sub и съраунд звук? Вижте нашия допълнителен преглед на PlayBar Sonos.

Отказ от отговорност: Хората от Sonos предоставиха подводник за този преглед. Както винаги, мненията са мои собствени.

Както всеки маниер, който си струва солта, отдавна съм почитател на електрическия спортен автомобил на Tesla Motors. Трудно е да не потушиш след напълно електрически автомобил с 500 к.с. със 713 фунта въртящ момент. Сякаш тези невероятни спецификации не бяха достатъчни, Tesla направи новината по-рано тази година, като добави първия „безумен режим“ с 0-60 време от 3,1 секунди, последвано малко след нелеп режим с нелепо 0-60 от 2,8 секунди . Реакционните видеоклипове на непознати пътници са весели.

Най -просто казано, Sonos sub е „нелепоният режим на вашата звукова система“. След като се насладих на PlayBar Sonos в нашата стая за ползи, добавих в под и две игра: 1s, за да видя дали истинската настройка на Sonos 5.1 може да се допусне до свръх. Помислете за това като за преглед на добавка, а не като самостоятелен, тъй като можете да използвате и двата продукта по най-различни начини; Просто се съсредоточавам върху аспектите на домашното кино тук, където мисля, че и двамата тези говорители наистина блестят.

Какво твърди, че прави?
Sonos sub е допълнение към съществуващата ви настройка на Sonos, която твърди, че добавя изключителен бас и ниска честотна характеристика, за да подобрите високоговорителите, които вече притежавате. Ще бъде от особен интерес клиентите на Sonos, които искат да добавят 3.1 или 5.1 кино звук в техните медийни стаи (когато го сдвояват с отличната игрална лента).

Спецификации:

Напълно безжична; Свързва се към вашата система Sonos с вграден WiFi

Два високоговорители, които се изправят един към друг, предназначени да премахнат бръмчането на шкафа и дрънкането

Два цифрови усилватели от клас D

Може да бъде позициониран навсякъде в стая

Играе до 25 Hz

EQ и други настройки лесно се регулират чрез придружително приложение за iOS и Android

Можете да прочетете в пиесата: 1 в моя отделен преглед тук.

Може ли говорител „аксесоар“ всъщност да си струва вашето време и пари? Прочетете, за да разберете!

Погледнете и усещайте

Няма да прекарвам твърде много време в този раздел, най -вече защото вероятно ще прибраш подводника и вече съм покрил пиесата: 1 в предишен преглед. Накратко, славно лъскавото лъскаво пиано черно екстериор превръща небрежно размазан компонент за домашно кино в произведение на изкуството, за което вероятно ще съжалявате, че се е скрил до шкаф за книги. Не е нужно да е на открито, но вероятно ще искате да бъде, тъй като изглежда толкова готино. Това е първокласен дизайн, който да съответства на премиум звука (и цената).

Производителност и потребителско изживяване

Преди да покрием качеството на звука, нека покрием настройката. Започвам да се чувствам като счупен запис, след като напиша толкова много прегледи на Sonos, но процесът на настройка просто не може да бъде по -лесен. Това е първата система за домашно кино, която майка ви може да настрои.

Да започнем първо с подводницата. Както при други продукти на Sonos, вие просто докосвате бутона за сдвояване на гърба, отваряте приложението Sonos и следвате прости подкани, за да добавите Sub към съществуващата си настройка на Sonos. Ще ви попитам с коя стая искате да сдвоите под -под (добавих го в нашата полза, където в този случай живее нашата игрална лента), и след това игра на няколко тона през подводницата, за да ви попитам кое звучи по -силно; Този последен процес изглежда приспособява звука на подводниците към неговото местоположение във вашата стая (в ъгъла, в моето тестване).

След като добавих Sub в нашата стая за ползи, добавих и две игра: 1s, за да служа като заден десен и ляв канал. Очаквах този процес да бъде бъркотия по някаква причина, но отново, Сонос овладява изкуството на процеса на създаване. Благодарение на обикновения работен процес за настройването на всеки като заден съраунд канал, и двамата добавих към системата за по -малко от две минути (и половината от това изтегляше актуализация на софтуера!).

Настройването на нещата е скучно, така че нека да стигнем до добрите неща … звукът. Ще започна с подводницата, защото честно казано, това е един от най -деликатно забавните предмети, които някога съм добавял в дома ни. Абсолютно, невероятно страхотно.

За да стартираме нещата, гледахме сцената на Asteroid Chase в Star Wars: Episode II (ние запознахме децата с тях, за да се подготвят за епизод VII този декември), започвайки само с PlayBar, който вече звучи страхотно. Когато отворих приложението SONOS, за да добавя подводницата към сместа, челюстите ни моментално удариха пода; Това е странно усещане, но в момента, в който е активиран, има около половин секунда, където EQ на Playbar се приспособява да носи средни и максимуми и под триумфално поема ниския край. Очаквах бръмченето на прозорците на предишния ми съраунд подводник, но това нещо произвежда нюансирани туи и мърморене, които са за разлика от всичко, което някога съм изпитвал от домашно кино. Сонос твърди, че дву високоговорител от анулиране на дизайна, който елиминира дрънкането на шкафа и шумната сила, а момчето прави това нещо доставя.

След това добавих задната вляво и дясната игра: 1s в сместа, очаквайки скромно подобрение на звуковия пейзаж, но греших Again. Лудо е колко тези малки говорители добавят към преживяването! Отново чух десетки настройки за домашно кино (имам куп ужасни приятели), но всички те бледнеят в сравнение с яснотата, която идва от решението на Sonos. Очаквах атмосферен шум и случаен неграждащ куршум звук, който свири от главата ми, но магьосничеството се натъпка във всяка от тези игра: 1s води до нещо съвсем друго.

Връщайки се към същия този клип от Star Wars, задната игра: 1S добави двигател, лазерни взривове и цяло ниво на детайлност, за което никога не знаех, че съществува. Не осъзнавах какво ми липсва от задния канал до пиесата: Широката звукова сцена на 1 и изненадващия бас оживи любимите ми филми.

През седмиците, откакто модернизирах нашата система, имах шанс да ги претърпя през крачките през тонове различни филми, игри и предавания. Светът на Джурасик ме постави точно в средата на джунглата. Съраунд ефектите за Tomb Raider на моя Xbox One ме изплаши толкова лошо, че промени начина, по който играя играта. Гледах призрачни приятели с децата си и … е, все още бяха призрачни приятели (но моят 5-годишен и 2-годишен изглеждаше впечатлен). Знам, че ефузивната похвала звучи като хипербола, но яснотата на звука, която Sonos издава, е просто несравнима.

допълнителни бележки
Тук се съсредоточавам върху аудиото на театъра, но трябва да спомена колко невероятна е тази настройка за музиката. Въпреки че моята полза има повече високоговорители от моята всекидневна, качеството на звука на старата ми настройка, която не е син-сонос, беше просто ненормално в сравнение с моята надеждна игра: 5 в хола. С комбинацията от Playbar и Sub, това със сигурност вече не е така; Настройките на EQ, които стартират, когато Sub се добави към системата, правят тази от най -добрите стерео платформи, които някога съм чувал … това е просто забележително.

Знам, че съм споменавал това няколко пъти, но не мога да преувеличавам колко е по -малко от допълнение към вашата система и повече от надграждане до цялото ви семейство Sonos. Независимо дали го сдвоявате с PlayBar, Play: 5 или друг продукт Sonos, този високоговорител, който обичате, вече изведнъж звучи два пъти по -фантастично, тъй като може да разтовари всички басови обработка на нелепата под. Поради тази причина почти трябва да считате SUB като надграждане на пълен обхват, а не само начин да добавите някакъв нисък отговор.

Искам да спомена едно последно нещо тук по отношение на настройката на съраунд звук. Преди няколко седмици споменах колко много се радваме на „нощния режим“ в нашата игрална лента; Имаме две малки деца и е чудесно да не ги събуждаме всеки път, когато гледаме изгубени. Sonos носи тази лекота на използване в съраунд разтвора си, което го прави CINCH за деактивиране на под и задни канали с няколко крана в приложението им. Ако имате съществуваща съраунд настройка, знаете колко от караница може да бъде с други системи.

Интеграция с други платформи

Sub е уникалният в състава на Sonos, тъй като не е самостоятелен продукт; Единствената му цел е да се интегрира с настоящата си система Sonos и да я направи още по -страхотна.

Тъй като го преглеждам с нашата PlayBar в нашата полза, не забравяйте, че PlayBar ще работи с всеки продукт, който може да изведе аудио чрез оптичен кабел. Важно е да се спомене, че той поддържа само Dolby Digital 5.1 за съраунд звук – не DTS или някои от другите аудиофилни стандарти. Ако вашият телевизор или устройство извежда само оптично аудио в стерео, тогава стереото е всичко, което ще получите от вашата медийна стая, ориентирана към PlayBar ..

В музикален план сте ограничени до софтуера Sonos App/Sonos Controller за възпроизвеждане на аудио, но хората от Sonos са култивирали партньорства с почти всеки доставчик на музика, който бихте могли да поискате директно в рамките на техния софтуер. Те поддържат всички поточни тежки тежести като Spotify, Rdio, Google Now Music, Amazon и много други. Има няколко забележителни пропуски (Apple Music все още не се поддържа в момента на този преглед), но изглежда, че те са резултат от затворения характер на тези платформи.

Освен това, Sonos може да се свърже с локални музикални архиви на вашите компютри или мрежово достъпно устройство за съхранение с поддръжка за всеки популярен аудио формат.

Sub е страхотно допълнение към почти всеки друг говорител в екосистемата Sonos.

Изграждане на качество и надеждност

Подводникът може да е малко по -различен в дизайна си, но очевидно е изработен с грижите, които бихте очаквали от продукт Sonos. Лъскавото черно покритие е без дефект, а самата единица е прецизна конструирана, без дори намек за скърцане или дрънкалка в нито един от неговите компоненти. Би било увлекателно да гледате как един от тях се спуска по сглобяващата линия.

Както винаги, най-важното нещо, което трябва да се обхване в раздел на прегледа, е надеждността на скалата, която Sonos е легендарна за … Sub се представя също толкова добре за останалите им говорители. Със или без (сега незадължителен) аксесоар за мост Sonos, за мен беше невъзможно да накарам тези високоговорители да прескачат ритъм. Това е още по -впечатляващо, като се има предвид фактът, че ги тествам в дом с 25+ wifi devICES, които често привеждаха стария ми ефир, поставен на колене. Не съм сигурен в цялата магия, която Сонос продължава зад кулисите, но абсолютно работи без закачалка.

Sonos е безжичната аудио система, която искате за вашия дом … повярвайте ми; Опитах ги всички.

Достъпност

Цялата без дъх похвала, която сте прочели по -горе, се предлага с една голяма звездичка … подводницата е скъпа, няма как да се заобиколи. При $ 699 само за подводниците, той попада здраво в покупката на Splurge, категория “Treat Yo-Self”. Обикновено бих разглеждал това като доста голям отрицателен, но подводникът има начин да направи дело за себе си.

Споменах в други рецензии, че Sonos може да се превърне в зависимост … Бях напълно доволен от моята игра: 5 само преди година и сега се оказвам, че притежавам практически целия им състав на продукта. Ако имате медийна стая, Sub е инвестиция в престоя на вашето семейство; Вашата къща се превръща в най-доброто място за гледане на голямата игра, разгледайте най-новите Blu-Rays и играйте малко ореол с момчетата.

И ако ще добавите подводник, може да се удвоите с няколко игра: 1s, за да завършите преживяването. Да, скъпо е (около 1800 долара за цялата съраунд настройка), но цената е сравнима с по-висок клас съраунд система, а също така получавате Hi-Fi стерео, друга безжична зона Sonos във вашата къща и минималистична Медийна стая без проводници, които да работят или да се скрият. Можете също да преместите тези компоненти около къщата за партита или други музикални зони, ако не използвате медийната си стая твърде често; Системата Sonos е изключително гъвкава.

Заключение

Настрана цената за изпускане, аз просто не мога да бъда по-доволен от нашата система Sonos за съраунд звук. Той носи истинско театрално изживяване в нашата полза и се усмихвам като идиот, когато гледам любимите си филми с нашето малко семейство. Ако вече сте конвертиране на Sonos, подводникът е видът на списъка с желания, който си струва да се разпали.

—————————————————————————Comcomcomem

Съвет за интелигентен дом за бонус: За тези, които искат да балансират работата и домашния си живот, онлайн решенията от „най -добрия доставчик на DAAS“ – APPS4RENT (един от нашите спонсори) са много полезни. Можете да получите достъп до работата си отвсякъде с iOS/Android мобилни устройства, както и с компютри и Macs.

Неделя с талисман на блога за котка, грим и чар, кн. 634

раздели беше доста професионалният спортист, но колкото и да се опита, той просто не можеше да влезе в йога. Щеше да отиде, да легне на постелката, да се приготви да се разтегне и бързо да заспи всеки път.

Мисля, че студиото, което в крайна сметка, просто му каза да спре да идва, защото дрямката му беше толкова разсейваща за всички останали студенти. Той беше просто твърде секси, дори заспа.

Реклама

Веднъж го заведох при Бикрам Йога и го зарязах в клас, върнах се в колата и се настаних с добра книга, мислейки, че ще бъде там поне 45 минути. По -малко от 5 минути по -късно той идва да се измъкне, казвайки: „Не, не, няма да го направя. Твърде изпотен. ” Тогава той ме накара да го изкарам в ‘n, за да взема ванилов млечен шейк. Това беше най -странното нещо.

Видео Плейър

00:00
00:00
00:08

Роузи

Роузи, от друга страна, е йога суперзвезда. Тя току -що започна да провежда уроци и наистина я харесва. Онзи ден тя се прибра вкъщи и каза: „MROW, ROW, MROW“, което грубо се превежда като „Мисля, че трябва да започна движение, което иска преименуването на надолу и нагоре кучешки до котка надолу и нагоре.“

Видео Плейър

00:00
00:00
00:05

Реклама

Тя е толкова в йога, че непрекъснато се изкривява и се разтяга, където и да отидем, за което съм всичко. Мисля, че това й помага с котешката си пъргавина, особено когато се отнася до катеренето на дървета. Напоследък, когато я изведох на разходка, тя просто не може да получи достатъчно изкачване по тези стволове. Досега тя се изкачва на всяко едно дърво в квартала.

Видео Плейър

00:00
00:00
00:08

Вашият приятелски настроен чар за съседство,

Карън

Осигуряване на най -добрата цена за вашия имот

Следният принос е от друг автор.

Когато се отнася до продажбата на вашия дом, има няколко аспекта, които трябва да се вземат предвид и ако не направите това, тогава няма да можете да получите най -добрата възможна цена (вижте мостовете за заеми UK) . Продажбата на дома ви вече е трудна задача, няма да искате да се изясните за нещо по -малко, отколкото домът струва, освен ако не се опитвате да намерите бърза продажба, но вие също няма да искате да направите цената толкова висока че става недостъпно. Но не е нужно да се притеснявате, защото PropertyScouts.co.nz е независима компания за управление на имоти, фокусирана върху управлението на собствеността. Те са специалисти по управление на имоти и инвестиции. И това ще спести време и пари на собствениците на имоти, за да извадят караницата да притежават инвестиционна собственост, като намерят изключителни наематели за имотите.

В тази публикация по -долу ще намерите много повече препоръки как можете да получите абсолютната най -добра цена за вашия имот, когато дойде време за продажба. Продължете да четете, за да разберете много повече информация по тази тема по -долу!

Направете го минимално

Продажбата на дома ви вече ще е трудна и трябва да улесните много за себе си и купувача, като направите дома минимален, преди да излезе на пазара. Тази тенденция на проектиране се разпадна през последните години и е особено популярна сред по-младото поколение, така че ако знаете, че вашият дом е къща за първи път, тогава трябва да вземете предвид това. Може би се чудите как бихте направили да направите дома си минимален и основният отговор е, че всичко, което не е абсолютно необходимо, трябва да бъде поставено на съхранение. Независимо дали това е на вашето таванско помещение, мазе или наеме за съхранение, няма значение, стига да не заема място в основната част на вашия дом.

Основна политика, която следва, е, че ако тя не служи, тя не трябва да се показва. Например, ако влезете в хола и в дома живеете двама, тогава трябва да има само два стола и потенциално на трето място за гост. Правейки това, вие се отваряте и разполагате с място и позволявате пълния размер на стаята да бъде на показ, вместо да я претрупате с различни предмети, които просто отнемат от славата на самата къща.

Ъпгрейди

Мислили ли сте да направите надстройки до дома си? Знаем, че няма да искате да похарчите огромна сума, надграждайки дома си, особено когато ще се премествате след няколко седмици, но това все още е необходимо, ако искате да подобрите цената на къщата. Уверете се, че душ кабината и кухнята не са остарели, защото това са две от най -важните неща за бъдещите купувачи. Ако имате шкафове и единици, които изглеждат, че са от 40 -те години, тогава трябва да ги промените възможно най -скоро. Както и единиците, разгледайте плотовете и плочките в стаите. Трябва да изглежда така, сякаш някой може да се оттегли веднага и да не бъде транспортиран обратно няколкостотин години. Съвременните стилове са яростта в наши дни, така че актуализирайте душ кабината и кухнята си, особено преди да пуснете къщата си за продажба.

По същия начин трябва да помислите за другите зони на вашия дом, като например дневната зона и всички спални. Ако изглеждат като викторианско семейство, живее там през последните няколко години, това ще бъде разминаване. Дори допълнително от това, може да искате да помислите за добавяне на разширение към къщата. Например, можете да поставите друга спалня тук или дори да добавите ново местоположение на долния етаж в зависимост от това, което смятате, че търсенето е най -високо за идеалното сега. Може да си помислите, че звучи малко глупаво да направите това, когато скоро ще се изнесете, но разширението може драстично да увеличи цената на дома. Щракнете тук за решения за управление на цените.

Възстановете всичко

Има ли неща в дома ви, за които знаете, че се нуждаят от възстановяване, но все още не сте стигнали до него? Трябва да се вгледате във фирма за реставрация, за да започнете този процес възможно най -скоро. Няма значение какво е около дома ви, който се нуждае от завършване, всичко трябва да бъде направено, преди къщата да удари пазара. Ако вашият потенциален купувач вижда нещо в дома, което се нуждае от възстановяване, това е незабавна оценка срещу вас, независимо дали това е напълно справедливо или не. Не ви отнема твърде много, за да свършите това, но може да направи света на разликата в очите на някой, който иска да закупи вашия дом. Може би се чудите защо това е така и причината е, че често купувачите ще ви накарат да използвате нещата в дома ви, както и за самия дом, като белите стоки в кухнята и т.н.

Уверете се, че е чист

Няма нищо по -лошо от това да видите имот и да забележите, че той не е чист. Може да не мислите, че това ще бъде важно, но е така. Макар че не е най -решаващото нещо в tТой свят, трябва да представяте дома си, както някъде, в което те биха могли да влязат в следващия час и ако не е чисто, това няма да е така. След това това ще се отрази на офертата, която те правят върху вашия дом, ако решат да направят оферта изобщо. Дори бихме стигнали дотам, че препоръчваме да наемете услуга за почистване, за да получите всички трудно да достигнете до райони, в които не бихте си помислили да влезете!

Това е празен шисти

Нещо, което трябва да запомните, е, че представяте дома си като празен шисти на всеки човек, който ходи, като се стреми да го закупи. Личните предмети трябва да бъдат отхвърлени, никъде не трябва да има снимки на вашето семейство, а всичко, което изглежда, че може да бъде лично по някакъв начин, трябва да бъде някъде без гледка. Причината за това е, че хората искат да могат да си представят себе си да живеят там и ако видят дома, пълен с вашите неща, това няма да е възможно. Много по -лесно е да се влюбите в дом, в който се чувствате така, сякаш бихте могли да живеете, а не в този, който се чувства така, сякаш се премествате в къщата на някой друг. Ако накарате потенциалния купувач да се влюби в къщата, тогава е вероятно те да направят по -висока оферта за имота.

Не се ужасявайте, че къщата ви изглежда напълно гола за гледанията, тъй като това вероятно ще бъде по -добрият вариант. Нека си представят мебелите и личните си вещи във всяка стая, вместо да виждат вашите.

Вземете проучване

Когато някой направи оферта за имота, вероятно ще бъде обект на проучване, което показва, че ще има задълбочен преглед на имота, преди да са готови да преминат при покупката. Те се правят, за да се види дали продавачът се опитва да скрие нещо или има някакви основни проблеми с къщата, които трябва да бъдат взети под внимание.

Най -добрият начин да заобиколите това е да завършите един в дома, преди да го пуснете за продажба. По този начин, ако има нещо, което трябва да бъде сортирано, като например проблеми с фондацията, те могат да бъдат направени навреме. Когато няма проблеми с дома, стойността ще се увеличи, което се опитвате да намерите тук. Не може да има изненади, когато проучването се върне, ако вече сте завършили такава. Ако не искате да правите корекциите, които препоръчва проучването, тогава трябва да ги разкриете на потенциалния купувач и да ги оставите да направят информиран избор за това, което искат да правят сега.

Консултирайте се с експерт

Последното нещо, което ще препоръчаме да ви помогнем да получите най -добрата цена за вашия имот, е да потърсите съвет от експерт. Това трябва да е някой, който е работил в индустрията за недвижими имоти известно време и знае всичко, което им е необходимо за пазара. Те ще могат да ви дадат препоръките, от които се нуждаете, за да продадете дома си на най -високата цена, без да отидете твърде далеч и да оставите хората с високата цена. Някои хора избират да не избират тази опция и дори не получават къщата си и могат да се окажат с имот, който е заседнал на пазара в продължение на месеци или дори години наведнъж.

Надяваме се, че сте намерили тази публикация за полезна и сега имате няколко идеи за това как можете да се уверите, че ще получите най -добрата цена за вашия имот. Успех и се надяваме да вземете тези препоръки и да получите най -голяма стойност от сегашния си дом!

Нашата история на ужасите за изграждане на къща

„Още не си се преместил?!“

Здравей; Имайте предвид нас? Знам, мина доста време.

Най -вероятно сте забелязали, че актуализациите са били оскъдни тук; Сега, когато най -лошите месеци от нашето живо главоболие сякаш привличат (за щастие) положително заключение, вярвам, че е време да ви предоставим актуализация за това, което ни е станало.

Накратко: Избрахме грешен строител.

Ако сте се съобразили с нашия блог за известно време, ще разберете, че ние въведохме това нахално в интернет пътуването, за да комплиментирате интересния процес на разработване на нашия дом за мечти. Спестихме, както и организирани за почти 9 години от брака си, както и когато последно решихме, че е подходящият момент да стартираме нещата, очаквахме, че най -трудните решения, които ще трябва да вземем, ще бъдат кои джаджи сме купили много Първо, както и какви цветове трябва да рисуваме стените. За съжаление, това, което трябваше да бъде типичен 7-месечен строителен процес, се превърна в най-лоша ситуация, която изяде почти две години от нашия живот.

Обикновено не бих документирал подобни неща тук, но ще публикувам всичко това в интерес на интереса да бъде прозрачен, както и в идеалния случай да помогне на домакинството ви да отиде с катастрофалната каша, която сме имали да издържи.

„Какво се случи?!“

Честно казано, нещата започнаха съвсем нормални.

Преди няколко години купихме прекрасно парче земя в гората, платихме това, както и тогава решихме, че сме готови да стилизираме етажен план, както и да развием нашия дом за мечти. Подобно на много от вас, ние попитахме добри приятели, както и домакинството, ако те разбират какъвто и да е тип строители, което доведе до дискусии с редица големи строители в нашия район. Сблъскахме се с малко предварителен шок на стикери (сградата е скъпа, момчета), така че погледнахме с къщите на някои по-малко известни строители в нашия район. Това ни води до нашия предварителен строител, който ще наричам „OIB“ от тук нататък.

OIB нямаше много завършени домове, но онези, които видяхме, бяха впечатляващи, особено осигуряват цена на квадрат, която идваше много по-малко от скоростта на по-големите строители, с които разговаряхме. След няколко предварителни разговора само с незначителни резервации в нашия край, подписахме пунктираната линия, за да постигнем нещата през октомври 2014 г. (около точно същото време започнахме този блог).

Не отне много време проблемите да започнат да изскачат. Дори в началните етапи забелязахме техния персонал, както и мениджърите на работа постоянно се променят. Нещата сякаш се движат с пълна скорост напред през зимата, докато работеха върху нашата основа, както и след това сградата внезапно стигна до забележителна спирка през януари. Това, което те посочиха като малък проблем с нашата септична зона, се превърна в 5 -месечно закъснение, при което околната среда спря на цялото развитие на нашата къща. Въпреки че те никога не са ни го признали, по -късно установихме, че те не са успели да изтеглят правилните разрешителни да започнат работа в дома си, което ни остави с много фондация на първия етаж, подложена на зимните аспекти в продължение на месеци наред.

През това време наоколо (без да разбираме това, което разбираме сега), се опитахме да останем оптимистични, както и да изминем забавянето, като правим избор за цветове на боя, гранит, както и други части на нашия дом. Именно по време на този процес започнах да получавам потъващо усещане в стомаха си … трябваше да се случва нещо друго. Когато регионалните доставчици попитаха за нашия строител, започнахме да виждаме фини ролки за очи, както и с глава, които кимват при споменаването на името на OIB. Когато изкопах по -дълбоко, започна да се развива последователна история: ние не бяхме единствените, които изпитваха затруднения с тези момчета.

И все пак, въпреки предварителните предупредителни знаци, решихме да продължим според нашия договор с OIB; Те бяха изключително приятелски настроени към нас, изключително извинителни, както и изглеждаха готови да се наведат назад, за да ни вкарат в нашата къща „до края на лятото“. Работата се възобнови, но не и без постоянни проблеми. Това, което първо възприехме като „нормални забавяния на сградите“, в крайна сметка беше редовно явление. Необходими им бяха многобройни опити да преминат проста проверка на рамкирането през програмата от два месеца, като ни издухаха точно покрай нашата предварителна дата на договора, както и втори „обещан“ ход на дата. Междувременно продължихме да чуваме ужасни истории с лозата на съдебните дела от другите им клиенти, за които ни увериха, че са просто съдебни клиенти, които бяха луди, когато всичките им разходи за персонализиране повече от очакваното.

Беше ни гарантирано дата за преместване през октомври. След като пропуснаха това (заедно с много грешки), ни казаха, че до декември ще бъдем абсолютно в дома си, както и те ни инструктираха да предложим съществуващия си дом. Бяхме наивни достатъчни, за да продължим да им вярваме, затова предложихме бързо, след което се преместихме с моите (много благосклонни) родители за „три седмици“, докато не „работеха денонощно, за да обгърнат нещата“.

След завоя на новата година, без работа за заемане на място в продължение на седмици aА, както и да се свържа с тях в края им, разбрах, че нещо е сериозно, непоправимо грешно. Имахме проверка на къщата, както и намерихме безброй грешки в края им. Надежден съветник на строителния пазар, който ми изразява притесненията си от месеци, накрая, ми каза: „Вие изисквате да избягате, доколкото можете. Те никога не планират да обличат къщата ви. ”

Наехме адвокат, очакващ чисто да отрежем връзки, както и просто да продължим напред, но това е, когато нещата наистина започнаха да удрят вентилатора. Започнах да чувам от много абонати, които не бяха платени (въпреки че платихме OIB рано за всяка „фактура“ през целия проект). Започнахме да получаваме лицензирани писма от доставчици, които се опитват да разполагат с големи залог срещу нашия жилищен имот за делинквентни плащания (още от предишното лято). Най-вероятно най-емоционално опустошителният напредък за нас беше домът ни да бъде вандализиран от разстроен подизпълнител в разгара на това, ритайки в гипсокартон, както и счупи много от най-накрая инсталираните ни шкафове. Тази пролет беше първият път в живота си, че някога съм изпитвал тревожност, както и упорито безпокойство. Беше невероятно ужасно. Разбрахте ли, че те могат да пренасочат гранита? Сега го правя.

След като съкратихме връзки, установихме, че OIB посвети повече от 100 000 долара измама срещу нас, оставяйки повечето от подводниците, които работеха в дома ни високо-сухи с месеци, докато те започнаха, както и продължиха редица други строителни проекти. Почти бързо, след като намалихме връзките си с тях, те подадоха молба за фалит.

За щастие, това беше началото на края на кошмара, както и началото на нашето пътуване от тази каша. Посочете законодателството ни осигуриха от парична разруха в разгара на това; Платихме подводниците, които можехме да не носехме отговорност за измамите на OIB срещу останалите. Там, където ни е оставил, живее от куфарите ни с родителите ми през последните 8 месеца, както и трудно да наложим „Домът на мечтите“, в който започнахме преди почти две години. Вържим напред с надежден нов строител сега, както и след поправихме изумителните грешки на OIB, на последно време имаме реалистична дата на преместване на хоризонта.

Именно там сме били, както и защо нещата са били толкова спокойни тук. Защо дори да споделя подобна история? Е, имам чувството, че имам нежеланата тежест да раздавам някои съвети на всеки друг, който планира да разработи дом по поръчка. Точно ето няколко „самородки на мъдростта“, които събрах в ретроспекция …

Не пренебрегвайте предупредителните знаци
Първоначално сме съставили голяма част от разтърсването, което чувахме като „просто обида“ или „странно съвпадение“, главно вярвам, че се чувстваме много по -добре, както и да предотвратим караницата да се налага да преминаваме към друг строител. Трябваше да отрежем OIB много по -рано, отколкото ние, но вярвам, че сме попаднали в капана на приемането, че „ще бъде различно за нас“. Бихме могли да си спестим много болки в сърцето.

ПРЕДАЙТЕ СТРОИТЕЛЯ
Отзад е безумно, че не сме направили повече проучвателни изследвания на OIB, преди да им се доверим с многобройни безброй долари. Харесаха им техните домове, които разглеждахме, харесвахме техните личности, както и предположихме, че те имат почтеност, тъй като те са доста включени в нашата църква. Трябваше да се тревожим, че те прескачаха минали искания за справки, както и не би трябвало да им се доверяваме на въз основа на чувствата на повърхността „червата“. Доверие, колкото и да се проверява.

Ако е също така чудесно да е вярно …
Една от по -големите причини, по които в началото избрахме OIB, беше от това, което заявиха, че могат да направят за десетки безброй долари по -малко от другите момчета. Доверявайки се, че това беше наивна, както и нелепо скъпа грешка за нас, тъй като трябваше да платим носа, за да поправим грешките им отгоре да се опитаме да общо нашата къща. Това определено беше ситуация на „получавате това, за което плащате“.

Уверете се, че сте икономически здрави, както и план за спешни случаи
След тази нелепа бъркотия съм толкова благодарен, че се съобразихме със съветите на Дейв Рамзи в продължение на много години, както и бяхме позиционирани да условие на тази буря. Влязохме в строителната работа, планирайки да харчим по -малко, отколкото бихме могли да си позволим, както и да оставим, че пространството на Wiggle е послужило като защитен жив плет, който ни позволява да наложим къщата си (макар и определено да не е на цената, която очакваме). Толкова е лесно да започнете работа като тази на върха на бюджета си, както и това би ни съсипало.

Това е просто неща
Само за да бъдем прозрачни, тази каша беше наистина ужасна за нашето семейство. Трудно е да почувствате, че целият ви живот е задържан за неопределено количество време. Това е гадно, че трябва да извадите родителите си, както и да нахлуете в тяхното пространство, както и е гадно да живеете от куфар с месеци с двама битови младежи, които да управлявате. Изсмуква чувството, че постоянно се обезкуражава, както и като животът ви е напълно извън контрол.

Точно в средата на най -тъмната част на това изпитание, получих малко пенеНомен съвет от човек, с когото служа в църквата. “Ти си жив; Вашето домакинство е здравословно; Животът е добър. Не пропускайте да си спомняте в края на деня, че това е всичко „просто неща. че.

Бог беше толкова голям за нас, както и ни благослови с толкова много, но беше толкова просто да напиша цялата си идентичност около голямо материално притежание или изпитанието, през което преминавахме. Гледах добри приятели, както и рак на битката за домакинството. Виждам Freak Mishaps, които убиват малки деца в новините, както и домакинствата на бежанците, които изпитват трудности да преминат през деня.

Както разказвах на Лорън много пъти, когато изисквам да се взимам, „най -големият проблем в живота ми в момента е, че мечтаната ми къща не се развива достатъчно бързо.“ Бог е добър, както и животът е добър.

Какво следва за нас
И така, къде това оставя в къщата в бъдеще? Е, ние просто започваме … отново.

Домът започва да се събира красиво заедно, както и имам редица оценки, които чакат в крилата за някои невероятни нови продукти като мъдри бойлер на Rheem, Video Door’s Vide както и значително приложение на системата MYQ за гаражни врати.

Сега, когато сме с запазването на този кошмар, е време да се върнем към висока предавка, както и да проверим методите, които иновацията може да обогати живота на вашето семейство у дома. Нямам търпение да ви разкажа за повече работни места, които са малко над хоризонта!

Домашните подобрения, ако планирате да преместите

, спазването на приноса е от още един автор.

Ако сте собственик на жилище, който вярва в движението през следващите няколко години, тогава има някои работни места, които трябва да избягвате. Трябва да се съсредоточите върху подобренията на къщата, които ще добавят стойност към вашата къща или да добавите фокусна точка за купувачите, които да имат предвид, когато вярвате за вашия дом. Това означава, че изисквате да бъдете изключително предпазливи, когато избирате, както и да изберете кои работни места трябва да бъдете завършени преди продажбата, както и кои трябва да спестите за новата си къща (ако има нужда от нея). Можете да проверите Ghclark.com за повече съвети, както и концепции за това как точно можете да добавите стойност към дома си.

Помислете за сроковете, когато искате да правите подобрения в къщата, ако разберете, че ще предложите в близко бъдеще, уверете се, В основното жилищно пространство Modernethanolfireplaces.com има някои фантастични възможности за постигане на това.

Някои от работните места, които може да нямат най -добрата възвръщаемост, включват:

Скъпо озеленяване
Озеленяването е наистина прост метод за трансформиране на метода, който изглежда домашен, както и е важна функция, за да сте сигурни, че се оправяте. Тя трябва да бъде чиста, чиста, както и добре представена. Важно е за първото, както и последното възприятие за всеки, който гледа къщата ви, когато купува, но вие изисквате да бъдете предпазливи да не прекалявате, когато става въпрос за озеленяване. Макар да има фантазия, както и скъп задния двор може да е хубаво, няма да добави голяма стойност за вашия дом. Ако планирате да продавате къщата си, няма да получите голяма част от скъпата озеленяване, така че го поддържайте просто. Ако искате да добавите характер в градината си, опитайте да добавите цветни лехи или увеличени легла, които могат бързо да бъдат елиминирани, ако купувачът не ги харесва.

Вместо да инвестирате тонове във вашето озеленяване, защо да не вярвате в основите, направете модификации, за да подобрите обжалването на бордюра си. Това е наистина важно като някой, който продава къщата си, за да разбере, както и да постави метод на предимствата на голямото ограничаване на обжалването. Външната част на къщата ви е първото, както и последното схващане, което хората получават от вашия дом, както и това се случва още повече за купувачите. Ако имате неуправляеми и разсеяни навън, тогава това ще бъде това, което купувачите очакват да видят вътре в къщата, както и опасите, че ще влязат с вече замъглена гледна точка на вашия дом, не само това, те ще оставят същият метод като Както и да имате разсейването навън като последния им поглед върху вашата къща, както и най -вероятно ще искате да видите това да се показва във всякакъв вид оферта, която правят. Няколко от областите, върху които да се съсредоточат, включват:

Пътеките, както и пътеките трябва да бъдат премахнати от отломки, плевели, както и ремонтирани, ако е необходимо.

Покривът трябва да е в голяма работна линия, като всякакъв вид повредени или липсващи плочки са подменени.

Вашите прозорци трябва да са чисти.

Вратата ви трябва да е чиста, както и поддържана, ако се нуждае от боядисване или подмяна, трябва да направите това.

Тревата трябва да бъде нарязана на кокетно ниво, плевелите трябва да бъдат елиминирани, както и ръбовете трябва да бъдат прави.

Уверете се, че звънецът на вратата работи, ако имате такъв, както и всякакъв вид номера на вратата, са видими, както и чисти.

Не забравяйте, че понякога именно малките модификации правят най -голяма разлика.

Екстравагантни кухни, както и уреди
Въпреки че може да ви хареса да имате всички най -нови уреди, скъпа готварска печка, както и работни плотове за изявления, тези изключително много скъпи допълнения няма да добавят стойност за вашата къща, така че освен ако не планирате да ги вземете със себе си, няма смисъл да добавяте добавяне ги на първо място. Ако сте искали да прекроите кухнята си, обаче планирате да се преместите през следващите пет години или може би по -малко, тогава трябва да инвестирате в висококачествени уреди, които ще очароват в голям набор от хора. Трябва да сте сигурни, че сте според общността, както и усещането към останалата част от къщата. Възможно е да засилите стойността на къщата си с реконструкция, но трябва да предотвратите и много персонализация, тъй като това може да отклони купувачите. Разбира се, ако всички домове в района реконструират, както и включват някои аксесоари от висок клас, това може да е чудесна концепция за включване на няколко във вашите дизайни, има и такова нещо, както и фундаментално. Става въпрос за откриване на баланса с всеки дом.

Когато вярвате, че правите подобрения във вътрешността на къщата си, трябва да се опитате да я запазите основно, има много работни места, които можете да общо, за да добавите стойност, както и да получите възвръщаемост. Когато сте подредили очарованието на бордюра на дома си, е време да повярвате за вътрешността. Не бива да се стресирате толкова добре с опитите си да общите големи работни места, но трябва да направите малките приоритет. Купувачите не са склонни да искат да се придвижват с дълъг списък на задачите, които изискват to завършен, просто ще завлече стойността на къщата ви надолу. Някои области, върху които се фокусират, включват:

Боядисването на белите зони, уверете се, че всички врати, радиатори, както и пола са имали свеж слой боя.

Уверете се

Уверете се, че е чист, както и без претрупване в цялата ви къща, когато се извършват прегледи.

Помислете за актуализиране на фугирането в кухнята, както и в баните.

Ако има някакъв вид тапет, който се разкъсва или пада от стената, опитайте се да го преустроите или замените.

Имате изобилие от възможности за избор, когато става въпрос за избор на подобряване на къщата, който ще добави стойност за вашия дом, но също така има и голяма сума, която прави също толкова лично или скъпо, ако искате да се преместите скоро. Подобренията на къщите не винаги се отплащат колкото искате, така че ключът е да опитате и чар на възможно най -много купувачи, особено ако няма да останете дълго. Ако планирате да ремонтирате, концентрирайте усилията си върху по -малки работни места, които ще направят къщата ви очарование, както и купувачи.

Завършили ли сте някакъв вид работни места, които добавят стойност за вашата къща, когато продавахте? Моля, споделете всякакъв вид концепции, както и мисли в секцията за коментари по -долу.