Archives March 2023

Грешки за рециклиране на общи къщи

Спазването на приноса е от още един автор.

Всички ние разбираме значението на рециклирането в днешно време. Това е нещо, което получава подобрен медиен интерес, както и много повече, както и много повече стъпки се поставят на място, за да ни мотивират да рециклираме ефективно. Въпреки това, това не ни спира да правим няколко грешки от време на време. Като се има предвид, че в тази публикация ще разгледаме няколко от най -типичните грешки в рециклирането, за да гарантираме, че можете да ги предотвратите.

Не изравняване на всички материали – една от най -значимите грешки, които хората правят, е не изравняване на материалите, преди да ги поставят в кошчето за рециклиране. Това важи особено за рециклирането на картон. Като не успеете да направите това, вие заемате голяма част от ненужната зона в кошчето, както и това ще мотивира другите да поставят продукти в общия кош за пропиване вместо това.

Хвърлянето на батерии в кошчето – батериите включват редица вредни елементи, както и те никога не трябва да бъдат хвърлени в кошчето. Вместо това има много точки за рециклиране в цялата страна. Голяма част от магазините имат кутии, за да хвърлите старите си батерии вътре. Ако откриете бизнес за висококачествено, както и за евтино отстраняване на боклука, те ще обсъдят всичко, което изисквате, за да разберете за подходящите техники за изхвърляне на всички видове продукти.

Смесете цветовете – вие изисквате да разберете цветовете си, в противен случай можете да поставите пластмаса в картонената кошче извън къщата си, както и така нататък, както и така нататък. Като цяло червените или екологичните кошчета се използват за рециклиране на пластмаси, контейнери за храна, буркани, както и очила. Кафявите кошчета са за картон, докато сините кошчета обикновено са за хартия. Много кошчета ще имат индикация и за тях, за да ви помогнат да идентифицирате какво трябва да влезе вътре.

Неуспешно изтриване на електрониката правилно – голяма част от хората изхвърлят мобилните си телефони или лаптопи, без да изтриват всичките си данни от устройството. Ако направите това, вие се оставяте широко на разположение за измама с идентичност. Само изпразването на кошчето за боклук на вашия компютър или извършване на система Връщане на вашия смарт телефон не е достатъчно, за да се гарантира, че данните са изкоренени завинаги. Хакерите могат да изтеглят, както и да използват софтуерно приложение за извличане на данни с лекота на членовете на семейството. Ето защо е чудесна концепция за използване на услугите на експертна компания за рециклиране, тъй като те ще се отърват от данните, както и да се изхвърлят продукти по безрисков начин.

Само рециклиране на бяла хартия – има типичен мит, който можете да рециклирате само бяла хартия. Откъдето е дошъл този слух, никой не е доста сигурен. Независимо от това, можете да рециклирате всякакъв тип хартия, дори рециклирана хартия. Единствените, от които изисквате да внимавате, са тези, които имат вид покритие върху тях.

Изхвърляйки напълно страхотна електроника – ние онлайн за един ден, както и възрастта, в която сякаш променяме нашия смартфон много повече, отколкото модифицираме косата си. Ако надграждате какъвто и да е тип електронен или електрически артикул, било то mp3 плейър или хладилник, мислейки за даряване, предоставяне на него или продажба вместо това. Трябва да не изхвърляте електронни продукти, освен ако това не е единственото решение, както и дори тогава, те никога не трябва да влизат в общата кошче за пропиване, тъй като те са невероятно вредни. Свържете се с експертите или телефонния се обадете правилно, за да предложите правилно с електронни отпадъци.

Mac Style Black: ежедневно остра

Сцената е Hawt! Ние сме зад кулисите на Седмицата на модата, миксер след бягане с модели, гримьори и дизайнери, отпивайки искрящо червено вино и говорещ Mac.

“Действие!”

Реклама

Видеокамерата се отрязва на най-новия старт на Mac, когато пристига на гишета днес, драматичният стил в стил мама Black.

Колекцията от 18 части за устни, нокти и очи се отличава с тъмно, блестящо лилаво, златно и, разбира се, черно. За моите Delight Division-Lovin ‘Goth Chicks-Homies, това е вашето освобождаване!

Вместо това повече в неутрали? Няма проблем. Мак дори си спомни, че включи няколко предмета, подходящи за ежедневно облекло.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

По -носим, ​​отколкото очаквах

Стил Блек ме събори в началото, като ме сплаши малко, но при по -внимателна проверка намерих и някои доста носими вкусотии.

Разклащането на пълен стил черен грим ансамбъл наведнъж може да доведе до забавна вечер (може би Хелоуин?), Но мога да се видя много по -типично да се придържам само към един или два от най -ярките елементи наведнъж.

Раздели прави стил черно

Например, бих могъл да опитам смело око с пръчката на мазнината в черно (Lovin ‘Blue и Purple Shimmer!), Спластени под едно от минерализиращите сенки за сенки на капака, но тонизиран с гола устна.

Или може би тъмна устна с нощно виолетово матонова червило и меко облицовано око (размазано по линиите на косъм), използвайки нещо като тлеещото око на окото.

Какво се откроява?

Харесвам няколко неща от стил черно, но обичам пръчката на маз Нощен виолетов матен. От всичко, тези четири също ме впечатлиха като най-удобно за потребителя.

О! И наркомани за грижа за кожата, помислете за ексфолиатора на Volanic Ash, нежно овлажняващ ексфолиатор, в който за първи път се влюбих в миналата година (радвам се да го видя и тук!).

Какво мислите досега? Какви движения (или не се движи)?

Отляво надясно: Цветна основа на крема в черно и прилеп черно

Минерализирайте сенките в синия пламък, шлановата фела, позлатената по асоциация и млад пънк

GlimmerGlass в Bling Black, Blackfire и Blackware; Червило в черен рицар

Матейн червило в нощно виолетово, полунощна медия, пръчка за мазнина в черно и предпоследно очно лайнер Rapidblack

Око Кол в Smolder

Минерализирайте сенките в синия пламък, шлановата фела, позлатената по асоциация и млад пънк

Цветна основа на крема в черно и прилеп черно

GlimmerGlass в Bling Black, Blackfire и Blackware

Червило в черен рицар

Реклама

Лак за нокти в Nocturnelle, сериозно хип и бебешко момиче

Вашият приятелски настроен чар за съседство,

Карън

Това или онова: The Holiday Beauty Edition

The Holiday Edition!
Как да играя

Изберете един или друг за всеки от въпросите по -долу и копирайте/поставете отговорите си в коментарите. Нямам търпение да видя вашите снимки! Моите са изброени по -долу. ?

Това или онова: изданието за празнични красота

Какво бихте предпочели да намерите в чорапа си – нова къдрене на миглите или фантастично ново керлинг желязо?

Червени нокти или зелени нокти?

Сребърна очна линия или златна очна линия?

Посещавате парти за празнично Zoom с няколко приятели тази вечер. Носите ли смела устна или смело око?

Съответствайки на грима си с грозните ви коледни пуловери – да или не?

Тази година сте много добри, така че Дядо Коледа ви възнаграждава с някои отстъпки за красота. Да, можете да се отнасяте към себе си! И така, какво намирате под дървото? Грим, грижа за кожата, нов аромат или вкусотии? (Изберете три!)

Фалшиви мигли или бляскава сянка?

Какво би било по -вълнуващо – нов набор от четки за грим или нов набор от маникюр/педикюр?

Какво бихте предпочели да намерите в чорапа си – нова къдрене на миглите или фантастично ново керлинг желязо?

Не бих имал нищо против нов Surratt Lash Curler. ?

Реклама

Червени нокти или зелени нокти?

Dark Forest Green с крем завършек, моля!

Сребърна очна линия или златна очна линия?

Обикновено бих казал злато, но тъй като фразата „Какво по дяволите“ се повтаря през 2020 г., ще отида със среброто… сребрист тауп би бил хубав.

Посещавате парти за празнично Zoom с няколко приятели тази вечер. Носите ли смела устна или смело око?

Смела устна, приятелка!

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Съответствайки на грима си с грозните ви коледни пуловери – да или не?

Ще дам това солидно „да“. Може и да вървите докрай!

Тази година сте много добри, така че Дядо Коледа ви възнаграждава с някои отстъпки за красота. Да, можете да се отнасяте към себе си! Какво намирате под дървото? Грим, грижа за кожата, нов аромат или вкусотии? (Изберете три!)

Ооо, благодаря Дядо Коледа! Ще отида с грижа за кожата, грим и коса.

Фалшиви мигли или бляскава сянка?

Бляскаща сянка, 100%.

Какво би било по -вълнуващо – нов набор от фантастични четки за грим или нов набор от фантастични маникюр/педикюр?

Реклама

Въпреки че Mani/Pedi Essentials биха били полезни, вероятно бих се развълнувал повече от четките за грим. ?

Вашият приятелски квартален пристрастен за красота,

Карън?

Твой ред: Оценете рутината ми за грижа за кожата

, така че беше предложено да поставя рутината си за грижа за кожата, тъй като бях толкова безмилостен в класирането си на рутинните съчетания на моите приятели. Няма проблем, нямам какво да скрия!

Тип на кожата: Комбинация (леко мазна Т-зона, типични бузи), с хормонален пробив на брадичката. Също така имам чувствителност към кожата, както и склонен да избухна в кошерите на случаен принцип (алергии, студено/горещо време). Кожата ми също не търпи и много манипулация на наръчника (т.е. скраб) Аз съм деликатно цвете, какво да кажа?

Текуща рутина за грижа за кожата:
Сутрин:
Почистване: Чистотата на философията, направена проста
Тонер: Reviva Labs Lindenflower лице за лице
Серум: Neostrata Hydra-инфузия 24 часа хидратиращ серум
Овлажнител: Clinique значително различен овлажняващ лосион+
Крем за очи: Полунощното лечебно око на Kiehl и SHISEIDO Sun Security Cream SPF32
Слънцезащитен крем: Lise Watier Sunsmart Universal UV Shield SPF30

Вечер:
Премахване на грима: Супер фазиалист витамин С+ изсветлява маслото за почистване на кожата за пълно лице, последвано от Rimmel Gentle Makeup Remover
Почистване: Мицеларната почистваща вода Yves Rocher Rocher
Тонер: Хидратиращ тонер на магазина за тяло E витамин Е
Овлажнител: Bio-Performance Advanced Super Revitaling Cream Shiseido Advanced Super Revitalize Cream
Крем за очи: Shiseido Benefiance WkinkleResist24 Интензивен крем за контур на очите
Серум: Арганово масло

Други (седмични лечения):
1. Ексфолиация: Опцията на Паула издържа на редовно лечение с повторно извличане с 10% AHA (веднъж седмично), нагоре и нагоре ексфолиационни памучни кръгове с витамин E Body Shop E за ексфолиация на наръчник за светлина (веднъж седмично)
2. Контрол на недостатъците: Опцията на Paula Премахване на рутинната издръжливост анти-червено-радостта на ексфолирането с 2% салицилова киселина, както и стреса на акне без неутрогенно масло, управляващ 3-в-1 хидратиращо лечение с акне (два пъти седмично, като се съсредоточава върху Т-зона)
3. Анти-стареене: SHISEIDO BIO-ПРОФЕКТИВЕН СУПЕРАЛЕН СЕРУМ за зона на очите (нощно), Avène Eluage Cream за линии за смях, както и чело (3x седмично), опцията на Paula издържа на C15 Super Booster, смесено с арганово масло (веднъж седмично )
4. Различни листови маски (веднъж седмично)

Продължавай. Оценете ме.

Използва ли някакъв тип от същите продукти като мен? Каква е вашата рутина за грижа за кожата?

Ps. Наистина съм на пазара за нов крем за очи през нощта, всякакъв вид предложения, които имате, ще бъдат високо оценени!

Споделя това:
Дял

Щракнете, за да изпратите това на добър приятел (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Pinterest (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите в Twitter (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Tumblr (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите на Reddit (се отваря в нов прозорец)

Като този:
Като зареждане …

Свързани

Оценяването на рутините на грижата на моите приятели се скараше един от добрите ми приятели по имейл миналата седмица, след като тя призна, че наскоро тя спи в грима си. Знам нали? Ужасяващ. Тогава дискусията се превърна в заявен добър приятел (нека телефонният й се обади A) с молба да й предоставя режим на грижа за кожата. Обърнах…
7 април 2015 г. „Красота“

Shiseido Skincare Reviewsfirst, позволете ми да вмъкна обичайния си отказ от отговорност точно тук, че не съм професионалист в грижата за кожата – аз съм просто ентусиаст на кожата. Също така в никакъв случай не съм гуру на всички неща Shiseido – има само моите преживявания с тези продукти. Използвам грижа за кожата от тази марка, започваща около 5 години …
19 юни 2015 г. „Красота“

Оценяване на процедурите за грижа за кожата – Част 2IT беше неизбежно, че след като публикувах рутинния запис на кожата на моите приятели, че другите ми добри приятели също искат да преразгледат своите процедури. Също така имах посетител, който ме попита в коментарите, за да оценя нейната грижа за кожата – което е изключително доверено за нея! По-долу са техните самоотчетени …
11 май 2015 г. „Красота“

10 дни на подаръци: Аврил Лавиньон Черна звезда парфюм

Подаването вече е затворено, както и аз се свързвам с шампиона по електронна поща. Страхотен късмет!

Много луни се върнаха (добре, като 2007 г.), аз имах съдбовен участък с-не се смейте-Бритни Спиърс Midnight Fantasy Perfume.

Преди онази залежащ момент на Blackberry Bliss, аз бях цялостна ароматна сноб, която никога не е обърнала внимание на звездни парфюми. Предпочитах да получа звездите си между страниците на нас редовно, вместо да се спринах на китките си.

Реклама

Оттогава обаче вкусовете ми са се променили. Сега харесвам много различни звездни парфюми! Освен че за да отпразнувам разширените си хоризонти, всеки ден осигурявам различен звезден аромат през следващите 10 дни.

Днес е вик за моите жени SK8R-новият аромат на Avril Lavigne, Black Star!

Цената

Една щастлива жена ще вземе новия спрей на Avril Lavigne Eau De Parfum (стойност от 40 долара).

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Плодов флорален с нотки на слива, тъмен шоколад, както и розов хибискус, Black Star включва подвижна обсипана лента, повлияна от предпочитания маншет на Avril (мотив на улицата).

Как да влезете …

Влизането е лесно. Има два различни начина, както и можете да направите и двете за две възможности, които да спечелите.

Първо, можете да влезете, като оставите коментар в долната част на тази публикация. Това може да бъде коментар за всичко изобщо. Кажете ми кой гланц за устни носите, каква музика слушате или кой аромат използвате днес.

Днес аз съм всичко за Dior Creme de Gloss в вкусна слива!

Второ, влезте, като се съобразите с мен в Twitter, както и ретуинг (RT) Спазването на съобщението:

RT @karenmbb: RT за спечелване на Avril Lavigne Black Star Perfume

Резюме …

Въведете, като оставите коментар в долната част на тази публикация, както и не забравяйте да използвате валиден имейл адрес, за да мога да се свържа с вас, ако спечелите.

Следвайте ме в Twitter, както и ретуирайте спазването на съобщението:

RT @karenmbb: RT за спечелване на Avril Lavigne Black Star Perfume

Ще избера шампиона на случаен принцип сред хората, които влизат в 11:59 ч. PST във вторник, 22 септември.

Реклама

Bonne Chance!

Вашата приятелска обжалване на общината,

Карън

Подаването вече е затворено, както и аз се свързвам с шампиона по електронна поща. Страхотен късмет!

Fresh Gloss Absolute, Yay или Nay?

Здравей, дами! Аз съм Mo-Bloging от The Pure Beauty Store в качулката си, както и просто шпионирах тези гланцове за устни от Fresh Call Gloss Absolute. Не са ли сладки?

Глобите се предлагат в четири нюанса: Wish (Cherry Red), Bellini (праскова), увеличен парфе (светло розово), както и Dahlia (вино).

Реклама

Реклама

Единственото, което ме задържа, е цената – всеки струва 24,50 долара, за точно същата цена като шанел Glossimer. Използвали ли сте Gloss Absolute преди? Какво си помисли? Струва ли си цената?

Вашата приятелска зависимост от красотата на общността,

Карън

Памучен памук на Shiseido и възможни дупета?

Аз съм памучен сноб на лицето. Не винаги е било така, но откакто опитах първия си пакет от памук на лице Shiseido, не съм поглеждал назад. Позволете ми да квалифицирам това – не използвам изключително памук на лицето на Shiseido – използвам го само за премахване на грима си за очи. Възглавницата мекота на този памук е особено оценена срещу деликатната кожа около очите. Сега, когато използвам не-шишедо памуци на зоната на очите, имам чувството, че използвам шкурка (преувеличавам, но наистина като 80-зърна). За всичко останало – тонер, ексфолианти, премахване на лак за нокти – използвам други памуци.

Бях щастливо обстрелвах 9 долара на пакет за памука Shiseido, до един ден, преди около 2 години, броячът на Shiseido Lady ме информира, че цената се повишава скоро … до 11 долара за пакет! Това е 22% увеличение! Според мен това премина през някакъв въображаем праг и този елемент стана „твърде скъп“. Втурнах се да закупя половин дузина пакети памук на цената от 9 долара. Сегашната ми акция все още е цената от 9 долара, но доставката намалява. Тогава започнах да забелязвам, че марките на дрогериите излизат със собствени версии на квадратни памучни памуци, които изглеждат подозрително подобни на опаковката на памук Shiseido:

Затова се замислих да разбера дали те са дупе!

Първо, нека поговорим за памука на лицето на Шисейдо или за „контрола“ за това сравнение:

Памук за лице Shiseido – 11 долара за 165 листа (универсални магазини, дрогерии, онлайн)
Това е върхът на луксозния памук на лицето. Той е мек, но все пак издръжлив. Това е без лих. Той е абсорбиращ, така че да държи течности, без да капе. Той е направен в Япония и е сертифициран да бъде без вредни вещества от Oeko-Tex Conventional 100. Не мога да се сетя за нещо лошо да кажа за това, освен че е скъпо. Това никога не се продава и с моя веднъж дневен навик струва около 24,33 долара годишно. Това не изглежда твърде лошо, нали?
Стош достойнство: 10/10

Kit Premium Square Cosmetic Pads – $ 8,59 за 165 броя, 85g (Rexall)
Това е марката на частния етикет на Rexall. Това не е дупе за Shiseido от никакъв участък, но беше добре. Имаше гладка повърхност и пухкаво ядро. Открих, че се чувства малко грубо срещу окото и не беше толкова абсорбиращо като Шисейдо. Това се прави в Китай. Купих това с 40% отстъпка от редовната цена, така че не съм много луд. Това може да бъде стъпка в качеството на онези, които биха искали да опитат памук за лице, подобен на Shiseido, но не искат да изхвърлят 11 долара за опаковка. Харесва ми, че комплектът изброява теглото на памука – бих искал и другите памуци да го направят и тогава наистина мога да ги сравня правилно.
Стош достойнство: 6/10

Quo луксозни памучни подложки за лице – 7,50 долара за 165 броя (купувачи Drug Mart)
Бях много развълнуван от това – замръзналата чанта, думата „лукс“… купувачите продават това точно заедно с Shiseido, но това беше измамен продукт! Не само, че не беше луксозно, но беше най -малко меко (и се почувства направо драскащ в областта на очите ми) и най -малко абсорбиращ от тези, които опитах. Big Phooey на купувачите! Единственото, за което бих използвал това, е премахването на лак за нокти – така ще използвам този пакет. Добре, че това беше най -малко скъпото от 3 -те вида. И той се продава често за 25% отстъпка. Това се прави и в Китай.
Стош достойнство: 4/10

Както можете да видите, когато подредя 10 -те парчета от всеки памук, най -пухкавият е Shiseido. Също така, Shiseido няма назъбените остри изрязани ръбове, които могат да бъдат малко надраскани. По -грубата повърхност на quo може да се види и тук.

Леко раздърпах памуците и след това ги сгънах, за да покажа как се държат и колко по -лъскаваше е всеки. Quo One беше далеч най -много и не държеше формата си, както и другите две.

Единственото нещо, което бих казал, беше подобрение пред Shiseido е, че и Кит, и Quo имат залежими торби-винаги съм смятал, че е доста ниска цена на Shiseido просто да има чанта без никакви перфорации за отварянето й или залежима лента. Така че уви, комплектът и quo не са дупки за Shiseido. Предполагам, че ще изложа 11 долара за пакет за Shiseido, след като скриването ми от $ 9 опаковки приключи.

Опитвали ли сте памук от лице Shiseido? Намерили ли сте някакви по -евтини дупки за това? Кой е любимият ти памук за лице?

Споделя това:
Дял

Щракнете, за да изпратите това на това на PAL (отваря се в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Pinterest (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите в Twitter (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Tumblr (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите на Reddit (се отваря в нов прозорец)

Като този:
Като зареждане …

Свързани

Muji Cut Cotton White – Shiseido Facial Cotton Dupei щеше да направи този пост „Пътешествие на откриването“ и Да, че да, памукът на Муджи в бяло наистина е жизнеспособен …
1 март 2017 г. „Красота“

Shiseido Benefiance Незабавно лечение Очна масказийдо Бенерация Незабавно лечение Очна маска ($ 72 за 12 двойки) е нещо, за което съм любопитен за fo foR, тъй като има страхотни отзиви онлайн. Те са скъпи, с 6 долара на лечение, така че се съпротивлявах да ги купя. Един ден моят колега (този, който ми даде всички безплатни) дойде на работа и предаде …
8 май 2015 г. „Красота“

Фокус на проекта 10: Muji Cut Cotton Ecrutoday Фокус на проекта 10 Прегледът не е грим, а нещо, което да помогне за премахване на грима; Muji Cut Cotton Ecru: Това е най -използваният ми проект Focus 10 елемент – Използвам го през нощта, за да премахна грима си за очи от началото на тази серия. Моята основа за сравнение ще бъде срещу Shiseido …
21 март 2016 г. „Красотата“

Техника на руж: вихът

Преди няколко дни показах един начин да приложа руж с помощта на техника, наречена Bounce (Bounce, Baby!). Ето втори метод. Този е наречен вихър (щракнете за видеото).

Реклама

Вашият приятелски настроен чар за съседство,

Реклама

Карън

P.S. Раздели казва здравей. Той се опита да влезе във видео екшъна тази вечер. Каква шунка!

Придобивания на аксесоари

Не съм решил умишлено да купувам аксесоари, просто се случва, нали знаете? Особено когато получавам добри оферти!

Интересува ми се да получа по -лека цветна чанта за лятото, но не видях стилове, които харесвах. До…

Fossil Riley Zip Top Purse in Camel от победители за 99 долара (редовно 198 долара – също се предлага на Amazon и Fossil)
Този беше находка за разглеждане на време за обяд от победители – те също имаха същата чанта в бяло, варово зелено и Kelly Green. Бях много изкушен да закупя бялата версия, но знаех, че ще се замърси след около 2 минути. Харесва ми как каишката се преобразува от кръстосано тяло в дължина.

Влязох в магазина на Lululemon единствено с цел закупуване на подаръчна карта за рождения ден на приятел, но знаете ли как се случва да намерите неща за себе си? Един за теб, един за мен:

Намерете свой собствен OM шал Lululemon в Bark Berry от Lululemon за $ 39 (редовно $ 58)
Това нещо е огромно. Ако просто го промъкна над врата, краищата минават покрай коленете ми. Отрязах тези неонови розови пискюли – те бяха толкова отвратителни.

Joliet Flats на д -р Шол в мед от победители за 40 долара (редовно 90 долара)
Да, закупих обувки на д -р Шол, а не за първи път! Притежавам точно същата двойка в шампанско [бронзов] цвят и те са фантастични за пътуване или носене през почивните дни. Зателките са толкова удобни, че е като да носите чехли! Когато харесвам нещо, обичам да купувам множество в различни цветове.

Колие за бар в Стерлинг сребро (марката е горен метален клас) от Indigo за $ 39 (редовно $ 60)
От известно време искам лесна обикновена бар количка и те изскочиха в секцията за продажба на Indigo (главно е книжарница, но те продават страхотни аксесоари и домашни стоки) за 35% отстъпка, така че не можах да устоя. Закачих последния!

Какви са вашите текущи предпочитани аксесоари?

Споделя това:
Дял

Щракнете, за да изпратите това на приятел на приятел (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Pinterest (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите в Twitter (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Tumblr (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите на Reddit (се отваря в нов прозорец)

Като този:
Като зареждане …

Свързани

Не-Beauty Japan Haulhere е малко хвърляне в четвъртък пост. Изминаха близо 2 месеца, защото се върнах от Япония! Ето няколко не-слаби бита, които взех от Япония. Не правех много пазаруване на дрехи в Япония. Там нямаше тон, който не можех да се прибера вкъщи. Въпреки че аз…
28 юли 2016 г. „Занаяти“

Панталони купон! Преди да стигнем до партито на панталоните, искам да призная, че днес е моите 300 дни грим не купувам !!! И това ще бъде последната ми значка без покупка, преди да приключа с годишната си забрана. Толкова съм психическа, че съм завършил моята не-купува, дори не можеш да си представиш! : D Случайно: Знаете ли, че …
15 ноември 2015 г. „Мода“

Това, което получих за Коледа 2017, коледният хаос приключи! Надявам се, че сте имали фантастично време. Годишната традиция е да публикувам това, което имам за Коледа, така че ето! (И както е с традицията, аз съм твърде мързелив, за да правя снимки, така че да получите снимки на склад !: P) Smashbox Dripn.
27 декември 2017 г. „Общи“