Преглед: Luminaid Packlite и Spectra

Sun. Светлина.

Отказ от отговорност: Хората от Luminaid любезно предоставиха Packlite 16 и Spectra за този преглед. Както винаги, мненията и заключенията са мои собствени.

Падането е точно зад ъгъла и това означава, че сезонът на къмпинг е почти върху нас (за протокола, не разбирам хора, които лагеруват през лятото. Какво се опитвате да докажете?). Осветлението е една от най -често срещаните ми покупки на предавки за сезона на къмпинг, така че бях развълнуван да изпробвам Packlite 16 и Spectra Solar Lanners, които хората в Luminaid наскоро изпратиха пътя ни. Те са основни или високотехнологични трикове? Прочетете, за да разберете!

Какво твърдят, че правят?
Luminaid Packlite 16 и Spectra са леки, надуваеми LED фенери, които зареждат просто през слънцето и осигуряват до 10 часа светлина. Packlite предлага 3 нива на яркост (включително аварийна светкавица), а спектрите предлагат и асортимент от цветове.

Нека стартираме нещата, като обсъдим техния уникален дизайн.

Дизайн

Packlite 16 и Spectra са различни форми, но и двете се отличават с една и съща блестяща дизайнерска концепция.

Неинфлантирани, 16 -те са с размерите на лека тесте с карти за игра. Когато се надуе, тя прилича на малка полупрозрачна възглавница с дръжка от едната страна, която е полезна за окачването му с въже, кука или каквото и да е решение на MacGuyver-esque, което можете да готвите.

По същия начин, спектрите са с размерите на дебел калъф за бижу, когато се съхранява, но се надува в полупрозрачен куб с преобразуващите се каишки за съхранение в регулируема дръжка.

Всеки се включва и циклира режими с няколко прости преси на единствения бутон и зарежда само като е изложен на слънце. Те са изключително лесни за използване, а техният приятелски и забавен дизайн ги прави популярни и сред нашите деца.

Производителност и потребителско изживяване

Има много приложения за удобни фенери като тези и бях приятно изненадан от това колко многостранни са те.

16 -те твърдят, че отлагат до 65 лумена светлина и това звучи точно от моето тестване в най -високия му режим; Той е много разпространен, но е идеалното количество светлина за използване като палатка или да се мотаете около лагера, за да помогнете на семейството ви да намери пътя си през нощта. Ниският режим е чудесна нощна светлина и бавно мигащата стробо определено би ви направила лесна за място в тъмна нощ в гората или навън на езерото.

Спектричният фенер е значително по -слаб, но е по -малко аварийна светлина и по -скоро като светлината, която децата ви ще прекарат от вашия комплект и ще откажат някога да оставят. Разбира се, той е полезен като слаб фенер (предполагам, че се намира по-близо до 30-40 лумена на бяло), но цветовете му са това, което го прави да се откроява. В допълнение към бялото, спектрите са способни на седем други цвята (червено, оранжево, жълто, зелено, синьо, светло синьо и розово), които са изненадващо живи за даден продукт в този ценови диапазон. Задайте го на неговия режим на автоматично изместване на цветовете и незабавно имате парти за къмпинг и хита на следващото сънливост на детето си.

Функционално тези фенери са страхотни, но са още по-привлекателни поради тяхното супер надеждно слънчево зареждане. В миналото съм използвал няколко слънчеви зарядни устройства, но бях шокиран от това колко добре изглежда се придържат към слънчевите лъчи. Имам един, който седи до себе си, докато пиша този преглед на кухненската си маса и някак си успява да отстъпи заряда си от минималната околна светлина, идваща през прозореца. Животът на батерията и от двете също изглежда отличен; Не съм ги претърпял чрез строги тестове, но децата ми са ги оставили около къщата, играейки и навън с часове наред и все още не виждам един да излезе напълно (за записа, те са оценени 7-10 часа при зареждане).

Като цяло, това са някои впечатляващи малки светлини.

Универсалност

Мога да се сетя за десетки причини, поради които едно семейство би искало да има няколко пакета, удобни около къщата. Те са идеални за къмпинг (леки, слънчеви и дъждовни), страхотни за лодки (те са водоустойчиви и плаващи!), Чудесни за спешни случаи и честно казано, просто много забавление.

Вероятно любимата ми функция на 16 е способността му да опакова малки и да се свързва с клип на раница; Ще забравите го там през деня и ще имате напълно зареден и изключително гъвкав фенер, готов да отиде, когато нощта се навие.

Изграждане на качество и надеждност

Тези фенери са евтини, но това не означава, че са евтино направени. Като надуваем продукт съм впечатлен от тесните шевове и дебелия TPU материал, от който са направени; Просто е достатъчно дебел, че не ми се струва, че трябва да се притеснявам от измамник трън или пръчка да го извади.

И двамата изглежда надеждно таксуват и тъй като използват висококачествени светодиоди като свой източник на светлина, те трябва да ви служат вярно в продължение на много години напред.

Достъпност

Къмпингът и екипировката за оцеляване могат да бъдат скъпи, но това не е така за Packlite 16 и Spectra. При $ 19,99 и $ 24,99, това са страхотни покупки на импулси (и подаръци!), Че мисля, че цялото ви семейство ще получи многона употреба от.

Като настрана тук, когато вземете един, трябва да помислите да го направите като част от техния пакет „Дай светлина, да вземем светлина“. Само за 10 долара повече от закупуването на Packlite 16 самостоятелно, те ще ви изпратят Packlite 16 и ще предоставят такъв безплатно на някой в нужда. Това е много готина програма.

Заключение

Тези фенери са някои сериозно забавни малки продукти. Ако семейството ви е на открито или имате деца с големи въображения (както ние), трябва да отидете да вземете няколко Lumenaid пакета, за да имате удобни около къщата си.