Archives April 2023

Събота сърфиране, 26 декември 2020 г.

Нови деца в блока
Добро утро и щастлив ден на бокса! Моля, поздравете най -новия ни борд, Грогу, иначе известен като „хлапето“, иначе познайте като бебе Йода.

(Странична бележка: И Ел Хъб, и Конър са обсебени от мандалоряна и те са прегледали отново финала на сезон 2 твърде много пъти, за да се броят.)

Реклама

Грогу вчера беше чилин пред дървото и очите му ми казаха, че отчаяно се нуждае от размита пастелна лента за глава и гривни!

Роузи вече започна да му показва въжетата тук, въпреки че не мисля, че това е от добротата на котето й. Почти съм сигурен, че тя вярва, че Грогу сега е неин личен асистент … знаете котки.

„Позволете ми да ви покажа къде пазят лакомствата, за да можете да ме нахраните по прищявката ми.“ -Роси
На днешното четене …

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Течните, кремавите и праховите изчервяния гримьорите се кълнат в

Всичко за Питър Филипс, A.K.A. Бившият креативен директор на Chanel и настоящия режисьор на творчески и изображения на Christian Dior Makeup

Този 10-годишен предприемач стартира собствена линия за нокти за деца.

Хм … изтича ли парфюмът?

Колко червило? ще бъде различен през 2021 г. …

Това беше толкова трогателно!

Да … няма повече от това през 2021 г.

Обичам косата й!

Да моля.

Ако има нещо, което научих за деня след Коледа, това е, че ако сте имали късмета да получите подарък, по -добре да го извадите от кутията му и да намерите място, за да живее в къщата си възможно най -скоро; В противен случай може да се окаже в ъгъл някъде години наред, така че това правим днес. Очаквам с нетърпение тази задача, защото сега имам извинение да започна да организирам и подрежда преди новата година.

Знам, аз съм странно …

Почакай там. Сега сме в домашния участък през 2020 г.

Реклама

Вашият приятелски квартален пристрастен за красота,

Карън

P.S. Дали си починахте деня си, нали? О, и ме уведомете, ако сте получили някакви подаръци за красота!

Най-известни публикации на седмицата: 16-22 юни

Честита неделя, момичета! Надявам се денят ви да върви добре. Аз съм на метода си към бърз брънч (ммм … френски тост).

Брънч.

Реклама

Реклама

Какво става с тази дума? – Брънч? Харесва ми. Не по -скоро закуска; Не по -скоро обяд.

Най-важните публикации на седмицата: 16-22 юни

Chanel Ethumn 2008: Ранни оценки, както и монтии
„Цялата колекция със златна тематика се приземява на гишетата на Chanel този юли, но точно тук са трима членове на есенната колекция. Тепърва ще виждам продуктите, които съм * наистина * похотк след – хайлайтърът на златната треска, както и златният светлинен гланцмер – лично, но те трябва да ме обличат засега. ”

Преглед: Bumble, както и Bumble Creme de Coco Masque
„Структурата на Creme de Coco Masque е просто малко по -дебела от Bumble, както и балсамът на Bumble [с три EEES], който е доста дебел, но все пак беше лесно да се прилага от корените към краищата. Кокосът е или подобен, или не харесва аромат, така че бъдете предупредени: това мирише на кокос. ”

Dior Ethumn 2008: възприятие cuir есенни снимки, както и пълен списък с продукти
„Предстои да излезе този август, колекцията включва богати, очарователни цветове като бургундски, слива, както и мед, както и релефни структури, вдъхновени от животни-вярват в крокодил, както и Python. Тази есен на грим боговете ще бъдат огромни, както и аз гледам напред към невероятния сливи Rouge Dior. Вярвам, че ще изглежда отлично с топло зимно палто, както и с ботуши с високи коляни. ”

Mac Makeup Fafi Урок: Черно, както и златно опушено око
„Започнете, като смесите равномерен слой на Dior Concealer върху цялата повърхност на клепача си. Това осигурява очните продукти, които предстои да използваме нещо, за което да се придържаме, както и да засили цвета на сенките. ”

Mac Cosmetics Neo Sci Fi се занимава с деня
„Напоследък имах слънце в съзнанието си, както и се чувствах повлиян тази сутрин, за да посегна за няколко по-ярки от яркия от Collection Neo Sci Fi Collection. Не ми се струваше наистина да се развихря с много смесване или широка гама от продукти с моя външен вид днес, както и се ограничих само до две (!) Сенки. ”

Вашата приятелска зависимост от красотата на общността,

Карън

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Как избирате къде да живеете?

Следният принос е от друг автор.

Търсенето на нов дом е забавен процес. Той символизира промяната, придвижвайки се напред към бъдещето и може би се установява удобно със семейството, което наричате у дома. Има много препоръки, най -вече се грижите как да осигурите най -добрата къща, как да продадете сегашния си дом, как да преговаряте, как да проверите жилище и как да поправите щетите. Но рядко е отговорът на огромния, първи, смиряващ се въпрос.

Само как сте предназначени да изберете къде да живеете?

Това е полезен въпрос, който трябва да зададете. Ако започвате от празен шисти и технически навсякъде е възможно, тогава имате истински труд на ръцете си. Изборът на някой да изгради романтична връзка със 7 милиарда световни хора е достатъчно трудна задача, но намирането на дом от милиарди потенциални варианти с потенциал да изработите своя собствена? Въпреки че, разбира се, вашите възможности ще бъдат филтрирани чрез лични предпочитания и добър смисъл, това все още може да бъде трудна задача.

В тази публикация никога няма да ви кажем какво да изберете, разбира се, но ще ви помогнем да намалите параметрите на търсене, за да ви помогнем да намерите нещо полезно. Да се ​​надяваме, че това може да отнеме част от загрижеността от това решение, което може да искате да вземете.

Ново приключение

Запознанството може да бъде страхотно нещо, което трябва да се обмисли, но понякога искате да се изчистите в напълно нова среда. Изборът на подразделение на имоти, най -добре за вас, можете да посочите претеглянето на всичките си възможности и да видите какви са вашите изисквания. Но често водещият споменат решение със смел интерес и готовност да се насладите на нещо ново може да добави истинска верве и тръпка към вашия ход. В крайна сметка, кой желае да живее в точно същата среда за целия си живот? Може би някои, но също така е от решаващо значение да опитате да намерите брегове наново, дори и малко по -различно от това, с което сте свикнали. Никога няма да разберете какво може да оцените, освен ако в крайна сметка не го опитате.

В чужбина?

Преместването в чужбина може да бъде полезно начинание по много причини. Може би имате нова работа там или може би сте чували, че училищата са много по -хубави. Може би искате да се ангажирате с култура, в която можете да проследите семейната си история, или може би искате да живеете по -близо до приятели и семейство, които също са направили стъпката и обет, като го направите.

Има голям свят там и толкова много страхотни места за живеене, че това може да накара главата ви да се върти. Може би се наслаждавате на това, че сте заобиколени от исторически градове и градове, или може би се движите за климата. Всичко това е валидно и достъпно, което провеждате необходимите изследвания, проверявайте често и се уверете, че сте запознати с процедурата за получаване на къща тук – тъй като това може да се различава от нормалния поток на това в родината ви.

Плюсове минуси

Въпреки че двата предишни примера могат да изглеждат като романтични приключения (и те със сигурност са), също е най -добре да претегляте тези опции въз основа на вашите нужди. Например, може би сте учител по английски език и в Европа учителите по английски език имат недостиг. И вие, и съпругът ви разпознавате тази възможност и така започвате да гледате към зашеметяващо място за растеж и развитие, но много от всички, за да се изчисти.

Вие обаче осъзнавате, че заплащането в споменатата държава, макар че ще върви допълнително, отколкото в настоящата ви държава, е по -малко заплащане, отколкото сега имате идеал. Като се има предвид, зашеметяващата обстановка, чистият въздух, сравнително стабилната политическа ситуация и ниската степен на престъпност на зона, която гледате, както и големия дом, който бихте могли да изберете със стартовите си средства, всички се равняват на прекрасна сделка. Когато претегляте плюсовете и минусите като това, една стъпка преминава от това, че сте мечта на тръбата до всъщност нещо, което може да бъде осъществимо.

If you’ve been thinking of a place as genuinely practical for some time, and have checked out a few times to fall in love with the environment each time (as well as absorbing the culture and meeting the locals), then odds are you have Прекрасен маршрут напред.

Бъдещи планове

Вашите бъдещи планове имат значение. Надяваме се да имате деца със съпруга / съпругата си или сте против тази идея? Това решение може да причини коренно различни пътеки на начина на живот. Например, децата могат да ви привлекат в много по -крайградска среда, докато двата дохода, спечелени от никое деца, могат да позволят на страхотен дом в средата на града да се превърне в практичен и стойностно подход. Вашите бъдещи планове могат да ви помогнат да структурирате живота си. Планирането на следващите пет години възможно най -реалистично ще ви помогне с определен период от време.

Разбира се, не бъдете толкова строги с вашите филтри. Когато ще се ожените на 26 деца, може би е последното нещо на ума ви, но на 31? Има шанс да се почувствате различно, когато сте се настанили. Това не показва, че трябва да устойчив на бъдеще всяко едно решение, което вземате в живота (защото как можете?), Но можете да опитате и да останете рационално и да използвате добрия си смисъл за тази цел.

Планове за обновяване

Ако имате мечти да разширите попRty, за изграждане на аут или много други лични допълнения към бъдещото ви домакинство, тогава да се има предвид къде живеете е важно. Ако живеете в степенувана и предоставена сграда, може да откриете, че местният жилищен орган ограничава всяко строителство във вашия район. Това може да ви попречи да правите планове. Като се има предвид, тя може да спре и близкото строителство на голям жилищен парцел, може би да развали зашеметяващата и спокойна среда, в която сте намерили къщата си. променливи, когато се отнасят до окончателното ви решение. Въпреки че не можете да планирате всяка случайност, това са процедури като тези, които си струва да знаете.

С този съвет със сигурност ще изберете идеалното място за живеене.

Lash Curlers, Combs и много повече

, може да не ви е шок, че съм обсебен от къдриците на Lash. В един момент притежавах не по -малко от 20 от тях – най -накрая трябваше да дам куп, който не отговаряше на формата на очите ми.

Не съм тук, за да препоръчам универсална къдрене на мигли, която ще пасне на всички, но като общо правило открих, че къдриците от азиатските марки ще отговарят по -добре на азиатските очи (по -малко извити). Изключение от тази политика е култът, много обичан Shu Uemura Curler, който намирам за доста извит, с подобна кривина на Revlon и Tweezerman Curlers. Обмислях, че да се има предвид на моя Шу Уемура. Аз също бях разочарован, че The Pretty Anna Sui Curler не работи за формата на очите ми – отново, твърде извита. Чрез опити и грешки стесних шепата къдрици на мигли, които обичам.

Shiseido Original Silver – Тази къдрене на мигли е прекратена в Северна Америка, но в Азия все още съществува версия в Азия. Според мен той е забележителен за настоящата версия на Gunmetal, която намирам за твърде плоска и леко притиска отстрани по мен. Оригиналният Shiseido има най -добрата кривина за очите ми и се отваря наистина голям в сравнение с версията на Азия. Притежавах този оригинален сребърен от години и го сложих в полу-пенсиониране (искам да го клонирам!) Купих 2 от версията на Азия (в червеното поле в горната снимка), но те ‘ не е точно като оригинала.

Maquillage Curler за мигли е наследник на оригиналния ми Shiseido – има много подобна кривина и работи почти точно като него. Той има елегантен манипулатор (да не се бърка с версията на Shiseido Gunmetal!)

Подозирам, че дизайнът на Maquillage е същият като Shiseido, като се има предвид, че Maquillage е компания, собственост на Shiseido. Това е Curler, който сега използвам около 90% от времето. Можете да се обзаложите, че имам резервно копие на този!

Други, които си заслужават да се споменат, които отговарят на формата на очите ми, са: магазин за лице и Сали Хансен. Стигнах до степен, че мога просто да погледна кривината на къдря на косъм и знам дали е подходящо за мен! Любопитен съм за Suaratt Lash Curler, който започва да получава много повече свръх онлайн и въз основа на проследяването на кривината, мисля, че може да работи върху формата на очите ми. Ако се интересувате, ще направя много по -задълбочен анализ на всичките си къдрици за мигли в бъдеще.

В допълнение към къдриците, аз също съм много придирчив към гребените на Lash. Те трябва да са метални гребени на зъбите с много фини щифтове. Вероятно съм опитвал всяка основна марка на разположение!

L до R: Sepralash, Tweezerman и Shishida Seishindo (Clear and Black)
Shishida Seishindo Metallic Mascara Comb – Първо попаднах на това в Саса в Хонконг. По онова време в Северна Америка нямаше много възможности в Северна Америка с метални зъби, колкото това. Дори и с нови налични, това остава моят абсолютен фаворит. Харесва ми колко спретнато се сгъва и за пътуване. Имам 2 неотворени резервни копия от това!

Tweezerman има най -острите метални зъби, които някога съм опитвал – те са като игли! А зъбите са малко по -далеч от Шишида Сейшиндо, което го прави добър, когато нося много по -обемни (т.е. по -дебели) талисмани. Единственият проблем е, че някои от щифтовете на моите са разхлабени и започнаха да се забиват, така че трябва да продължа да ги натискам обратно – о.

Sephora пуснаха своята версия на The Lash Comb миналата година и изглежда идентична на Shishida Seishindo. Забелязах, че дори Forever 21 има такъв – не можах да устоя да го взема, като се има предвид, че е толкова сладък с тюркоазната дръжка.

Един последен инструмент, който използвам във връзка с гребена на Lash, е пазач на маскара. Това е парче пластмаса, което помага да закрепите прясно нанесения си грим за очи, докато сресите миглите си (някои хора също ще използват това по време на прилагането на маскара, но аз го намерих тромаво). Ето снимка на това как се използва, от eBay, предоставящ къде съм закупил моята:

Извинете за страховития манекен
Версията, показана тук, е малко по -различна форма от тази, която имам сега – започнах с тази по -ъглова форма на форма, но смятам, че установих, че закръглената версия подхожда на очите ми по -добре.

Това вероятно е много повече, отколкото някога сте искали да знаете за къдрици и гребени! Каква е вашата много обичана къдричка за мигли?

И това завършва моята „Седмица на коша“! Надявам се, че сте се насладили на това!

Споделя това:
Дял

Щракнете, за да изпратите това на приятел на приятел (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Pinterest (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите в Twitter (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Tumblr (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите на Reddit (се отваря в нов прозорец)

Като този:
Като зареждане …

Свързани

Surratt Appeal Review е искал да пробвам красотата на Surratt, като някога съм обмислял, че научих за релевантния Lash Curler, преди марката да стане достъпна в Канада. Играх с плащане на големите цени, за да го закупя онлайн. Тогава бях толкова раздразнен, че когато марката стана достъпна в Sephora и то …
МаркH 3, 2016in “Красота”

Инструменти за красота Tagi почти преименува това идентифициране на „Time Time Time“ – някой човек помниш ли Подобрението на шоуто в дома? : P Първо бях идентифициран за това от радост, а след това и от Шадин. Благодаря ти! Правила: • Определете до 5 души и ги уведомете, че сте ги идентифицирали. • Избройте това, което искате. …
1 юни 2015 г. „Красота“

Пътуващ грим и грижа за кожата: Cruisingi’t ще отида на средиземноморски круиз, който идва тази седмица и ще ни няма 10 дни. : D Искам да опаковам невероятно леко за това пътуване, като се има предвид, че то ще бъде доста небрежно и като се има предвид, че ще загреем места, не предвиждам да искат да носят твърде много грим. И аз просто …
14 септември 2016 г. „Красотата“

Игра, комплект, матов: клопки на прах, както и радиат

, написани от Сам
Игра, комплект, матов! Излъчвайте само когато, както и къде искате с асистенцията на днешното публикуване на гост от Сам.

Снимка от Sekushy

Реклама

Някои от най -неподходящо използваните продукти за грим са тези, които използваме всеки ден, като продукти за блясък/блясък, както и настройване на прах. Когато се използват правилно, те могат да създадат красиви, фини ефекти, но когато се използват неправилно, нещата могат да станат ужасно, ужасно, не-добри, изключително ужасно грешни.

Нека оценим някои методи на приложение, както и предложения, които да ви помогнат да използвате продуктите за блясък/блестящи, както и да настроите прахове до съвършенство.

Shiny обикновено не е дума, която искате да се използва в препоръка на лицето ви. Той има предвид други по -малко привлекателни думи като мазни, мазни, мръсни – получавате картината. Въпреки това, нито един блясък не може да направи кожата да изглежда плоска, двуизмерна, скучна, както и предмети като големи пори, както и сухи петна (също не е страхотен вид).

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Това, което искаме, е доволна среда – селективен блясък – с малко „влажност“ по върховете на нашите скули, надолу по моста на носа, върху брадичката, както и върху лъка на нашия купидон. Всички други трябва да бъдат много повече или по -малко матови.

За да определите точно къде да се нанесе, стойте практически директно под надземна светлина, както и отбележете къде светлината подчертава равнините на лицето ви. Ще се обадим на телефона ви вашите високи точки.

Когато имате дълго време да се приготвите, опитайте да използвате крема или течна основа, както и след това прах леко прах върху всяка част от вашата сделка, с изключение на вашите високи точки. Вместо това заличете тези области с тъкан. По този начин влажността във вашата основа ще създаде подобна на кожата блясък само там, където искате, както и където човек би се появил естествено.

За много по -сатинен вид – да речем, ако имате естествено мазна кожа или открийте себе си в тежко осветление – опитайте обратното, прилагайки праха върху високите си точки, като същевременно заличавате останалата част от вашата сделка с тъкан.

През програмата на деня опитайте да сключвате сделката си с малко дестилирана вода, преди да освежите грима си. Краткосрочната влажност ще поддържа кожата ви да изглежда много по-скоро като здрава кожа, отколкото за уредена основа.

За да обобщим, имайте предвид, че излъчването, както и блестящите действат като хайлатори. Те извеждат функции напред, както и ги правят да изглеждат много по -изявени, така че ако вярвате, че имате огромен нос, както и искате да го намалите, избягвайте подобряващия, както и вместо това го поставяте в подаване.

Прахът има текстура, както и текстура, когато е смесен с влага, е огромен ад за вашето лице. Ако вашата сделка има толкова много влажност върху нея от вашия овлажнител и/или вашата основа, прахът ще се прилепи неравномерно към кожата ви, както и ще тренира или се разпалва, а не се свързва.

Обезцветените петна, както и увеличените райони може да не се виждат при ниска светлина или от разстояние, но те ще бъдат лесни за отблизо. Предотвратяване на това, като заличавате сделката си с леко с тъкан, за да елиминирате излишните масла, както и с влажност, преди да нанесете прах. Ако имате време да спестите, вземете козметична гъба за еднократна употреба, както и увийте тъкан около нея като целувка на Хершей. Използвайте това, за да блокирате внимателно навсякъде.

Често проблемите на прахът имат много повече да завършат с праха, отколкото техниката на приложението ви. Долните крайни прахове, както и прахове с бази, включително царевично нишесте, обикновено не са толкова фино смляни, колкото марки по -висок край, както и действителните прахови парчета могат да бъдат по -големи, както и неправилно оформени. Прилагането им, дори и леко, може да подчертае разликите в структурата върху кожата (неща като белези, суха кожа и т.н.), както и да създаде неравен, прахообразен вид на снимки.

Реклама

Вместо това, опитайте се да инвестирате в по -висок край, копринени прахове с бази на силициев диоксид или талк, както и ги нанесете с пух, а не чист (бутането на прах в кожата с пух го прави да се влива във вашата основа, вместо да седите Горна част). Ако нямате под ръка, тонове на върха на чистата си с прах, както и държите четините най -добре над ферулата, натиснете, както и я навийте в кожата, сякаш е пух. Можете също така да използвате голям плосък горен кабуки за това.

И накрая, бъдете предпазливи да не пометете прах по кожата си, тъй като това може да наруши, както и да плъзнете всякакъв тип използвани преди това продукти, както и да ви оставите с петна, неравномерно покритие. Вместо това натиснете, както и разточете пуфа или почистете в кожата си. Може да се шуми глупаво, колкото и да разполага с средния си пръст в средата на гърба на пуфа, както и да издърпате двете страни около него, за да напишете вид тако форма. След това просто натиснете върху кожата, както и разтърсете пръста си отстрани.

Надявам се, че сте открили тези предложения полезни. Сега вземете Управление на вашия прах, както и блясък!

Написано от Сам
Сам I.S 17-годишен, странно висок мъж, чийто като всички неща за грижа за кожата, грим, както и модата започна, когато той влезе в света на моделиране на 14. Защото тогава той се разпознава и като гримьор на свободна практика в театъра Като модни светове, както и стартира свой собствен блог, за да проповядва чудесата на оранжевите сенки за очи, ориенталската грижа за кожата, както и дизайнерските аромати на масите.

C.O. Bigelow Ultimate 2x радиат на устните

I заявявате това: C.O. Bigelow Ultimate 2x Lip Shine е най -добрият балсам за устни през нощта. Някога. Месечен цикъл.

Един балсам, който да ги насочи!

Опитах справедливия си дял от балсами за устни, които застрахователните претендират за хидратиране, лекуват, както и защитата на невероятно наклонени устни, включително някои култови фаворити:

8 -часов крем Елизабет Арден (смрадлив)

Roc enydrial ремонт на грижа за устните (странна силиконова консистенция)

Aquaphor от Eucerin (беше моят 2 -ри предпочитан преди C.O. Bigelow да дойде)

Nip + Fabulous Lip + Nip Repair [Pure Lanolin – Yup Това е балсам на зърното] (Goopy)

Лукас мехлем на Pawpaw [австралийски култов продукт] (Slimy)

Jack Black Intense Therapy Lip Balm SPF 25 (не е достатъчно овлажняващ)

Nuxe rêve de miel балсам за устни (восък)

Qtica интензивен балсам за ремонт на устни не е показан (това беше моят предпочитан балсам за устни за една нощ, преди да открия C.O. Bigelow Ultimate 2x, единственият му падане беше колко е трудно да се заснеме от тръбата, накрая разруших тръбата, когато заснемах като Добре, както и много пъти)

Но никой от тях не е определил до C.O. Bigelow Ultimate 2x балсам за устни за мен. Притежавам 3 от 4 -те предлагани аромати:

C.O. Bigelow Vanillamint Ultimate 2x Lip Shine No. 505
C.O. Bigelow Spearmint Ultimate 2x Lip Shine No. 506
C.O. Bigelow Cinnamint Ultimate 2x Lip Shine No. 504

Какво ги прави толкова страхотни? Позволете ми да изброя:

Хидратиране (съдържа масло от ший, слънчогледово масло))

Дълго дълготрайно (остава пуснат цяла нощ)

мирише, както и вкусите възхитителни (предпочитаният ми е vanillamint)

Лесно предлагани (Bath & Body Works)

Евтини ($ 8 за 14g, както и обикновено има покупка 2 Получете 1 напълно безплатна оферта)

Всички аромати са ясни, с дебел балсам (но не и слепна или лепкава) консистенция. Малко количество балсам за устни е всичко, което е необходимо. Има малко изтръпване от маслото от листа от мента, но не се дразни на устните (и реалността може да се каже, обикновено не съм голям фен на силните ментови продукти за устни). Той разпределя с наклонен апликатор – нанасям директно от тръбата към устните си без никаква бъркотия. Опитвам се да повярвам в нещо, което не харесвам в този продукт, както и просто не мога!

Все още ловувам за неуловимия аромат на Mentha No. 503, който изглежда не се предлага в Канада. В щипка C.O. Bigelow Моят предпочитан нощен балсам № 306 е подходящ заместител, но той не е толкова дълготраен или толкова хидратиращ, колкото най -добрата 2x формула в моя опит. C.O. Bigelow Ultimate 2x балсам за устни се предлага в Bath & Body Works, но се уверете, ).

Позволете ми да разбера какво е предпочитаният ви балсам за устни през нощта. както и ако не е C.O. Bigelow Ultimate 2x блясък на устните, тогава мога ли да ви предложа да го опитате!

(Също така ме да разбера дали мислите за оценки на всякакъв тип от култовите продукти за устни, отбелязани по -горе)

Споделя това:
Дял

Щракнете, за да изпратите това на приятел на приятел (се отваря в нов прозорец)
1 Клик за споделяне на Pinterest (отваря се в нов прозорец) 1

Щракнете, за да споделите в Twitter (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Tumblr (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите на Reddit (се отваря в нов прозорец)

Като този:
Като зареждане …

Свързани

Bite Charm Agave Mask Lip Mask в естествен чар Agave Mask Lip Mask в естествено е в списъка ми с желание за малко време. Чувал съм многобройни рейв за това, така че последно го избрал по време на продажбата на Vib на Sephora: той продава на дребно за $ 36 CAD за 15G продукт, както и се прави в Канада. Като вас…
27 април 2016 г. „Красотата“

Неща за устни stashas Поставям всичките си неща за устни в подготовка за фотография В днешния пост младото момче ме пита: “Каква е функцията на всички тези снимки?” “Те ще покажат цялата ми колекция в блога.” Отговарям. “Значи е като … грим порно?” той пита. “Да! Разбрахте!” : LOL: Моята устна …
11 юни 2015 г. „Красота“

Това, което нося в Япония (Travel Care Skincare), докато съм склонен да опаковам светлина за грима си, не се прескачам, когато това се отнася до грижа за кожата, когато пътувам. Аз съм природен в програмата си за грижа за кожата, както и все още запазвам отделни продукти за ден, както и през нощта. Ето защо за мен е от съществено значение да събера размери на пътуванията на моите …
18 май 2016 г. „Красотата“

6 неща, които трябва да направите, преди да пуснете дома си на пазара

Следният принос е от друг автор.

Ако скоро ще пускате дома си на пазара, тогава трябва първо да сте сигурни, че сте отметнали всичко от списъка си със задачи. По този начин ще се уверите, че ще получите максималната сума пари за вашия имот и че той се продава много по -бързо. Ако пренебрегнете да направите тези неща, вероятно ще срещнете ниски оферти и липса на интерес още от самото начало. Погледнете жизненоважните неща, които трябва да направите по -долу:

Дълбоко почистване
Дълбокото почистване на дома ви ще ви даде добра представа в какво състояние наистина е вашият дом, както и всичко, което може да се наложи професионалист, да влезе и да поправи. Може да е време да се обадите на професионалистите, ако не сте почистили старателно дома си от известно време. Можете да наемете почистващ препарат, който да почиства навсякъде или професионалист, който ще се грижи за почистването на килимите. Не забравяйте да деколите-отървете се от неща, които няма да вземете в новия си дом, като ги давате на благотворителност или ги продавате.

боядисайте стените
Свеж слой боя може да направи съществена разлика във външния вид и усещането на вашия дом. Не забравяйте, че имате повече шанс да продадете дома си с неутрален дизайн, отколкото правите, ако използвате много цветове и шарки. Може да е добра идея да изберете приятен нюанс на бяло и да рисувате върху всякакви ярки цветове.

поставете дома си
Научете как да поставите дома си, като разгледате Pinterest и ценните блогове по темата. Искате домът ви да изглежда подобно на шоуто вкъщи, преди да имате гледания. Това няма да бъде „оживено“ задължително, но дава на купувачите по -добра представа за вида пространство, което получават, и им позволява да използват въображението си.

Наемете професионален фотограф
Правенето на мрачни снимки никога няма да ви помогне да продадете дома си, колкото и да е страхотно. Наемането на професионален фотограф ще означава да покажете дома си в най -добрата си светлина и да постигнете много по -голям интерес. Ще подредите много гледания, когато имате страхотни снимки.

Наемете майстор
Наемете професионален майстор, който да се грижи за всякакви проблеми, тъй като за купувачите е твърде лесно да се опитат да се качат с вас и да съборят много пари от цената, дори и за най -малките проблеми. Нещо като ремонт на фондацията изисква специално внимание, така че не забравяйте да направите своите изследвания и да намерите подходящия човек за работата.

Наемете единица за съхранение
Вече обсъдихме декоратирането, но какво трябва да правите с останалите неща? Деперсонализацията на дома е най -добрият начин да накарате хората да използват въображението си и да помислят за закупуване. Наличието на единица за самостоятелно съхранение наблизо ще ви даде някъде да поставите временно всичките си допълнителни неща, когато организирате дома си.

Уверете се, че сте предприели горните стъпки, преди да пуснете дома си на пазара и ще получите най -голям интерес!

Benefit Cosmetics One Got Minute Loose Powder: Instant J. Lo Glow

за първи път, когато Дженифър Лопес запали червен килим със сияещия си външен вид на кожата, милиони грим -наркомани се изправиха и взеха предвид. Като се има предвид, че тогава поколение жени се стремят да блестят със собствените си версии на J. Lo Glow.

Но трикът е намирането на продукти, които доставят най -доброто докосване на металната привлекателност, без да навлизат в опасната зона, както в този мазен човек в клуба (знаете ли този), който носи Gold Chains Hella и Waaay твърде много косъм гел.

Реклама

Това мисля, че много хайлатори и прахове са високи в блестящи и/или блясъци.

Мазен клуб човек = не е идеалният вид блясък.

Ако отчаяно търсите Glow на J. Lo, опитайте новия горещ прах на Benefit One Minot Minute (30 долара).

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Това е златисто бежово само с нотка на розово и прави мек, фин блясък без мазния клуб човек/ефект на блясък на дискотеката.

Не е точно подчертаващ прах или бронзер, това е много по-скоро като прах за лице и тяло за добавяне на розово сияние на шампанско към кожата.

Той се предлага с плоска, закръглена четка за ръба в бронзов калай със сифър, а формата на четката го прави най -добре за нанасяне на прах върху лицето или тялото.

За вас ли е?

Benefit имаше предвид дъгата от тонове на кожата, когато създадоха една гореща минута. Нещото се люлее на голяма гама от цветове на кожата.

Обичах го на моя тен след хаваи-никаква пепел-и реших, че изглежда зашеметяващо на моя приятел Ерин, който е бледа привлекателност с честна кожа и руса коса.

Как да приложим една гореща минута

Тъй като е за лице и тяло, можете да го носите от главата до петите.

За лицето започнете с четка като четка на Fantail на Benefit (22 долара).

„Fantail притежава минимално количество продукт“, казва Джаред Бейли, художник по обжалване на обезщетения в техния магазин за улици в Сан Франциско Кестен, „Значи не прекалявайте с молбата.“

Джаред Бейли, прилагайки една гореща минута през челото ми с четка за фантастични четки на Benefit

Потапяйки фантастиката в тиган с една гореща минута, за да го заредите с прах, и след това издухайте главата на четката или я докоснете леко върху мивката, за да разтоварите малко излишък.

Нанесете с четката върху костите на горната буза, като се помита по линията на челюстта.

Завършете с пръст през челото, след това друга линия надолу по моста на носа и завършвайки с плъзгане по всяка страна на шията от около ухото към мошеника в горната част на гърдите.

Тада! Мек, фин блясък.

Джаред и аз

Четката на Kabuki върши чудесна работа, прилагайки една гореща минута върху тялото. Харесвам четката за бронзиране на Benefit (22 долара). Той вдига много повече прах от Fantail и разпръсква продукта в по -големи площи на кожата.

Когато моята приятелка Ерин носеше една гореща минута на сватба, тя добави допълнително измерение към кожата си, като я приложи по всички ръце и през гърдите си с четка за кабуки.

Дори бих го носил на краката, раменете и може би дори на торса ми, ако горната част на мъфините ми приличаше много повече на ABS от стомана.

Една гореща минута влиза в продажба този юли в магазините на Sephora и онлайн, а в магазините и броячите на Benefit в цялата страна през октомври.

Реклама

Сега хола при вашето момиче! как беше денят ти? Някакви новини за докладване?

Вашата приятелска пристрастена към обжалването на квартала,

Карън

Отивам на праскова, както и лилаво с Mac Brunette Blonde Redhead

Разбирам, че изглеждам напълно разположена на снимката по -горе, но имам един от онези дни. Имам чувството, че всяка снимка, която снимам, изглежда по невнимание комична.

Предполагам, че всичко, което мога да направя, е да се усмихвам, както и да продължа да се качвам, нали? Anyhooty, външният вид по -горе разполага с няколко продукта от изданието Mac Brunette Redhead от миналата седмица. Добавям това праскова-кафяво-лилаво комбо към моя файл „Неутрален външен вид за училище“.

Реклама

Очи

Погледът започва с могъщия саксия за вице боя за Mac (1), блестящ лилав, потупен върху капака, както и в гънката с четка за шейдър Mac 249. Ако 249 остави всякакъв вид тежки линии, аз ги изглаждам с пръст.

Може да си припомните добър заместник от миналогодишната колекция Mac Fafi. Това беше ограничено издание, но наистина вярвам, че Artifact Paint Pot, блестящ бургунд от дългосрочната колекция на Mac, ще работи също толкова добре.

На следващо място, аз нанасям Peacy Pink Mac French Muff Eyeshadow (2) върху целия клепач с чист Mac 252 Big Shader, както и Sweep Mac Folie Eyeshadow (3), червеникавокафяв слива, във външната трета на гънката с Mac 217 Четка за смесване.

Искам това да изглежда малко смоки, така че потупвам нещо тъмно като матово шоколадово кафяв Mac ръкописен сенки (4) във външния ъгъл на окото, използвайки четка за засенчване на око Mac 239.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

След това, аз подреждам горната линия на косъм с Mac течност в графично кафяво (5), блестяща кафява, използваща четката с плоска очна облицовка на Лора Мериър.

Всички бях на борда на влака на безсънието снощи! -което означава, че сега имам най-добрите All-Star Deluxe много страхотни тъмни кръгове! Когато тъмните ми кръгове са лоши, няма да използвам тъмна облицовка или сянка върху долната линия на косъма.

Вместо това, вместо това ще подредя долната си водна линия с нещо като окото на Mac’s Eye в PowerRuge (6), блестяща бронзово-злато. Това прави долната линия на косъм много по -популярна, без да накарам тъмните ми кръгове да заемат централна сцена.

За да повърхност на очите, аз извивам миглите си с къдренето на Shu Uemura Lash, добавям две палта от маскара на Chanel Explormnel, както и попълвам веждите ми.

Бузи, както и устни

Тъй като вярвам в използването на този външен вид за училище, времето е от съществено значение. Ще поддържам останалата част от външния вид просто.

За бузите всичко, което искам, е малко цвят, така че посягам към Mac Brunette Mineralize Skinfinish, както и да го прилагам върху ябълките на бузите ми с четка за вентилатор Shu Uemura, която обичам да използвам за ярки ружове. Тъй като брюнетката е дълбоко пигментирана, както и блестяща, използвам леко докосване, както и прилагам само един или два слоя.

Сега, за устните …

Какво прави! – Едно прекарване, използвано директно от тръбата. Обичаш ли това червило толкова, колкото аз ??

Отгоре го допълвам с мека вълна, както и тада!

Реклама

Готово.

Какво предпочитате продукти от Mac Brunette Blonde Redhead?

Вашият приятелски настроен чар на общността,

Карън

Beatdown на Willam

Той може да не е за всички, но намирам Уилам Бели весел [да, той е в влачене]. Той има сегмент онлайн, наречен Willam’s Beatdown. Предупреждение: Обща поквара, включително псувни, сексуално съдържание, неподходящо поведение! Ето един от любимите ми епизоди:

Ето плейлист от всички 16 епизода на сезон 1 и сезон 2, ако искате да продължите да гледате. Знаеш, че искаш.

Споделя това:
Дял

Щракнете, за да изпратите това на приятел на приятел (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Pinterest (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите в Twitter (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Tumblr (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите на Reddit (се отваря в нов прозорец)

Като този:
Като зареждане …

Свързани

MyLipaddiction.com Beauty Podcast: A Yank и 2 Canucks говорят за изборите в САЩ – нещо, различно в подкаста днес – и ние публикуваме сутринта по -скоро тази вечер – защо да чакаме? Записахме този епизод в деня след американските избори, така че все още бях в шок и вероятно някакъв отказ. Този епизод изразява нашите сурови мисли за това събитие за създаване на история. Хипилип беше …
17 ноември 2016 г. „Красотата“

Mylipaddiction.com Beauty Podcast: Вербален Degacheryi’m Върнете се в MyLipaddiction.com Beauty Podcast! : D Имаше толкова много потенциални заглавия за този епизод на подкаст: • 50 нюанса на Cat n ​​’Stashy • Този със секси разговорите за времето • Съвети за устни и устни трябва да слушате да разбирате … предупреждение / примамване- ние кълна се и …
20 октомври 2016 г. „Красотата“

Podcast Mylipaddiction Beauty Podcast: Gigglefest с Joyce от местното момиче чуждестранна земя Mylipaddiction Beauty Podcast се завръща, скъпа! : D и този епизод ще ви вкара в добро настроение за нула време. Казват, че смехът е инфекциозен, нали? Е, тогава просто слушайте Джойс от местното момиче чуждестранна земя да се изкиска през този епизод и определено ще се кикотите …
9 март 2017 г. „Красота“