Archives December 2022

Lovin ‘One Layer of Mac Zoom Quick Black Lash Mascara

(щракнете точно тук, за да видите видеоклипа, вграден в тази публикация)

Трябва да го предам на Carnies, тъй като тези неща за жонглиране са трудна работа!

Реклама

Най -просто казано, колкото повече задачи, както и работни места, които се опитвам да жонглирам в точно същото време, толкова по -трудно става, за да се запази режим на красота.

През цялото време потребителите, които включват преместване, съчетано с рутинната ми работа, са изхвърлили голяма част от времето ми, както и енергия за грим. По силата на необходимостта трябваше да прибягна до голяма част от супер-минимален вид грим-попълнени вежди, макижи на консилер под очите ми, както и сега, благодарение на Mac, един слой маскара.

Необходими са прости секунди, но един слой от новата Zoom Zoom Black Lash на Mac (13 долара) осигурява миглите тъмно лъскава черна повърхност, както и допълнителна дължина. Резултатът е бърз, както и прост естествен външен вид с ритник, както и тотално се вписва с много малко вибрация за грим.

Ако търсите талисмана, която добавя дължина, както и жизнена, мастилна черна повърхност, но все пак няма да изглежда напълно фалшива на вашите мигли, тогава помислете за осигуряване на опит на Mac за Zoom Zoom Black Black.

Реклама

Вашата приятелска зависимост от красотата на общността,

Карън

P.S. Ако търсите нова талисмана, но не се премества от този, Walgreens има купон за печат от $ 25 от 25 долара (да, грим за дрогерия!). Страхотно днес, както и утре само (9/29 – 9/30).

Преобръщане с горещото розово от новата палитра на Rollergirl Rollergirl

годината беше 1985 г. Док Браун и Марти Макфли току -що се върнаха в бъдещето (за първи път)! Тогава бях само една мода, въртяйки колелата си всяка събота следобед на ролковата пързалка, която беше мястото, където да отида в малкия ми крайградски град. Една от майките щеше да ни закара в нещо, наречено „фургона на гарата“, вид праисторически автомобил, принуден да изчезне от много по -големия и по -бърз миниван.

На пързалката прекарвахме часове в кънки в кръгове до Мадона и Хюи Люис мелодии под многоцветни диско светлини в нашите смрадли, наети кънки …

Реклама

Да, има някои неща, които бих искал да забравя за 80 -те (здравей, високи бретон и странични крила!), Но ролевата пързалка не е една от тях.

Винаги съм се чувствал зле за едното дете, прилепнало за скъп живот към страничните релси. Не бих могъл да правя никакви фантастични трикове и никога не съм усвоил изкуството да се счупи/спира (моят метод включваше да тичам в стена), но бях бърз. Летях около пързалката, ципирайки между по -високите скейтъри, само понякога се проверяваше по -бавно движещите се цели.

Вярвате или не, това беше, да цитирам панталоните Deena от Jersey Shore, „Добро време“.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Спомените от онези дни ми се наводниха днес, когато видях хубавата снимка на новата палитра на Urban Decay Rollergirl (32 долара). Предлага се с четири сенки (три неутрала и горещо розово), кафяв лайнер за молив и розов гланц за устни.

Палитрата Rollergirl с iPhone за мащаб

Когато публикувах снимка от него миналата седмица, някои от нас не бяха сигурни какво ще можем да направим с Woodstock, горещия розов нюанс, затова попитах международния гримьор на Urban Decay Ерик Хименес за идеи.

1. Носете Woodstock като очна линия

Ерик казва, че това лято ще видим много малки ярки попчета на цвета на очите. За да получите външния вид, започнете с очен грунд върху капаците си и след това потупайте един (или два или три!) Нейтрали директно отгоре (Ерик предлага неутралите на Rollergirl). След това, като използвате четка за очна линия, нанесете Woodstock по горната или долната си линия на косъма. Сухата четка глава произвежда по -мек вид, докато мокра глава на четката засилва цвета. Ако се чувствате наистина приключенски, опитайте да облицнете както горната си, така и долната линия на косъм за по -смел вид.

2. Слой Уудсток под неутрален нюанс

Така че може би горещата розова очна линия е малко извън вашата зона на комфорт. За нотка на розово, което не изглежда прекалено натрапчиво, Ерик предлага да го омаловажавате по горните си линии на косъм с четка за сенки и след това да наслагва един от неутралите на Rollergirl директно отгоре.

3. Отидете мод с Woodstock във вътрешните ъгли на очите си

За външен вид на 60 -те нанесете един от неутралите на Rollergirl към капаците си, добавяйки тире розово във вътрешните ъгли на очите ви. ЗАБЕЛЕЖКА: Някои гелове смятат, че носенето на розово във вътрешните ъгли ги прави да изглеждат така, сякаш плачат. Ако не сте го опитвали преди, може да искате да направите тестов цикъл.

4. Носете Woodstock за розови устни

Сега ето нещо, което никога не бих си помислил да опитам! Ерик обича да потупва Уудсток по устните и след това слое прозрачен блясък отгоре. Той задава сенките на устните и наистина го прави блясък.

5. Вземете нахален с Woodstock

Woodstock дори работи като руж. Опитайте да го прашите върху ябълките на бузите си с четка за руж.

Swatches Отляво със светкавицата: Lip Junkie Lipgloss в смачкане на устните, сенки за сенки в Уудсток, сенки за сенки във Верве, сенки в заподозрян, сенки за сенки в Darkhorse и 24/7 плъзгащ се молив за очи в уиски

Без светкавицата

Западните очи на Woodstock, слоени под сенките на Verve и подозряха сенки за сенки на капака; Молив за уиски по водните линии; и Darkhorse и Verve сенки за сенки по долната линия на косъма

Сенки за сенки на Woodstock по бузи; Западните сенки за уудсток, слоени под устни наркоман Lipgloss в смачкане на устните

Отначало мислех, че розовото може да ограничи полезността на тази палитра, но сега видях светлината (и е розово)!

Цена: $ 32
Наличност: Очаквайте скоро в Sephora, Ulta и Select Macy’s Store, а също и онлайн.
Оценка на блога за грим и красота: a

DJ Watchu, Watchu чака?

Новата песен на Бритни „До края на света е като музикални ядосани птици. Аз съм напълно пристрастен, без шега.

Реклама

Чували ли сте го вече? Познаваш мен и любовта ми към британския бр!

Вашият приятелски квартален пристрастен за красота,

Карън

Международен ден за червило

Има буквално ден за всичко. Миналата седмица беше ден на хот -дог и днес очевидно е Международният ден на червилото!

Така че в чест на днешния ден, ето няколко публикации по темата за червилата (и устни и балсами за устни – не мога да ги оставя!), Които направих:

Скривалище за устни

Етикетът за червило

Любим MLBB маркер

Без дъх срещу без дъх

Колекция на балсам за устни на EOS

Как отбелязвате Международния ден на червилото? Свържете ме с някои от любимите си публикации на Lip Products!

Като този:
Като зареждане …

Свързани

Любимият MLBB Tagi беше маркиран от Sandy of Lippie Obsession да направи това и е точно в моята количка! Тъй като вчера извадих всичките си червила за публикацията за съхранение на устни, реших, че ще направя този етикет днес. За грим мъглите там, MLBB означава „Моите устни, но по -добре“, което означава тези продукти за устни …
12 юни 2015 г. „Красота“

Без дъх срещу Dishlessi беше споменал в тага за червило, че любимото ми червило е изключително червило Елизабет Арден (EA) в Brethless (#17), което за съжаление беше прекратено. В коментарите на този пост фантастичният Fivezero ме информира, че EA все още има сянката без дъх в репертоара си, но в нова формула, наречена …
4 юни 2015 г. „Красота“

Червилото Tagyay, мой ред, моят ред! Грандиозният Сам от Glam със Сам ме маркира за това. Ако тя не ме беше маркирала, щях да измисля някакъв фиктивен човек, който ме “маркира” само, за да мога да направя този етикет! Благодаря на Сам, че ме предпази от това да изработвам онлайн приятели! : P…
4 май 2015 г. „Красота“

Мек, пружинен вид на слива с бронз и мока (и топли голи устни)

се чувства като пролет!
Имам идея! Взех решение, че ще направя външен вид с тази палитра за сенки от искрена привлекателност през цялата седмица, а този първи – мек, пружинен слива с бронз и мока – е твърдо в моята зона на комфорт.

Интересува ме тази палитра … харесвам комбинацията от хладни и топли сливи и кафяви. Плюс това, голяма част от нюансите са в тази гама от среден тон, което показва, че ако имате тен (като вашия наистина), няма допълнителна хитрост, свързана с получаването на цветовете, за да се появи действително на вашите капаци!

Реклама

Също така, не се смейте, но също така обичам, че в палитрата има матово бежово и матово черно.

Странно ли е да бъдеш развълнуван от това? Не знам. Може би. Вероятно. Но нека ви кажа – наличието на двете е удобно, защото можете да използвате някоя от тях като основа за сенки или облицовка. Или ги смесете с другите сенки в палитрата, за да ги олекотите или помрачат.

Снимайте, можете дори да се смесвате заедно, за да направите сиво (също невероятно удобно).

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Да имаш както черен, така и сив нюанс под ръка е толкова полезно! Малко съм загрижен за това, че тиганите са толкова близо един до друг, но е, знаете … когато сте били на това родео преди, можете да го накарате да работи.

Искрената апела

Грим, носен в този външен вид

Основа: Mac Face and Body in C4, Искрена привлекателност честно ярки очи Оцветени очила за очи в пясъчник

Бузи: Mac Warm Soul

Устни: Искрено апелско течно червило в извън дежурство

Очи: ИТ козметична мощност на веждите (вежди), Mac Teddy (Waterline), Lancôme Idôle Mascara (Горни ясти), Искрена апела Кадифе)

Изчерпах времето, за да правя монтии, защото трябваше да получа подарък за рождения ден на Конър – горещ розов скутер. Тя навършва пет следващата седмица (!), Което показва, че 1) пролетта е идеална зад ъгъла, 2) нося лошо прилепнали панталони от половин десетилетие (наистина трябва просто да хапя куршума и да получа дрехи, които да заменят, за да заменят Моят гардероб преди бременността, който не се вписва от много време) и 3) доста скоро ще живея с детска градина.

Рождените дни в врата ни на гората също показват рожден ден лазаня!

Знаеш, че някой те обича, когато те дават тестени изделия за рождения ти ден …
Получих идеята да направя лазани за рожден ден от колега преди години. Нейната мама щеше да я превръща в лазаня годишно на рождения си ден и аз мислех, че това е просто най -готиното нещо досега. Обещах си, че ако някога имам дете, ще направя същото, и ето ме, показвайки любов чрез въглехидрати и обилни количества сирене.

Миналата година направих Connor Cupcakes от Scratch, но тази година взех решение да улесня себе си и получих микс от торта Confetti и измръзване от магазина. Използвах миксове на Pillsbury за брауни и харесах резултатите, така че се надявам и този да се окаже добре.

Нека да. Направете. Това.
Въпреки че части от страната буквално замръзват, пролетта се приближава, а великденските/пролетните декоративни неща отново се разгръщат, всички от които аз се луууурве.

Приятелка, дай ми пролетен лимонов принт, а аз съм на небето.

Връщайки се към това, когато това момиче беше мъничко малко лимон!

Прекарах добра част от снощи, като вкарах всички неща в количката си в Уилямс Сонома, защото те имат най-сладкия набор от пружинирани, цитрусови тематични ястия.

(Странична бележка: Споменах ли някога, че имам нещо за страхотни чинии и настройки на масата?)

Тази колекция се нарича Citron и аз обичам всичко в нея.

Реклама

Обичайте цветовете, обичайте ботаническите вибрации на лимоновите рисунки, обичайте графичните модели на чиниите с листата и лимоновите филийки, обичайте всичко това. Не обичайте цената, obvs (толкова скъпи). Но le въздиша … това кара сърцето ми да пее за пролетта!

Първият официален нарцис в квартала
Вашата приятелска пристрастена към обжалването на квартала,

Карън

Искам (око) бонбони!

Нови пролетни/летни сенки от Senna Cosmetics, $ 16,50 всяка, достъпна сега онлайн. По посока на часовниковата стрелка от лилавия тиган на дъното: блестящ (светещ лилав), хамелеон (сребрист, златист лавандула), бохемски (богат златен бронз) и забрави-не-не (бледо виолетово).

Коментар за спечелване на маркер за червила Mac Pro Longwear In Sunset

Подаването вече е затворено; Поздравления Рейчъл! Преди да отидете, проверете страницата на къщата за непрекъснати подаръци.

Хей, дами. Възхитен ден на гърбицата. Чувствам се като сър Едмънд Хилари тази сутрин, с изключение на това, че тази седмица беше моят Еверест! Въпреки това няма притеснения; Трябва да е плавно плаване до уикенда оттук.

Какво ще кажете за раздаване, което да ни помогне да държим вятъра в гърба си?

Реклама

Цената

Една щастлива жена ще спечели маркер Mac Pro Longwear Lipstain в Sunset, доста Coral Brown от колекцията Mac Art Supplies (стойност от 16 долара).

За много повече от Mac Art Art Pro Pro Longwear Lipstain Markers …

Провеждане

Mac Pro Longwear Lipstain Markers: Решение на вашите въпроси

.

Как да влезете …

Влизането е лесно. Има два различни начина, както и можете да направите и двете за две възможности, които да спечелите.

Първо, можете да влезете, като оставите коментар в долната част на тази публикация, коментар за всичко изобщо! Съставете един (или списък) от предпочитаните от вас песни, възхищавайте за най -актуалната си смачка за грим или се отлечете как точно вашият Hella дразнещ съсед продължава да изпълва контейнера ви за рециклиране с боклука им (не съм горчива!).

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Наташа Бедингфийлд като такова като това е моето сладко! Чуването му винаги ме развеселява.

Второ, влезте, като се съобразите с мен в Twitter, както и ретуинг (RT) Спазването на съобщението:

Следвайте @karenmbb, както и RT, за да спечелите маркер за червила Mac Pro Longwear в Сънсет

Резюме …

Въведете, като оставите коментар в долната част на тази публикация, както и не забравяйте да използвате валиден имейл адрес, за да мога да се свържа с вас, ако спечелите.

Следвайте ме в Twitter, както и ретуирайте спазването на съобщението:

Следвайте @karenmbb, както и RT, за да спечелите маркер за червила Mac Pro Longwear в Сънсет

Ще избера шампиона на случаен принцип сред хората, които влизат в 11:59 ч. PST в четвъртък, 13 май.

Реклама

Glück !!

Вашата приятелска обжалване на общината,

Карън

Подаването вече е затворено; Поздравления Рейчъл! Преди да отидете, проверете страницата на къщата за непрекъснати подаръци.

Bloggeratti Spotlight

Пет секунда Рутинна грим – Makeover Mama

Estee Lauder прави снимката на профила ви в социалните медии – момиче от продукта

Синтия Никсън изглежда много 80 -те на комплекта „Секс и град“ – Jet Set Girls

Сочните тръби на Lancome Pure Gloss изглежда като победител – отвъд основите на очарованието

Гривни, които помагат да се тонизира ръцете ви? Заемам се! – Майка на червени високи токчета

Някога чудили ли сте се какво носят истинските кръвни дами? – Charm Blogging Junkie

Как да получите булчинския блясък на Khole Khole Kardashian – развален доста

Каква разлика правят някои бретон – коса четвъртък

Mac Style Black Q&A с Mac старши художник Terry Barber – Talking Makeup

Вие сте Dior Diva? – чанта за грим

Добро утро! Изглежда, че ще бъде слънчев ден тук, в края на земята, известен още като земята, в която дивите пуйки работят безплатно.

Реклама

Въпреки че новото място е по -далеч от Сан Франциско (където сърцето ми постоянно пребивава), изгревът тук има градския бит.

Когато слънцето се простира над хоризонта, стотици червени, оранжеви и златни нюанси преминават през прозорците и танцуват по стените. Това е едно от най -зашеметяващите неща, които съм виждал.

Рано тази сутрин раздели и аз погледнах през прозореца на хола и разгледах цветовете, които напояват сънливи хълмове в далечината. Е, възхищавах се на хълмовете. Той се взираше в сиамците на съседа надолу, груб-разрушен стил.

Реклама

Говорейки за хълмовете, някой го разглежда снощи? Все още не сме създали телевизора си и ми липсват всичките си боклучни риалити предавания.

Вашият приятелски настроен чар за съседство,

Карън

Тази седмица най -добрите статии

страхотна сутрин, момиче! Какво можете да ми кажете за хранилки за птици?

Да, хранилки за птици.

Реклама

Това е малко напълно извън темата, но вчера, преди да си подстрижа косата, аз се завъртях от моя регионален магазин за хардуер, за да взема някои градински консумативи, както и прекарах дълго време в пътеката за захранване на птици.

Харесва ми да чувам птици да пеят пред прозореца ми, както и се обзалагам, че хранилката би донесла дори много повече от тях наоколо. Бих могъл да избера едно от онези малки кабелни хранилки, които във формата на предварително формирани семена тухли-те приличат на модели на стартер. Кремът на хранилки за култури изглежда като битови дървени къщи. Това са спортните автомобили и камиони на света за хранене на птици, хаха!

Всичко, това не беше ли това отлична седмица за грим, както и за красотата? Три от огромните марки ме шокираха – Mac, YSL, както и China Glaze. Всеки от тях донесе своите игри този път наоколо.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Ето бърз поглед назад към няколко от предпочитаните от мен статии от седмицата …

Надявам се, че досега имате отлична неделя! Позволете ми да разбера какво правите.

Съвети за обжалване във вторник: Подобряване на доверието ви

„Разбирам редица котки (включително и аз), които са огромни фенове. Методите на CBT се основават на концепцията, че поведението, както и чувствата идват от методите, в които виждате себе си, както и от живота си. Петте стъпки в публикацията могат да ви помогнат да разпознаете, трудности, както и в крайна сметка да заменят неблагоприятните мисли с много по -положителни. ”

Колко сте приключенски с рутината за грижа за кожата?

„Има лек плажен аромат, както и бит ексфолиращите скраб се чувстват страхотно. Вярвам, че също е солиден почистващ препарат (надявам се, че не ме разбива!). Това направи сделката ми с се чувствам чист, след като я използвах, но не и тежка. Измиването с него трябва да вярвам в процедурите за грижа за кожата, както и за това как точно нямам обширен дълготраен. ”

Yves Saint Laurent Rouge Pure Radiate Sheer Lipstick in Pink Lychee продължава обаче момент, но все пак прави впечатление

„Текстурата мъдро, розово личи се чувства страхотно, благодарение на хидратираща формула, подобна на червилото Mac Glaze. Той е гладък, тънък, чувства леко, както и когато разтривам устните си заедно с него, те просто се плъзгат назад, както и напред – изобщо няма съпротива. Плюс това ми харесва аромата, който ми напомня на ябълките на баба Смит, както и добавен SPF 15. 🙂 ”

Mac Unsung Heroes: Дърволеещата сенче за очи е страхотен нощен сън

„Mac Woodwinted Eyeshadow (14,50 долара) се скача по -силно от Metallica. Подобно на обжалването на BFF, тази блестяща сянка е с мен с страхотни времена, както и лоша. Кафяво в тигана, той се прилага като очарователно топло злато, както и аз откривам, че все още се стремя към него, тъй като това е един от онези невярващи нюанси, способни да фалшифицират страхотен нощен сън. ”

Dior Addict Ultra Gloss: Гладка текстура, висок блясък

„Те са безценни, но имат умерен вкус на кафява захар, който нямам нищо против. Що се отнася до това как се чувстват – посочих, че не намерих никакъв вид пълничка, нали? -Дебелината на средно тегло се чувства удобно, нелепна, както и гладка, както и ги прави лесни за носене. Те също не пълзят покрай естествената ми линия за устни. ”

YSL Blue Lagoon Mascara Aquaresistant: Лечение за сините?

„Някои тонирани талисмани просто не се появяват на тъмните ми черни мигли. Може би те не са достатъчно дебели или не улавят светлината ефективно, не знам, но Синята лагуна на практика вика! както и тогава има задържане на къдриците. . Кука. Едно палто сигурно се заключва в къдренето от моята къдричка Shu Uemura Lash. ”

Имам очи на Bette Davis за тези китайски глазури винтидж виксен лаки за нокти за есен 2010

„Sparkle е решаващ играч в тази драма, тъй като целият актьорски състав има някакъв тип светлинно привличащо покритие, вариращи от микро-гредари до студове до блестящи. Това беше повтарящ се стил за есенните колекции на China Glaze, като и двете от предишните две, винтидж дива, както и Rodeo Diva, правейки нещо подобно. ”

Mac на плажа: разбиване на вълни, както и сърца

Реклама

„Ако затворя очи, както и снимка на вкусните еко-приятелю, както и коралите в колекцията, се чувствам отбран назад, както и щастлив; Ако слушам трудно, както и дълбоко дишане дълбоко, почти мога да чуя как вълните се чупят, както и миризма на соления въздух. Мога ли просто да отделя секунда, за да се чудя на опаковката? Говорим 70 -те, но по най -добрия възможен начин. ”

Вашата приятелска обжалване на общината,

Карън

Обратно към Mac Pick и някои други неща

преди няколко седмици поисках препоръки за коя червило Mac да търгувате и редица от вас се включиха в препоръките ви.

Съвет: Това е кремеш!
Голямото разкритие!

За да се освежи, това бяха 6 в списъка ми с желания:

Въз основа на коментарите, топ 3 бяха: смели, плувни и партийни линии.

Избрах … парти линия!

Наистина ме изненада, колко много ми хареса този цвят на мен! Изглежда тъмно в тръбата, но се регистрира като носим приглушен червеникав ягодов нюанс върху мен. И формулата на Cremesheen е божествена! Brave също беше много страхотен, но това е толкова познат нюанс – и като се има предвид, че наскоро получих червилото на Charlotte Tilbury в Bitch Perfect, точно колко много нюанси на MLBB ми трябват? Plumful беше малко пуснато, защото издърпаше вид фуксия върху мен и с формулата на блясъка можех да видя, че може да има склонност да кърви. Аз също много ми хареса да видя чисто на мен – все още е в списъка ми с желания. Ще направя публикация за преглед с Swatches, след като получа шанс да го нося. Благодаря отново за всички ваши предложения!

Но разбира се, не напуснах магазина на Mac само с моето „безплатно“ червило, о, не. Бях се подготвил психически, ако наистина се изкушавах да пазарувам, след като бях в магазина, така че написах някои артикули, които не се чукат, които може да искам да получа, докато бях там. И така, аз взех:

• Pro Palettes (Shadow Shadow X2 и голям сингъл) и вмъкване (Man, Mac отпадна цените на тези до 10 и 3 долара всяка? Знам, че платих поне 20 долара за празния тиган и 10 долара за вложката преди! Аз съм преди! Аз съм! Планирам депотирането на много повече от сенките си за очи, така че имам нужда от нещо, за да ги приютя)

• Pro Performance Sponge (Тествах цял куп вида на грима за грим на апелацията, така че исках да включа Mac’s в микса)

Също така поисках 3 проби от фондация, за да тествам – в миналото не съм имал страхотен успех с основите на Mac (единствената фондация Mac, която притежавам, е Face & Body) и всичко това е ново за мен:
• BB крем в средата (надявам се това да не ме разкъса, както направи компактната!)
• Matchmaster в 1.5
• Минерална влага в NC20
(Вижте какво посочвам за това, че номерирането на цвета на Mac е навсякъде?)

Докато SA подготвяше моите проби от основата, аз се смилах около дисплея за сенки за очи с дълги дрехи. SA ми посочи, че обхватът на Pro Longwear се прекратява. кажи какво? Тогава тя каза, че те също преустановяват някои ружове. Какво отново?

За да се обясни: Pro Pro Longwear Eye Shadows първоначално стартира през 2011 г. с колекцията Styledriven, а след това нови цветове, добавени през 2012 г. с колекция от работни часове. Формулата е ударена и пропуска (някои липсваха пигментация) – но аз ги намерих за много дълго носене (вижте износването на теста на Temptalia). Другото страхотно нещо за тези очни сенки е колко продукт получавате – за няколко долара повече ($ 17 срещу $ 12), тиган редовен). Разбира се, вече бях притежавал неутралните нюанси, така че бях настроен – но колко тъжна тази формула се преустановява. Pro Longwear също доведе до един от много зрелищните сенки за сенки за очи Mac, който някога е пускал, скандално „непрекъснато“ – нюанс, който обикновено се описва като бебешка диария:

От скривалището ми
Официалното цветно описание на Mac е „тъмна камила“. Този нюанс предизвика толкова много уроци преди няколко години – вижте този зашеметяващ вид, който Sam of Pixiwoo създаде с тази сянка за очи – опитах тонизирана версия на този поглед преди и е великолепна!

Източник: YouTube
Сянката е специална и като цяло ласкаеща – хората дори го използват, за да контурират бузите си. Видях тази сянка за очи, която се продава на eBay за $ 50 (“HTH! Рядко !!!”) и се обзалагам, че сега се преустановява, ще бъде дори много по -търсено.

И, за да добавя много повече лудост към това, което ми казва SA, тя ме информира, че също се прекратяват кубични, буфери и нежни ружове! Хм, Кубич беше моят 2 -ри някога Mac Blush, тоест ядки! Всички тези цветове са наистина популярни-знам, че много дами с справедлива кожа ще бъдат разрушени, че тръгва. Аз притежавам всички 3 от тези нюанси – много ми харесвам всички, като Buff ми е любим. Но защо ви казвам всичко това е, защото аз се хванах за няколко от предметите, които са прекратени, не за мен, а за бъдещо предаване! Все още не станете прекалено екстатични. Няма да се занимавам с раздаването, докато не си направя не-купувач-ей, ако мога да изчакам, и ти можеш да изчакаш. (Разбира се, че трябва да ме следвате, за да разберете кога ще бъде раздаването!)

(Все още не разкривам това, което имам за раздаването!)
Така че $ 100+ по -късно … Върнах “безплатно” към Mac Lipstick!

Споделя това:
Дял

Щракнете, за да изпратите това на това на PAL (отваря се в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Pinterest (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите в Twitter (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Tumblr (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите на Reddit (се отваря в нов прозорец)

Като този:
Като зареждане …Свързани

Mac най -накрая безплатно червило (и Mac Haul) Мислех, че ще публикувам това ASAP, като се има предвид, че това червило е доста ново издание и онлайн ексклузивен елемент – някои хора може да са любопитни как изглежда това в „истинските“ снимки. Ето червилото в най -накрая безплатно: Закупих това в деня, в който стартира (7 април -…
21 април 2016 г. „Красотата“

Обратно към Mac Processionsige е събрал 6 Mac елемента, за да се върнете в Mac! Те не всички изпразват – повечето от тях са продукти с изтекъл срок на годност или предмети, които просто не са работили за мен. За тези от вас може да не са запознати с програмата, това е, което сайтът на Mac заявява: Защото споделяме вашия ангажимент за …
20 август 2015 г. „Красота“

Обратно към Mac: Double Trouble Editiona Преди няколко седмици поисках вашите идеи за Back to Mac и най -накрая отидох миналия уикенд. Въпреки това не отидох сам, се включих в помощта на Cat of MyLipaddiction.com, който официално съм кръстил моя личен експерт по устни (известен още като PLC). Като се има предвид, че имах 12 празни, първоначално си мислех …
10 август 2016 г. „Красотата“