Archives February 2023

Най -големите ползи от автоматизацията на Wise House

Спазването на приноса е от още един автор.

Технологията се движи с бърза скорост, както и често е трудно да се поддържа. Настоящият телефон, който ще получите днес, се мисли за старо време след 2 години, както и за същите възможности за всеки друг технологичен продукт.

Можете да получите достъп до маси за рулетка от вашия смартфон, без наистина да отидете в казино, да получите достъп до ръба на Twinspires, за да видите кои са играчите на НБА с най -добрата отбранителна статистика или да използвате скенера на Lidar на iPhone 12 Pro Max до стил Интериорът на вашата къща.

Техническият бизнес работи неуморно за извличането на максимума от иновациите в нашия обхват, както и много от тях се фокусират върху мъдрата автоматизация на къщата. В днешно време има много мъдри приспособления за къщи, които могат да подобрят ежедневния ви живот.

В днешната статия ще разгледаме автоматизацията на Wise House, както и ще открием много повече за неговите предимства в съвременния ви живот.

Какво е автоматизацията на Wise House?

Когато се отнася до Wise House Technology, той обикновено се отнася до всякакъв тип устройство, уред или система, които могат да бъдат свързани с типична мрежа, както и да се управлява дистанционно. Като се има предвид, че всички джаджи на Wise House са свързани с точно същата мрежа, те могат да си взаимодействат помежду си, както и да направят цяла система.

Автоматизацията на Smart House ще ви позволи да се докоснете до най-съвременните резултати, които не бяха възможни в миналото. Например термостатът на вашия дом, аудио високоговорителите, телевизорите, камерите, както и светлините могат да бъдат свързани с една мрежа, както и да се управляват от вашия смартфон. Това е като Тони Старк, който Джарвис контролира къщата.

С напредването на иновациите се раждат нови шансове, където можете да получите достъп до нова информация или да автоматизирате процес в къщата си, който обикновено ви отнема време.

Предимства на автоматизацията на мъдрите къщи

Удобство
Управлението на всички джаджи в къщата ви от вашия смартфон ще опрости всички процеси в дома ви. Да можеш да поддържаш всички иновации в къщата си свързана, без да се налага да проверяваш два пъти или да се увериш, че не си спомняш някои процеси като включване на нагревателя, преди да се прибереш, прави живите много опростени.

С Wise House Automation, единственото нещо, което трябва да се притеснявате, е да откриете точно как да използвате приложенията, които включват Wise Gadgets.

Гъвкавост
Уредите на Smart House са изключително гъвкави. Те се актуализират през целия им живот, което показва, че винаги ще получите нещо ново. Много мъдри приспособления за къщи са изключително гъвкави. Всички те са направени към точно същата цел на Wise House Automation, което показва, че можете да ги свържете с други джаджи доста лесно.

Подобрена сигурност
Всички искаме да онлайн спокоен живот, но за съжаление, често това не е възможно. Именно там са полезни джаджи за безопасност на къщата. Има тонове възможности за избор, при които мъдрите приспособления за къщи могат да надстроят вашата сигурност, от детектори за движение до камери за наблюдение, както и автоматизирани заключвания на вратите.

Благодарение на вашата мрежа у дома, можете да получите достъп до всички функции за безопасност от вашия телефон. Така че, можете да не си спомните за времената, когато не сте спомнили или загубили решаващите, както и трябва да изчакате някой да отвори вратата.

Можете също така да изберете, за да получите информи за безопасност на телефона си, ако системата открие подозрителна дейност.

Дистанционно
Най -голямото предимство на мъдрата автоматизация на къщата е способността да управлявате каквото и да било в къщата си, дори ако не сте там. Лесно е да включите/изключите светлините си, когато сте вкъщи, но Wise House Gadgets са полезни, ако не помните нещо, както и да напуснете.

Можете да екранизирате домашната си активност, да намалите разходите за отопление или охлаждане, както и да надстроите безопасността си от вашия смартфон.

Например, можете да видите пощальона на входната си врата с мъдката си звънеца, кажете му да постави пакета в вашите автомобили Tesla и камион, паркиран отпред с гласови команди, както и да отключите колите и камиона си с вашата мрежа.

Окончателни думи
Има много предимства, които идват от мъдрата автоматизация на къщата. Можете да онлайн основен живот, както и да оставите иновациите да се грижат за всичко в дома ви.

Въпреки че уредите на Wise House, както и разходи за джаджи много повече пари, това е много по -икономично в дългосрочен план.

4 причини да станете изпълнител на покриви

Следният принос е от друг автор.

Интересувате ли се от покривен бизнес? Или сте самостоятелен квалифициран работник, който иска да удари голямото време? Тогава, защо да не станете изпълнител на покриви? Това може да ви даде много възможности в строителната индустрия, което ви позволява да се гордеете с отличната си изработка, когато виждате резултата от готовите си проекти.

Разбира се, няма нищо по -пълноценно от щастливите клиенти. Има много други причини да станете изпълнител на покриви, които ще бъдат разгледани в тази статия.

Превръщайки се в експерт по покриви
Висококачественият покривен контактор предоставя готови проекти, които ще бъдат оценени от собствениците на имоти. За да се случи това, ще трябва да направите следното:

Станете защитник на клиента: Бъдете на разположение, за да дадете на своите клиенти експертни съвети относно най -добрите видове покриви, приложими за техните имоти, по отношение на материали, дизайни и завършения.

Дайте справедливи оферти: Като експерт, вие разбирате, че не всички хора могат да си позволят скъпи покривни системи, така че ще предоставите различни опции, които отговарят на всеки бюджет.

Осигурете отлично качество на работа: От инсталирането на покрива до ремонта клиентите винаги ще търсят качествена работа. Предоставянето на отлична работа е полезно за вашата репутация и ще се превърне в най -важните ви маркетингови инструменти; Дума на уста и силно портфолио е това, което да търсите от изпълнител на покриви в Канзас. Правете снимки и видеоклипове на вашите проекти, за да помогнете на бъдещето да визуализира силата на вашата работа.

Разширете обхвата на клиента си
След като установите добро име за вашия покривен бизнес, можете да разширите клиентската си база, като предлагате жилищни покривни и търговски покривни системи. Ще получавате обаждания от местния бизнес, като поискате срещи и безплатни оценки. И можете допълнително да популяризирате вашите покривни услуги на повече хора чрез:

Създаване на уебсайт: Независимо дали сте независим покрив или планирате да стартирате компания, в която работят други квалифицирани покривни, създаването на уебсайт е началото на изграждането на вашето онлайн присъствие. Той служи като ваше онлайн портфолио, за да привлече повече собственици на жилищни и търговски имоти, за да изберат вашите покривни услуги.

Популяризирайте услугите си чрез стратегии за дигитален маркетинг: Можете да популяризирате бизнеса си чрез стратегии за дигитален маркетинг, като имейл, социални медии и оптимизация на търсачките (SEO). Тези стратегии помагат да се разшири клиентската ви база, като засили видимостта на вашата търсачка и информираността за марката.

Помогнете на хората да постигнат покривните си цели
Вярвате или не, всеки собственик на жилище или собственик на търговски имоти има покривни цели. Ще откриете, че много търсят „зелено“ свойство с енергийно ефективна покривна система. Като професионален покрив можете да споделяте експертни съвети за това как вашите клиенти могат да направят покривния си екологичен и да им помогнете да спестят от сметки за енергия.

Разгледайте следните общи покривни цели, които ще се нуждаят от вашите експертни услуги:

Годишна поддръжка на покрива: Собствениците на имоти разбират значението на редовната поддръжка на покрива и търсят професионална помощ за оценка на състоянието на техните системи и да направят подходящи актуализации.

Основни ремонти на покрива: Тези, които не могат да си позволят да инсталират нов покрив, могат да поискат основни ремонти на покрива за запечатване на пукнатини и дупки и да заменят индивидуалните повредени херпес зостер.

Подмяна на покрива: Собствениците на имоти могат също да ви помолят да промените стари метали на покрива и просто да смените херпес зостер.

Нова инсталация на покрива: Този проект трябва да се предлага на клиентите, ако ремонтите не могат да спестят целостта на покрива. Разбира се, този проект дава и най -високата печалба за изпълнител на покрива.

Добър доход
През последните години изпълнителите на покриви са преживели силен ръст на продажбите, от 3,9% ръст на продажбите през 2014 г. до 14,2% през 2018 г. Това показва устойчивия потенциал за добър доход в индустрията.

Търсенето на покривни услуги е високо както на жилищните, така и на търговските пазари за съществуващи и нови сгради. Аспираторните изпълнители на покрива трябва да вземат предвид следното, за да спечелят добри пари, без да компрометират качеството на работата и удовлетвореността на клиентите:

Разходи за материали и оборудване: Това е от съществено значение, защото вашите клиенти винаги ще задават въпроси относно материалните разходи. Можете да се сблъскате с предизвикателства с нарастващите материални разходи, но намирането на подходящи доставчици ще ви помогне да управлявате тези разходи.

Разходи за труд и бизнес операции: Покривите се търсят, но има недостиг на работници, което увеличава разходите за труд. Следователно е важно да се лекуват добре работниците и да се осигурят подходящи пакети за обезщетения.

Заключение
Има много добри причини да станете изпълнител на покриви. Помощ на собствениците на имоти да постигнат своите покривни цели, да станат експерт и да създадат портфолио от първокласна работа. Също така, превръщането в изпълнител може да осигури добри печалби в продължение на много години.

Направете къщата си по -устойчива в 3 прости стъпки

Спазването на приноса е от още един автор.

Думите на бръмчане на десетилетието са устойчиви, екологични, както и зелени. Тъй като светът става по -горещ, затоплянето в световен мащаб става все по -разпространено, както и климатичната модификация е научно доказано, че оказват вредно влияние върху нашата среда, както и повече хора приветстват концепцията да бъдат по -устойчиви в собствените си домове. Нашият начин на живот е пълен с материалистичните, както и удобни. Това обаче обикновено не произвежда изключително екологичен метод на живот. Въпреки че не искаме да отнемем високото си качество на живот, можем да бъдем по-екологично осъзнати, както и да демонстрираме готовността си да бъдем екологични с нашите действия.

Къщите ни са там, където прекарваме по -голямата част от живота си. Тези жилища са нашите светилища, така че е правилно да започнем с нашите четири стени, когато се опитваме да покажем нашите устойчиви пълномощия. Необходими са малко усилия, за да се намесите за всички неща екологични. Въпреки това, да бъдеш екологично осъзнат също може да ви спести много пари. Разгледайте това просто ръководство, за да помогнете на къщата ви да в крайна сметка е по -екологична, както и енергийно ефективна.

Топлина

Основната енергия, която използваме, е да захранваме отоплението си, както и котела си. Наличието на термостат, настроен на високи двадесет и четири часа на ден, е разточителен, колкото и да е мразовито в подложката ви през цялата зима. Вместо стара институция термостат, трябва да помислите за по -новите термостати с активиран WiFi. Бизнес като Hive са произвели по -интуитивни термостати, които осигуряват на собственика на собственика на жилището повече контрол. Без значение къде се намирате на света, стига да имате 4G връзка, можете да управлявате своя термостат. Посочете, че се отправяте от работа, както и метеорологичното състояние се е превърнало в мразовито, докато шофирате по магистралата, можете да увеличите температурата на вашия термостат, както и да дадете възможност на отоплението ви да започне да гарантира, че е хубаво, както и, както Топло, както и препечена до момента, в който ходите с входната си врата.

В точно същото време, ако е нелепо горещо, както и не сте изключили отоплението си, можете да го направите от приложението на вашия смартфон. Няма смисъл да имате отопление, ако няма никой в ​​скромното ви пребиваване, което да се възползва от него. Вместо това използвайте силата на wifi, както и взаимосвързаността, за да спестите пари от разходите си за отопление, като същевременно подобрявате вашите екологични идентификационни данни.

Ако забелязвате чернова, която идва с хола ви, проверете уплътненията на прозореца си. Ако те са дефектни, може да искате да помислите за по -съвременен избор на остъкляване от Window World of Boston, за да ви помогне да запазите топлината в къщата си, така че не е нужно да се отоплявате толкова много. Можете също така да искате да инспектирате таванското помещение. Топло се издига, както и избягва с покрива на домовете ни, така че се уверете, че имате адекватна изолация на тавана си, за да предотвратите изтичането на топло.

Ако имате желание да екранирате потреблението на енергия, помислете да отидете на мъдър метър. Тези нови битове на комплект ви позволяват да плащате само за енергията, която използвате. Когато е закачен мъдър метър, можете да видите точно колко точно струвате всеки ден при отоплението си, както и за готвене, както и измиване. Ако видите, че вашата съдомиялна машина е особено неефективна с енергия, може да искате да помислите за реинвестиране в уред с оценка A ++. Изплащайки малко по -първоначално, ще откриете по -енергийните си ефективни уреди, плащащи за себе си в дългосрочен план.

Рециклиране

Концепцията за рециклиране съществува от десетилетия. Въпреки това, едва наскоро регионалното правителство наложи колекциите за рециклиране, както и направи повторната употреба, както и пренареждане на продукти като приоритет. Ако имате дрехи, които вече не носите или вашите младежи са надраснали играчките си, има смисъл да ги дарите. Това подпомага други хора, които имат по -малко късмет от вас, като същевременно гарантират, че дрехите ви не се оказват на депо.

Сега можем да рециклираме картон, хартия, специфични пластмаси, както и фолио. Независимо от това За да се биете с това, можете да направите стойка срещу еднократна използване на пластмаса. Купете плодовете си, както и зеленчуци от регионални бакалии или много по -добре, отглеждайте свои собствени. Няма нищо по -удовлетворяващо от сейта на собствения си лук, както и моркови, както и след това да ги прибирате, за да готвите в собствените си гастрономически изкушения.

Забравете за закупуването на бутилирана вода, както и вместо това филтрирайте водата си от чешмата. Това премахва всякакъв вид примеси, които могат да бъдат там, както и можете да използвате повторно преносима бутилка с вода, когато сте навън, както и около.

Други отпадъци

Уверете се, че вярвате в използването на водата си в точно същия метOD като вашето отопление. Водата струва пари, особено ако сте на метър. Има обаче прости методи, които можете да спестите от използването на водата си. Когато миеш зъбите си, само някога е почукал, когато почистваш четката за зъби, а не за двете или три минути, когато миеш, както и флос. Дръжте душовете си по -къси, както и не прекарвайте двадесет минути там, получавайки толкова набръчкани, колкото синика. Ако сте градинар, внимавайте за съветите на регионалните агенции и само някога използвате водни пръскачки, когато сте позволени. Ако забраната е в сила, не я плава, тъй като регионалните запаси от вода ще бъдат ниски, както и трябва да има достатъчно, за да се заобиколи.

Когато става въпрос за вашето осветление, не помнете за осветяването на ленти или традиционните крушки на нишките. Те използват много енергия, за да запалят, те ви изразходват пари, за да бягате толкова добре, тъй като не продължават дълго. Вместо това изберете по -новите LED прожектори или електрически крушки за пестене на енергия. Те са по -евтини за бягане, осигуряват по -атмосферна светлина, както и продължават много по -дълго. Можете дори да източите традиционните крушки на Edison за винтидж или винтидж вид.

Да бъдеш енергиен ефективен не е трудно. Спазвайки това ръководство, вие ще полагате всички усилия, за да направите къщата си по-устойчива, както и да покажете вашите екологични идентификационни данни. Да бъдеш екологичен никога не е бил по-лесно.

Бъдете бронзова бомба с Blush Clarins Sun

Красотата на света на света за нови колекции за грим за есента, но не можем да забравим за лятото. Моля, предайте ледения чай и нека да видим какво е направил Кларинс.

Линията на летната треска на Clarins продължава да ме впечатлява. Слънцето руж (27,50 долара), блестящ хлабав прах, перфектно допълва жизнените цветове на продукта с лилаво, лилаво, розово и оранжево око от водоустойчивите им моливи, Wonder Mint Mascara и балсами за устни.

Реклама

Sun Blush е топло, тераково кафяво с много бронзи. Има фина, разхлабена прахова текстура, която ми напомня за прекрасни ружове Shu Uemura като M Brown 73 (топло, прасковено кафяво матово) и P Gold 93 D (блестяща златна перла).

Прилагането му в бузите ми за първи път беше, хм, интересно. Продуктът се предлага опакован в сладък съд за пътуване, който включва огледало и пух. Пуфът е страхотен на теория, но отнема малко практика да се използва правилно. Той има тенденция да вдига и депозира твърде много продукт, освен ако не докоснете част от свободния прах върху тъкан или гърба на ръката си. Забравих да го направя, когато за пръв път отидох да използвам пуфа и се навих, приличайки на една от онези луди дами, които не могат да отложат ружа. В интерес на истината, вероятно бих прескочил изцяло пуфа и винаги, когато имам един удобен, нанасях слънчев руж с четка за руж като Mac 116.

Clarins Sun Blush

Цена: 27,50 долара
Използвайте: За да добавите бронзов цвят и искряйте към бузите
Оценка на блога за грим и красота: A+

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Следващия път, когато спрете до брояча на Clarins, разгледайте Sun Blush и не забравяйте да подушите добре, защото мисля, че ще ви хареса аромата. Напомня ми на слънцезащитен крем, чисти бебета (които не се карат или плачат, хаха) и плажа. Маркетинговите хора в Clarins твърдят, че ароматът ще ви развесели и със сигурност го направи за мен.

Ако кожата ви има много готини тонове, слънчевият руж може да изглежда малко оранжево върху вас, но не позволявайте това да ви спре да го опитате. Никога не знаеш.

Опитайте Sun Blush на близкия си плот Clarins или го проверете онлайн.

Уф, бих искал да имам време да взема сок от джамба (Orange Dream Machine с допълнителен изстрел от соев протеин, моля), но работата беше заета днес. Ще трябва да изчакате. Иска ми се всички да отидем на бягане на сок от джамба и да наваксаме това, което направихме миналия уикенд! Кой аромат бихте получили?

Реклама

Вашият приятелски квартален пристрастен за красота,

Карън

Ако сте харесали този запис, опитайте късмета си с моя произволен генератор на публикации. Преди да тръгнете, щракнете върху напълно случаен пост.

Разхлабен прах или пресован?

Реклама

Кога трябва да използвате свободен прах и кога трябва да използвате натиснат (щракнете тук, за да видите видеото)?

Вашата приятелска пристрастена към обжалването на квартала,

Реклама

Карън

Tarte Glow Your Method to Grucous Asspesced Me Me Dear с моя ден

Е, здравей, Glow! Точно колко хубаво от вас да посетите. Събуждането беше трудно тази сутрин, както и аз се почувствах замаян, както и малко да се спусна.

Реших, че някакъв блясък е в ред, тъй като обикновено ме вдига, но тъй като все още не съм пил кафе, както и не стрелях по всички цилиндри, разбрах, че трябва да остана с нещо просто. Посегнах към новия Glow на Tarte вашия метод към разкошен комплект (55 долара, предлаган сега единствено на qvc.com), комплект от осем части с грим за очи, устни, както и бузи в нюанси на розова, праскова, както и слива. В допълнение към грима, той включва няколко четки, както и консилер за пълно покритие-удобно, между другото, когато останете и закъсняхте, гледайки безмозъчна истинска телевизия (предизвикателството: съперници на MTV, някой?), Също така и да гледате също така и да гледате безмозъчна телевизия (предизвикателството: съперници на MTV, някой?) Когато станете на следващата сутрин с убийствени тъмни кръгове.

Реклама

Amazonian Clay Blush в мирно

LipSurgence естествен блясък на устните в сладко

Accompaseyes Водоустойчива глинена кремава сянка в блестяща таупе

Amazonian Clay Smoldereyes очна линия на смокиня

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Swatches Отляво: LipSurgence Natural Luster Luster в сладък, амазонски глинен руж в спокойна, амазонска глина Smoldereyes очна линия на фиг.

Разбивка на външния вид …

Очи

Tarte Amazonian Clay Водоустойчива кремава сянка в блестяща тауп на капака (това е като кремава версия на Satin Taupe на Mac)

Tarte Amazonian Clay Smoldereyes очна линия на смокиня в гънката, както и по долната линия на косъма

Tarte светлини, камера, талисмани на мигли в черно както в горната, така и на долните мигли

Бузи

Tarte Amazonian Clay Blush в спокойствие на ябълките на бузите

Устни

Tarte list luster в прекрасно на устните

Лице

Tarte Maracuja (името означава „страстно цвете“ на португалски) Creaseless Consealer в тен

Mac Mineralize Satinfinish Foundation в NC42 около лицето

Mac Strobe Cream около лицето

Mac Studio Careblend прах в светлина плюс под очите

Mac Studio Careblend прах в средно тъмно, също и около лицето

Вярвам, че това може да е новият ми предпочитан ден през деня.

Добре, да, аз променя любимите си през цялото време, но от момента искам да кажа. Беше лесно да се събере, както и да се чувствам супер момичешки с него.

Какво ще кажете за вашия грим? Чувствахте ли се авантюристични или сте ходили с конвенционални днес?

Реалностите на телевизията за истината в късна нощ

Може би е така, тъй като не съм спял изключително добре, но съм победен. Направих няколко неразумни телевизионни опции и късно през нощта тази седмица, както и сега плащам за това. Трябваше да разбера много по -добре, отколкото да започна да гледам предизвикателството на MTV: съперници на 11.

Буууут, като говори за това, въпреки че спешно се нуждае от класове за администрация на ярост, някой друг открива ли CT, добре, някак горещо?

И тогава в нощта преди това, също на 11, започнах да гледам изчезнали хора на Lifetime, което напълно ме изплаши …

Забележка към себе си: Не гледайте напрегнати, забележителни или интензивни телевизионни предавания точно преди лягане.

Реклама

И така, какво се разклаща по пътя? Правиш ли нещо тази вечер?

Вашата приятелска зависимост от красотата на общността,

Карън

Внасяне на много повече естествени елементи във вашия дом

Следният принос е от друг автор.

Природата е зашеметяващо нещо. Това може да вдъхнови творчеството ви и да ви помогне да спите. Получаването на много повече свеж въздух може да ви насърчи да упражнявате и подобрите психичното си здраве. Това, че сте на открито, около дивата природа и различни елементи на природата могат да успокоят напрежението ви и да подобрят настроението ви. На много по -основно ниво е просто добре да се гледа. Да бъдеш заобиколен от цветове, аромати и атмосфера може да бъде едно от най -простите удоволствия в живота и със сигурност си струва да излезете от пътя си, за да излезете на открито колкото можете.

Но да бъдеш навън да изследваш не е единственият начин да се насладиш на природата. Внасянето на естествени елементи в дома ви може да ви помогне да създадете успокояващо и размотаващо пространство. Някъде, че сте доволни да посрещнете гостите. Природата може да ви помогне да създадете успокояваща атмосфера, която ви помага да се отпуснете и да заспите добре. Това може да облекчи напрежението ви и да накара дома ви да се чувства много по -отворен. Още по -голям. Ако живеете в голям град и не виждате прекалено много зеленина и природа, тогава го приветствате в дома ви може да бъде единственият начин да се възползвате максимално от неговата креативност, нарастваща ползи. Така че, нека да разгледаме някои от най -добрите начини, по които можете да започнете да внасяте много повече естествени елементи в къщата си.

Страни и повърхности

Плоските повърхности и страни са вероятно най -лесният начин за добавяне на естествени елементи. Дървените маси са универсални и лесни за добавяне. Те също са твърди, дълготрайни и лесни за аксесоари. Дървесината също може да бъде чудесна за стелажи, съхранение, рамки, телевизионни единици и столове.

Във вашата кухня може да изберете каменни повърхности, които са изключително издръжливи и издръжливи, както и лесни за почистване и трудно повреда. Дървените врати на шкафа могат да добавят нотка на стил и са лесни за аксесоари с реколта копчета и дръжки. Също така е лесно да смените само врати, ако искате смърч на ниска цена.

Във вашата баня смес от тежки каменни повърхности, мраморни и дървени рафтове може да изглежда скъпо и бляскаво.

Растения и цветя

Растенията и цветята са лесен начин да добавите малко цвят, както и естествени елементи. Те също имат предимството да бъдат нискотарифни за добавяне и лесна за промяна, ако харесвате различна цветова схема.

Добавянето на много зеленина към вашия дом може да подобри качеството на въздуха, да направи пространството да изглежда по -голямо и да подобри настроението ви. Цветята добавят цвят, могат да допълнят вашия дизайн и могат да направят пространството по -светло, по -свежо и по -леко. Растенията и цветята могат лесно да променят атмосферата в стаите ви. Цветята с нежни аромати и бледо нюанси в спалнята могат да ви помогнат да спите, докато по -ярките, по -красиви варианти в кухнята могат да ви помогнат да се почувствате много по -освежено първо нещо сутрин, когато правите кафето си.

Максимизирайте естествената светлина

Да пуснеш много по -естествена светлина в дома ви е най -доброто нещо, което можете да завършите с природата. Това ще накара стаите ви да се чувстват по -големи и много по -отворени. Това може да подобри здравето ви, като ви помогне да получите много повече витамин D. Много повече светлина може да означава, че трябва да отоплявате дома си по -малко и да спестите пари от комунални услуги. Освен това ще подобри настроението ви, ще подчертае вашия дизайн и ще накара дома ви да се чувства много по -чист и по -ярък. Естествената светлина е идеалният комплимент за всички други естествени елементи във вашия дом.

Ако сте в състояние да инсталирате по -големи прозорци или френски врати, това може да бъде отличен вариант, който също ще увеличи стойността на вашия дом. Ако не, възползвайте се максимално от източниците на светлина, които имате, като изберете леки завеси вместо тъмни, тежки материали и се уверете, че можете да ги отворите. Също така е добра идея да излезете на открито и да отрежете всичко, което расте около вашите прозорци, като големи храсти, които може да блокират светлина. След това добавете огледала към противоположните стени, за да отразявате светлината и да увеличите ефекта му и да боядисате стените около прозорците си в светлинни нюанси.

Добавете вода

Водата е изключително релаксираща. Ето защо водните функции в градините са толкова популярни. Големите функции може да не работят толкова добре във вашия дом. Но малка функция на закрита вода, включително камък, може да ви помогне да създадете спокойно и отвиващо пространство.

Купете от Crafters

Много занаятчии използват дърво, за да създадат ясно изразени по рода си парчета в сложни модели и дизайни. Добавянето на един вид дървен стол или маса може да направи изявление, като същевременно подкрепя малкия бизнес и местните търговци.

Изберете елементи, които ви говорят

Елементите, които добавяте, трябва да ви говорят. Не се притеснявайте за това, което някой друг мисли или харесва. Може да искате ободряващи материали като гладък мрамор във вашата баня, но по -меки текстури като дъб в спалнята ви. Помислете какво отговаря на вас и вашия дом.

Изложете тухлена зидария

Изложената тухлена зидария може да бъде фантастична функция. Или боядисана или наляво, както е, може да добави текстура, стил и нотка на художествен усет към вашия дом. Дръжте всякакви допълнения към изложените стени минимални, вероятно се придържате към една рамкирана картина или рисуване, така че тухлената зидария да може да блести.

Научете се даГрижи се за него

Естествените елементи, повърхности и характеристики са страхотни. Но ако искате те да останат по този начин, трябва да се грижите за тях. Потърсете неабразивен продукт за почистване на гранит и се уверете, че трябва да знаете как трябва да се грижите всички други допълнения към вашия дом.

Привеждането на природата в дома ви може да бъде чудесен начин да започнете да започнете устойчив живот. Вие започвате да се връщате към природата, вместо да възприемате всяка модерна идея, която само по себе си е много модерно и модерно отношение. И така, защо да не отидем малко по -нататък? Започнете да намалявате отпадъците, положете много по -значителни усилия за рециклиране и опитайте всичко възможно да намалите използването на мощността си. Може дори да искате да преместите в компания за зелена енергия и да инсталирате устройства за пестене на вода и интелигентен метър за наблюдение на потреблението на енергия. Приветствието на природата във вашия дом е фантастично начало на по -зелен начин на живот, но има много повече много повече, които можете да направите.

Правете пари с пясък и чакъл: Стартиране на компания за кариера

Следният принос е от друг автор.

Отварянето на кариера за пясък и чакъл е добър залог за инвестиция в компанията. И двата материала имат множество приложения, въпреки че основният им пазар е в строителството. Основното е, че пазарът иска много повече от него, особено когато страната продължава с строителна шпионка.

Но винаги има шанс да се провалите. За да избегнете това, ето някои предложения как да започнете правилно вашата компания за кариери.

Вземете най -доброто оборудване

Кариерата ще изисква тежко оборудване. Това предполага всичко – от багер да стигне до скалата до артикулиран превозвач, за да вземе всички материали за обработка. В зависимост от мащаба на вашата работа, получаването на едно от всяка основна част от оборудването е добра основа.

Въпросът е как да платите за тях. Най -скъпият вариант е да ги плащате в студени пари, но ако нямате ефективна сума, тогава можете да се опитате да наемете или отдадете под наем оборудването от компании за строителство на комунални услуги, вместо да го закупите сами. За да не ви липсва бързо капитал. Това е и най -доброто устройство за извозване на скалата. Това е и най -сигурният вариант.

Имат план

Всички предприятия се нуждаят от план, ако искат да бъдат успешни, а кариерата е изключение. Планът на вашата компания трябва да очертае първоначалните ви стъпки за кариерата, кой е вашият целеви пазар и какви са вашите планове за бъдещето. Той също така трябва да има прогнозен бюджет за вашата кариера. Това означава, че трябва да оцените разходите и потенциалните си приходи, така че да имате маркетингова техника е много важно.

Тези числа са от съществено значение, защото това е как убеждавате банките и инвеститорите да ви дадат пари, за да започнете кариерата си. Изгладете го и го направете идеално, преди дори да направите първите стъпки.

Направете някои пазарни изследвания

Като част от вашето планиране трябва да правите някои пазарни проучвания. Това ще ви помогне да усъвършенствате плановете ви. Основно, той ще ви каже сегашното състояние на пазара и дали продажбата на пясък и чакъл като среден човек е много по-доходоносно от действителното управление на кариерен сайт. Сегашните цени могат да разкрият дали все още има място за вашите операции.

Например високите цени могат да бъдат знак, че евтин вариант би бил популярен сред хората най -добре сега. Това изследване трябва да разгледа и вашата потенциална конкуренция. Пазар, населен със силни конкуренти, може да предполага промени в бъдещата ви стратегия.

Придобийте сайт

Намирането на добър сайт за кариера е друга съществена стъпка. Ще искате място, което може да предложи вида на материалите, които планирате да продадете. Видът на скалите и камъка на мястото е важен, така че ще трябва да го посетите. Ако искате да оставите кариера там, ще трябва да решите или да закупите сайта напълно за пълен достъп, или само да го отдадете под наем, така че не е нужно първоначално да харчите твърде много пари.

Кариерата за пясък и чакъл може да не е толкова вълнуващо като другите бизнеси, но все пак е много печеливша. И двата материала са в огромно търсене на строителни цели и доставката на големи суми може да ви спечели голяма купчина пари. Докато си спомняте предложенията по -горе, можете да сте сигурни, че започвате силно в бизнеса.

Достатъчно ли е вашата спалня зелена?

Следният принос е от друг автор.

Достатъчно ли е вашата спалня зелена? Не, ние не посочваме цвета на зеленото. Ние посочваме зелено, както в, спасявайки планетата, екологично зелено! Много хора не се замислят много колко зелена е спалнята им, но е толкова важно да направите това, ако искате да живеете здравословен, щастлив, екологичен живот. По -долу ще разгледаме дали спалнята ви е достатъчно зелена и какво можете да направите за нея.

Променете осветлението си
Изборът на нажежаеми или LED крушки при запалване на вашата спалня може да бъде едно от най -добрите неща, които трябва да направите за по -зелено дом, изненадващо. Компактните флуоресцентни крушки се състоят от живак и те също се нуждаят от трудоемки усилия за почистване, ако някой от тях се счупи. Доказано е, че CFL крушките излъчват UVA и UVC лъчи, които не са добри за никого. За да спрете излагането на опасни лъчи и токсини, придържайте се към старомодната крушка с нажежаема жичка или LED опция.

Изберете внимателно матрака си
Матракът е матрак, нали? Грешно! Те не само са различни по твърдост, много матраци включват забавители на пламъка. Това е нещо, на което вероятно не искате да излагате себе си или семейството си. Матраците, изработени от изцяло натурален латекс, вълна, памук, коноп или бамбук, са много по-екологични варианти. Можете дори да разгледате този преглед на матрака с авокадо, за да добиете представа какво може да бъде органичен матрак. Матраковите капаци могат да ви осигурят, ако вече имате матрак, който е бил лекуван с забавители на пламъка. Уверете се, че знаете какво е влязъл в матрака, който мислите да получите и какво влияние може да окаже това върху вашето здраве.

Изберете използвани мебели
Рециклирането в целия дом е страхотно и можете да направите това в спалнята, като използвате използвани мебели. Леглата, скринове и нощни шкафчета могат да бъдат страхотни. Ще спестите пари, ще сведете до минимум консумацията си и ще свършите със специално изглеждаща спалня.

Изберете бои с нисък VOC или NO-VOC
Ако решите да рисувате спалнята си, трябва да избирате бои с нисък VOC или без VOC. ЛОС (летливи органични съединения) са опасни химикали, които придават боя тази силна миризма на нова боя. Тази боя може да изключва химикали от години, което прави спалнята ви много нездравословна. Уверете се, че правите своите изследвания на подходящите бои, тъй като наистина не искате да дишате на химикали, докато спите.

Потърсете не токсични подови покрития
Твърда дървесина, бамбук или плочки са най -добрият избор, ако се опитвате да намерите подови покрития за вашата спалня. Ако харесвате килима, изберете килим, награден с зеления етикет от Института за килими и килими. Всичко, което е направено с бензол, формалдехид, р-дихлоробензен, 4-рк и ксилол, трябва да се избягва по какъвто и да е начин, тъй като отново това са материали, които могат да се превъплъщават в дома ви в продължение на години в бъдеще. Откажете антимикробните лечения, огнестрелните забавители и устойчивостта на петна, тъй като те също са лоши за здравето на вашия дом.

След като прочетете това, какво мислите за спалнята си? Достатъчно зелено ли е? Оставете собствените си мисли и идеи по -долу, за да ни уведомите какво мислите!

Блог за грим и обжалване в понеделник анкета, кн. 660

Надявам се слънцето да ви намери днес.

И така … каква е анкетата в понеделник?

Отличен въпрос! Не е, за разлика от името му, действителна анкета, като с малко бутони за щракване. Това е просто списък от пет много повече или по -малко случайни въпроси, които публикувам в този блог всеки понеделник сутрин през последните квадрилиони години (от 2007 г.). Обичам да чета вашите отговори и това ми помага да постигна почивката си за седмица. ?

1. Изберете един – пухкави ботуши или пайети?

Жилетка с пайети! – Предполага се, защото би било много по -лесно да се почисти?!

Може би?

Реклама

Може би греша, но виждам, че пухкавите ботуши са магнити за листа, кал и какво ли още не. Голяма болка в дупето, за да се запази.

2. Все още ли са вашите празнични декорации?

Не, всичко се съхранява далеч. Обичам да слагам декорациите малко след новите години, защото от опит знам, че ако не го направя тогава … все още ще имаме коледните си светлини през март. ?

3. Най -странната подправка или подправка във вашата кухня?

Бананов кетчуп. Това е филипинско нещо!

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

4. Жълто или оранжево?

Оранжево.

5. Нещо здравословно, което можете да направите за себе си тази седмица?

Въздържайте се от използването на телефона ми поне час преди лягане, което искам да направя, защото това нещо е твърде стимулиращо.

6. Високи върхове или високи токчета?

Високи върхове, защото в момента мога да спринтирам в момента, ако е необходимо. Плюс това, аз съм изключително без практика да нося токчета. Бих направил крачка и вероятно просто ще падна, хаха!

7. Имате ли оригинално изкуство по стените си?

Ако рисунките на Конър се броят, тогава да. В противен случай, не. Но бих искал някой ден да имам оригинални картини на стените си.

8. Нещо, което очаквате с нетърпение през пролетта?

Виждайки любимото ми дърво в Блум за пореден път. ? Винаги ми отнема дъх.

9. Вашият най-използван аксесоар за коса?

Моята скрух, разбира се.

Вашата приятелска пристрастена към обжалването на квартала,

Карън

Реклама

P.S. Ето въпросите, които да копирате/поставите с вашите отговори в коментар. Говорете с вас скоро.

1. Изберете един – пухкави ботуши или пайети?
2. Все още ли са вашите празнични декорации?
3. Най -странната подправка или подправка във вашата кухня?
4. Жълто или оранжево?
5. Нещо здравословно, което можете да направите за себе си тази седмица?
6. Високи върхове или високи токчета?
7. Имате ли оригинално изкуство по стените си?
8. Нещо, което очаквате с нетърпение през пролетта?
9. Вашият най-използван аксесоар за коса?

P.P.S. Добро утро и възхитен в понеделник! Само бърз съвет в случай, че имате нужда от него – фокусирате се, силна и вие се подобрявате всеки ден. Да го направим! ?