Archives October 2022

Лицето на котките на MAC: Котешки очи със златен обрат

раздели ме подтикна, за да включа неговия Mac Leopard Luxe Goodies в поглед. Това е любимата му една от приказните цветни истории на котките и той продължава и за неговите топли златни, кафяви, праскови и черни нюанси. Днес той каза за цветовете: „Meow, Mrow mrroww ft ft“, на което мисля, че всички са съгласни.

Mac Fabulous Felines Леопард луксозни продукти по посока на часовниковата стрелка отляво: Lipglass in Wildly Rentined, Leopard Luxe Eyeshadow Quad, Extly Game Mineralize Blush, SuperSlick Liquid Eye Liner в чисто шоу, Superslick Eyeliner in on the Hunt

Реклама

Само защото видът използва неутрали, не означава, че трябва да е скучен. Вземете например стандартното котешко око. Често се правят с черни облицовки или други тъмни неутрали и днес пробвах моята с обрат – блестяща златна течна очна линия по протежение на лайната. Исках да подправя външния вид с блясък, без да преминавам с пълна дискотека.

Започвайки с основно неутрално котешко око, използвайки няколко цвята от Leopard Luxe Eyeshadow Quad – блестящ златен бежов див по природа на костта ми на веждите, блестящ прасковен златен хищник на капака и блестящо кафяво известност в гънката – след това нарисувах котка Форма на очите с лъскава черна суперслик течна облицовка на очите на лова по горната и долната част на кости.

За да определя допълнително формата, облицовах водните си линии (както горната, така и долната част) с Mac Technakohl лайнер в GraphBlack и завършен с блестящ златен суперслик течен очен облицовка в чисто показване по протежение на горната линия на косъма сама по себе си.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Отидох с топли цветове на праскови и корали за бузите и устните си. Това е минерализирано руж в напълно игра (блестяща праскова) върху ябълките на бузите ми и блестящи прасковени коралови липи в диво рафинирани отгоре на блестящия коралов кремшин червило в Drive Me Wild on My Kisser.

Реклама

Разбира се, ако мисълта за носене на златна облицовка ви кара да се присмивате и представете горещо розово перо и светещи пръчици, винаги можете да го пропуснете изцяло. Дори и без златото, котешките очи винаги са в стил.

Вашият приятелски квартален пристрастен за красота,

Карън

Времето Balm Concealer издухва тъмни кръгове

, след като използвах балсамния балсам за около месец, трябва да кажа – тези неща са абсолютно законни (твърде законни, за да се откажете, дори!).

Той вече е заменен Dior Sculpt като моята любов на Numero Uno Concealer, което го прави достоен за празничен удар на главата (вмъкнете летяща коса, люлееща се глава и знак на звяра [тук]).

Реклама

О, време балсам, как те обичам? Позволете ми да преброя начините …

Първо, цена, която при 18 долара е 13 долара по -малко от тръба на Dior Sculpt. Разбира се, нито един от тях не е на ниво дрогерия, но 18 долара звучи много по-добре от 31 долара (и че допълнителните $ 13 могат да отидат към епруветка с нещо страхотно като Mac Nymphette … просто казвам.)

Време за балсам прикрива в среден

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

И все пак цената дори не е основната причина, поради която толкова много се укротява на тъмните кръгове. Качеството е. По почти всякакъв начин давам на балсам на време ръб над Dior Sculpt.

Балсам за време: Deets

Предлага се в шест нюанса от светлина до средно тъмно (намерете ги в Sephora), този крем консилер се предлага в саксия с винт с горна част и гъба на апликатор. Странична бележка: Всъщност изхвърлих гъбата, като го намерих за малко прекалено малък за мен и е труден за използване. Обичам да го прилагам и да го поклащам с четка за основата.

Един от проблемите, който често имам при прикриватели, е колко много ще се изчистят в моите фини линии и изглеждат очевидни след няколко часа износване. Борях се да намеря такива, които изглежда се съчетават в кожата ми, вместо да седя директно отгоре.

Dior Sculpt отговаря на този Бил. Винаги се справяше чудесно с прикриването на тъмните ми кръгове, но след няколко часа износване започва да избледнява и да намери път в моите фини линии.

Времето балсам, от друга страна, мрази фините ми линии и ги избягва като PESTER (голям плюс за това момиче от 30 години!). Формулата не само започва деня силен, прикривайки кръговете ми, но мисля, че остава по -веро, по -дълго, едва ли избледнява по никакъв начин през целия ден.

На мен Dior продължава около осем часа, преди да отиде Капут; Бих казал, че времето на балсам трае до 12. О, и ако сте склонни към водни работи (както от време на време съм), Balm Time остава поставен през планини на сълзи.

Реклама

Иска ми се опаковката да изглежда по-сладка, но като цяло мисля, че това е фантастичен, на пръв поглед естествен, пълноценен консилер за тъмни кръгове. обичам го! Оценка на блога за грим и обжалване: A+

Вашата приятелска пристрастена към обжалването на квартала,

Карън

Оценка на продукта – Три четки за очи Mac, които да се използват с облицовка на флуидната линия – 212, 209, както и 316

страхотни неща са налични в тройки! Седмицата на грима на Mac при грим, както и апелативният блог продължава с оценка на три от предпочитаните от мен четки, които да използвам с лайнер за флуид!

Продукт: Mac 212 Flat Definer Brush
Използване: За да се оправят очи с прах, течни или кремави продукти
Цена: $ 20,00 за дълга обработена, синтетична четка
Грим, както и рейтинг на апелативния блог: a-

Реклама

Още през декември, очарователен гримьор на Mac в Bloomingdales в Сан Франциско за първи път привлече това чисто на моето внимание. Помолих я да предложи чисто, което да използва с Mac течности, както и тя предложи 212 плоска четка. Това беше началото на празничния сезон, както и Mac разгръщаше празничните палитри, както и чисти комплекти за 2006 г.

В крайна сметка получих 212 с много други четки за очи в почивния комплект Ruffle Holiday 2006. Чистото, което имам, е версията за пътуване на рутината 212 – Управлението е кратко, както и направено от пластмаса, за разлика от други рутинни четки за Mac, които имат дълги дръжки, както и обикновено се правят от дърво.

Закупуване на Mac Holiday Clean Kits срещу получаване на четки за Mac поотделно
Първоначално бях наистина задушен, за да получа редица четки за очи в комплекта. Като бюджетен чист наркоман, реших, че получавам наистина фантастична сделка, тъй като в допълнение към 212 получих редица други версии за пътуване на очни четки-217, 209, както и 252.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Ако трябваше да направя всичко отново, току-що щях да похарча допълнителните пари, за да получа дългогодишните 212 поотделно. За разлика от другите четки за Mac с пълен размер, които притежавам, Travel 212 изглежда е по-ниска четка с високо качество. Не ми харесва точно как се чувства леката пластмаса – няма тежест към нея. Когато много за първи път започнах да го използвам, изобщо не можах да го управлявам. Открих, че харесвам четки с по -дълго обработка, тъй като те са много по -лесни за контрол. Clean Head Travel 212 изглежда също е конструиран от по -достъпен материал.

Как използвам 212
Открих тази техника от един от МА на брояча на MAC в близко до Corte Madera -това е основното още един от любимите ми. Потапям 212 в саксията с флуидната линия, както и след това внимателно пръстя чистата глава към вътрешната част на капака на Fuildline (бялата част), за да сваля излишъка!

След това натискам чистата глава в горната линия, за да депозирам цвета. Правя това и на долните мигли. Обичам да използвам това към външната част на окото, за да депозирам по -дебела цвят на цвят.

Професионалисти
Вярвам, че 212 Clean, който притежавам, е страхотна четка, но може да е страхотна от този свят чист, ако имах дългосрочната версия. Наистина ми харесва как точно вдига дебела линия от твърд цвят, както и бързо я отлага. Проверих, че това е изключителна плътна четка, въпреки че не я използвам истински за това, тъй като не поставям очна линия на вътрешните джанти на очите си, тъй като те са толкова чувствителни.

Минуси
Не съм луд по версията за пътуване, която имам от краткото управление на пластмасата, както и високото качество на чистата глава. Спестявам, за да получа пълен размер. Също така, когато перах 212 често чистите косми в чистата глава се разделят на огромни парчета. Трябва да се погрижа, за да съм сигурен, че оформям чистите косми обратно в компактна форма, преди да я сложа, за да изсъхне.

Продукт: Mac 209 Flat Definer Brush
Използване: За да се оправят очи с течни или кремави продукти
Цена: 16,50 долара за дълга обработена, синтетична четка
Грим, както и рейтинг на апелативния блог: a-

Това е още едно чисто, което получих в Holiday 2006 Clean Clean Set, както и проблемите, които имам с 212 Travel Version Cross към тази четка. Ако имах дългосрочната версия, вярвам, че 209 ще бъде невероятна четка. Обаче този, който притежавам, е доста добър.

Как използвам 209
Използвам точно същата техника на плъзгане-ото-капана с тази четка. Харесва ми това чисто заради нейната прецизна. Получавате наистина тънка, плътна линия, както и напълно управлявате точно колко малко или колко точно прилагате. Обичам да използвам това чисто, за да подредя вътрешния участък на линията на косъм. Също така съм го използвал, за да направя очарователен удар нагоре в края на облицовката.

Харесва ми да използвам това чисто, когато правя Gwen Stefani повлиян вид: лека, бежова сянка (като рицептора на Mac) на капаците, гарнирани с плътна черна линия (или флуидната линия на BlackTrack, или на Blitz & Glitz Fluidline), както и на горния капак като 2 палта от маскара. Сдвоявам това с лека буза, както и с червени устни. Това е класически, лесен, сглобен вид.

Професионалисти
Чистата глава на пътуването 209 е много по -добро качество от чистата глава на пътуването 212. Подобно на управлението, което получавате с тази четка. Фантастично е.

Минуси
Отново не харесвам късата, пластмасова дръжка. Дрън.

Продукт: Mac 316 четка за устни/покрита четка
Използване: За да се оправят очи със сметана или LIquid продукти
Цена: 18,50 долара за дълга обработена, синтетична четка
Грим, както и рейтинг на апелативния блог: A+

Бих предоставил 316 сто плюса, ако можех. Сърдечно тази четка.

316 е покрито чист на устните, което има метална основа, както и капачка (центърът е дърво). Когато поставите капачката в края, тя удължава чистата управляваща до 6 ½ инча. Това е изключителна четка за устни, но аз я използвам най -вече за нанасяне на течности.

Реклама

Какво прави 316 различен от 212, както и 209?
316 чистата глава е твърда, но има малко повече. Линията е по -мека, по -дебела, както и по -малко сурова.

Професионалисти
Откривам 316 Clean много проста за използване. Теглото се чувства най -добре в ръката ми, както и чистата идея е мека. 316 прави линия, която наподобява мек въглен, докато 209, както и 212 правят линиите на Sharpie-esque. Въпреки че линията 316 е по -дебела, все още можете да управлявате ширината сравнително лесно. Ако бързам, това е моята течна линия, чиста по избор.

Минуси
Ако решите да получите това чисто за течности, бих предложил да го получите единствено за тази употреба. Като евтиният задник, който наистина съм, наистина се опитах да използвам 316 като двойна устна, както и очна линия чиста, но имаше толкова трудно време да получи чистата скърцаща чиста, след като го използва с червило. Така че, аз не вярвам наистина в това чисто като многозадачен.

Какво използвате на ноктите си?

C е за бисквитка, Канада, както и за Chanel. Чувствам се малко носталгична тази вечер, така че имам Шанел Вендета от 2009 г. на пръстите си, както и нефрит на пръстите на краката.

Ами ти? Какво използвате на ноктите си?

Вашата приятелска обжалване на общината,

Реклама

Карън

Реклама

P.S. Хей, страхотно погледне. Най -накрая е (почти) петък. Просто вярвах, че трябва да започнем петиция, за да заявявам официално, че всеки уикенд е тридневен уикенд. Можем да го изпратим с раздели до Вашингтон. Може би го рокля в рязко прилягане, както и вратовръзка.

Тази вечер е последната ми нощ тук, в Канада, както и аз съм слюнка. Мисията, за която все още трябва да бъда криптирана за малко по -дълго, беше успешна. Това беше като филм за Джеймс Бонд, изпълнен с интриги, трикове врати, специална технология, провокативни личности, както и закачливи прякори. Съвсем скоро …

Какво е новото във врата на гората? Нещо ново, което трябва да се отчита?

Блог за грим и обжалване в понеделник анкета, 18 юли

Може би се чудите: „И така, какво по дяволите е нещо в понеделник в понеделник?“
Е, това не е много анкета. Това е много по -редовно развиващо се (Devolvive?), Донякъде случаен списък от въпроси, които поставях на читателите всеки понеделник сутрин през последните три години, което предполагам прави това някъде около Vol. 177. Винаги съм се наслаждавал на четенето на вашите отговори в коментарите и се надявам да се насладите на четенето на моите.

Настроение:

Доста добре, но беше докосване и отидете там, докато не изхвърлих списък „поне…“. Това е трик, който използвам, за да подобря перспективата си и да се измъкна от фунги, като тези, които сякаш придружават много понеделник сутрин.

Това, което правя, е да си дам 10 минути, за да завърша възможно най -много изречения, които мога да започна с думите „поне…“ като „поне моята котка е само частичен психо Да направя живота ми жив ад ”и„ поне имам противоположни палци. “

Обикновено помага.

Говорейки за това, „поне…“

Поне аз не съм в риалити телевизионно предаване и да имам домашни домакини на Ориндж, които да хвърлят напитки в лицето ми. Поне аз не съм в гореща вана с флава флав и куп хуки, носещи задник. Поне зъбите ми не са оформени като зъби на вампири. Поне имам здравето си.

Обръчи или шпилки?

Шпилки за работа; обръчи за игра.

Отпечатъци от змийска кожа: да или не?

Да, но само на обувки и чанти (и не и двете едновременно).

Кога за последен път носете сенки за сенки?

Миналата седмица! Това е един от настоящите ми любими цветове, с които да играя.

Един ден ще …

Фигурирайте всичко. Всичко. Но дотогава просто ще направя всичко възможно и ще се опитам да се наслаждавам на това, че съм в ход.

Любимият ви продукт за прикриване на пъпки (но не непременно на кръгове под очите)?

Не съм намерил такъв, от който наистина съм възхитен за пъпки. Имате ли реци?

Днешните аксесоари?

Моят сватбен пръстен, чифт шпилки с формата на лък и сребърни бретончета на Тифани.

Три неща, които обичам за себе си:

1) че не приемам себе си („Позволете си да се представя… себе си.“ -Аустин сили) Твърде сериозно, 2), че съм чувствителен и 3) моя боровинка/прасковен какавир (правя посочете един, бута !).

Седмични цели:

Не много. Само за да останете позитивни и фокусирани върху добрите мисли. О, и да си уговоря среща, за да си направя косата. Това са корените … те поемат и не е хубаво.

Така че … моля, моля, кажете ми, че сте се насладили на новата истинска кръв снощи, защото умирам за ястие! Обещавам, няма спойлери (освен в коментарите, където е честна игра), но мисля, че е безопасно да спомена, че бях доста доволен от количеството без риза в епизода. Да, това беше много оценено.

В Music News слушах на Пат Бенетар (или Пат Небетар, за феновете на Бийвис и Буттед сред нас) Любовта е бойно поле за два прави дни и няма да бъда доволен, докато не се забие и в главата ти.

Реклама

Сега, на анкетата в понеделник (любовта е бойно поле)!

За да попълните анкетата в понеделник, просто копирайте следния списък и го поставете с отговорите си в коментарите.

1. Настроение:
2. Поне …
3. Обръщения или шпилки?
4. Отпечатъци от змийска кожа: да или не?
5. Кога за последен път носете сенки за сенки?
6. Един ден ще …
7. Вашият любим продукт за прикриване на пъпки?
8. Днешните аксесоари?
9. Три неща, които обичам за себе си:
10. Седмични цели:

Реклама

Имате ли седмица на Kickin, чувате ли?

Вашата приятелска пристрастена към обжалването на квартала,

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Карън

Makeup storage for traveling as well as Vacation; makeup as well as appeal Blog’s travel makeup listing

Here’s a photo of my travel makeup:

Ziplocs aren’t sexy, I know.

Реклама

I go on trips a few times a year, as well as at the flight terminal I always see at least one adorable woman hauling a sleek, heavy-looking train situation full of makeup to her entrance – as well as I’m always glad it’s не съм аз.

While I like the believed of having gain access to to all of my makeup while I’m on vacation, I don’t want to have to bring it around from airplane to train to cars and truck to boat to rickshaw to … well, you get the picture. generally I don’t want to haul around a lot more than I have to. as well as I likewise don’t want to danger breaking or losing blushes, eye shadows as well as other products while I’m in transit.

I have a difficult time making decisions when it pertains to packing, so to make my life easier, I keep a “travel makeup list” on my computer. I print it out whenever I take a trip before I leave. That way, I can just go with my makeup as well as take out what I requirement ideal away instead of considering if I must take the Sable or the Cork eye shadow for a half hour, which is what I’d do if delegated my own devices. I likewise keep the listing in the suitcase when I’m traveling, since I lose things quickly as well as the listing assists me to keep track of my makeup!

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Makeup as well as appeal Blog’s travel makeup List!

Face
Laura Mercier tinted Moisturizer
Laura Mercier Translucent Powder
Shiseido Blotting Papers
(I own foundation primer however don’t think about it a necessity, so I leave it at home)

Бузи
Neutrogena blush in Soft Suede
MAC blush in Blushbaby
NARS blush in Amour
These blushes are my “fool proof” blushes. I can utilize them in a hurry, the colors look great if I get tan, as well as I can develop them up well if I go out at night.

Очи
If I’m going to a museum or sightseeing I’ll wear the complying with for daytime:
MAC Ricepaper – highlight
MAC Soba — crease or on lid
MAC Concrete — brows
MAC Fluidline in graphic Brown
MAC choose Moisturecover Concealer
Diorshow Mascara

If I’m going out at night I’ll utilize the exact same daytime makeup except I’ll add:
MAC Club — on lid
MAC Fluidline in Blitz & Glitz

If I’m going to the beach/surfing/hiking I’ll lessen it to:
MAC choose Moisturecover Concealer
MAC Concrete — brows
Diorshow water resistant mascara

Устни
For day:
MAC Viva Glam 5 Lipstick
NARS Dolce Vita
MAC Lipglass in fashion Pack
I can pair all of these with MAC subculture liner

I bring brushes, as well as great deals of them. They aren’t heavy as well as I like to have clean options. I put all my brushes as well as eyelash curler in a clear, large, Ziploc bag to ensure that I don’t have to spend time digging for the clean I need. as well as at the end of the trip I can just throw the crusty bag away.

I likewise keep the rest of my makeup in big Ziploc bags. I understand it ain’t attractive or adorable however this minimizes the time I spend digging for stuff. Plus, I don’t like to spend a great deal of money on adorable cosmetics bags that just get filthy anyway.

Yesterday I stopped by Longs to look for some eye makeup remover. I’ve been trying to utilize up the last of my crappy reformulated Sephora deal with eye makeup cleaner as well as I cannot take it anymore. I ended up choosing up a few goodies: Neutrogena Oil complimentary Eye makeup Reover, Garnier Nutri-Pure wet Cleansing Towelettes (man! these odor GOOD!) as well as Aveeno constant security Sunblock. I can’t wait to evaluation these, I hope they pass energetic makeup as well as appeal blog product testing!

T-minus two as well as a half weeks up until I’m surfing again. Oahu visitors – understand of any type of great beginner areas besides Waikiki? hit me up!

Реклама

It’s Wednesday, woo hoo! Hang in there with me, ya’ll. We’re nearly there.

Your friendly community appeal addict,

Карън

Бионсе Ноулс: Нейната най -добра коса (част 2)

Възход и блясък, сутрешни слави. Tgif!

Ние стесняваме нещата с тази втора анкета на прическата на Бионсе, която включва двата най -добри гласове от първата анкета преди няколко дни.

Реклама

Приятелката се разтърси много повече прически, отколкото си мислех … Независимо дали става въпрос за различен цвят, текстура или стил, тя никога не поддържа същия вид за дълго.

Може да се наложи да направим тази серия трилогия за коса на Бионсе, хаха!

Коя от прическите на Бионсе ви харесва най -много?

1. Карамел и направо със странични бретончета

2. Тъмнокафяв и прав с централна част

3. Средно кафяво с висок помподур

4. Средна блондинка с къдрици с бретон

5. Лека руса и вълнообразна отгоре, тъмнокафяво отдолу

6. Карамел и дълъг с разхлабени къдрици

7. Черно с разхлабени къдрици и централна част

8. Карамел Updo с кифличка и плитка

9. Черно с тесни къдрици

Вижте резултатите

Зареждане …

Реклама

Някой друг получава ли млада вибрация на Марая Кери от стил № 4?

Вашият приятелски настроен чар за съседство,

Карън

Лице на деня – бързо през деня смоки око с Mac Shadows

Ето бързо през деня Smokey Eye с две от любимите ми Mac Shadows – Vex and Club

Очи:
Вежди – Mac бетон
Основа на сянка – Mac боя в голо платно
Акцент – Mac Vex
Кръка – Mac Soba
LID – Mac Club
Горни и долни мигли – Mac течност в Blitz & Glitz
Мигли – Dior Show

Реклама

Бузи:
Paula Dorf Cheek Creme, Cha Cha
Mac Blush, Dollymix

Устни:
Облицовка – субкултура на Mac
Гланц – Laura Mercier Lip Glace Rose

Беше моят рожден ден през миналата събота и неделя и прекарах много време, правейки любимите си неща: ядене и излизане с близки приятели и семейство. Не бих могъл да поискам по -добър рожден ден. Тук снимки на тортата за сладолед от Баскин Робинс (Jamoca Almond Fudge с шоколадова торта, Yum). Може да имам филийка за закуска!

Реклама

Честит рожден ден на всички мои момичета от Близнаци!

Вашият приятелски настроен чар за съседство,

Карън

Запазете бутилки стар лак за нокти, счупени тигани с прах грим и неясни четки от скрапната купчина

Heya, дами. Как върви? Въпрос към вас: Как се чувствате относно ремонта на грим? Когато един от любимите ви продукти се откаже от призрака, пускате ли го тихо в онази лека нощ или се опитвате да го издърпате от ръба?

Аз съм като американски гладиатор, когато се отнася до дърпане! Мразя да изхвърлям спасен грим, особено преустановени или ограничени издания. Предпочитам да запазя паднал тиган на нещо ценно, отколкото да го прехвърля на големия сметище за грим в небето.

Реклама

Възкресете сгъстения лак за нокти с няколко капки отстраняване на лак за нокти (или по -тънък, както много други предложиха в коментарите)

По -тънките и лак за ноктите (един, включително ацетон) работят най -добре (всъщност, по -тънките работи най -добре), но алкохолът за втриване на домакинството (изопропил 91%) също ще работи в щипка (макар и не съвсем добре). Просто добавете няколко капки към сушеща бутилка лак за нокти, разклатете 2 минути и трябва да сте добре да отидете. Бърз начин да получите поне няколко много повече употреби от лак, който може иначе да сте изхвърлили.

Актуализация: Благодаря, дами, за коментарите за по-тънък срещу лак за нокти, за да се спаси лак, свързан с боклук. Избирам по-тънък, за да отстрани или разтривам алкохол (това е много по-дългосрочно поправяне) и посягам към отстраняването или разтриването на алкохол, когато нямам бутилка с по-тънко лечение наоколо.

-> Чувствам се зле от това … но за първи път от три години блогове, след 80 000 коментара, днес трябваше да забраня двама души за това, че съм прекалено агресивен. Аз съм напълно невероятен с уважителни разногласия в коментарите, но нека го поддържаме приятелски. Няма враждебност, моля.

Също така прочетох, че редовният стар чист лак за нокти ще работи като заместител на по -тънко или полско отстраняване, но не съм го опитвал.

Изгладете напукания тиган с прахов грим

Има доста вариации на този, някои по-сложни от други, но добавяне на няколко капки (3-5, в зависимост от размера на компактния или тигана) на алкохол в напукан тиган на сенки и натискане с a Лъжицата или монетата могат да направят счупен прахов продукт отново като нов.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Поставяне на изстискането върху неясни четки за грим

С игла ноза или обикновени клещи, намажете металната шия/ръкав на накуцване, безжизнени четки за грим. Той опакова четините заедно, изравнява главата и прави четката по -плътна и по -проста за контрол.

Реклама

Имате ли други съвети за спестяване на грим? Ако го направите, споделете ги в коментарите.

Вашият приятелски настроен чар за съседство,

Карън