Времето Balm Concealer издухва тъмни кръгове

, след като използвах балсамния балсам за около месец, трябва да кажа – тези неща са абсолютно законни (твърде законни, за да се откажете, дори!).

Той вече е заменен Dior Sculpt като моята любов на Numero Uno Concealer, което го прави достоен за празничен удар на главата (вмъкнете летяща коса, люлееща се глава и знак на звяра [тук]).

Реклама

О, време балсам, как те обичам? Позволете ми да преброя начините …

Първо, цена, която при 18 долара е 13 долара по -малко от тръба на Dior Sculpt. Разбира се, нито един от тях не е на ниво дрогерия, но 18 долара звучи много по-добре от 31 долара (и че допълнителните $ 13 могат да отидат към епруветка с нещо страхотно като Mac Nymphette … просто казвам.)

Време за балсам прикрива в среден

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

И все пак цената дори не е основната причина, поради която толкова много се укротява на тъмните кръгове. Качеството е. По почти всякакъв начин давам на балсам на време ръб над Dior Sculpt.

Балсам за време: Deets

Предлага се в шест нюанса от светлина до средно тъмно (намерете ги в Sephora), този крем консилер се предлага в саксия с винт с горна част и гъба на апликатор. Странична бележка: Всъщност изхвърлих гъбата, като го намерих за малко прекалено малък за мен и е труден за използване. Обичам да го прилагам и да го поклащам с четка за основата.

Един от проблемите, който често имам при прикриватели, е колко много ще се изчистят в моите фини линии и изглеждат очевидни след няколко часа износване. Борях се да намеря такива, които изглежда се съчетават в кожата ми, вместо да седя директно отгоре.

Dior Sculpt отговаря на този Бил. Винаги се справяше чудесно с прикриването на тъмните ми кръгове, но след няколко часа износване започва да избледнява и да намери път в моите фини линии.

Времето балсам, от друга страна, мрази фините ми линии и ги избягва като PESTER (голям плюс за това момиче от 30 години!). Формулата не само започва деня силен, прикривайки кръговете ми, но мисля, че остава по -веро, по -дълго, едва ли избледнява по никакъв начин през целия ден.

На мен Dior продължава около осем часа, преди да отиде Капут; Бих казал, че времето на балсам трае до 12. О, и ако сте склонни към водни работи (както от време на време съм), Balm Time остава поставен през планини на сълзи.

Реклама

Иска ми се опаковката да изглежда по-сладка, но като цяло мисля, че това е фантастичен, на пръв поглед естествен, пълноценен консилер за тъмни кръгове. обичам го! Оценка на блога за грим и обжалване: A+

Вашата приятелска пристрастена към обжалването на квартала,

Карън