Archives January 2023

Прожектор на продукта: Пътуване с чар на роуми за два руж, както и чист бронзер

Това чисто е основен чанта за грим.
Този двукратен руж от 34 долара, както и Bronzer Clean by Roam Charm се използва ежедневно! Това е работен кон Никога не се хвърля, както и красиво се съчетава по всякакъв начин на формули, както и продукти. Също така е без жестокост (огромен плюс). Чанта за грим трябва!

Обаждането на всички студенти, майки (котка, както и друго), както и по същество всякакъв вид, както и всички, които харесват грима, но не се интересува да се вбесява много от това. Пътуването на Roam Beauty за два руж, както и Bronzer Clean е новият ви BFF (най -добрата сделка с приятел).

Ако не сте запознати с Roam Beauty, те са сравнително малко марка за чар без жестокост, всичко за бърз, свеж, прост грим, както и това обобщава това чисто накратко. Той е разработен за използване с бронзер, както и за руж, но аз се облегна на него за цялата си сделка с база, както и без значение какво го хвърлям, той се справя с простота, както и с благодат.

Реклама

По -добър поглед към четката за руж
Той умело съчетава течни, както и кремави основи, както и тонирани овлажнители, без да оставя ивици зад себе си. Крем руж, руж на прах, руж на гел, бронзер или хайлайтър – това чисто приказно ги отрича всички с градиенти, които се изместват перфектно от светло към тъмно. Това прави лесно да правя цялата си база от началото на финала. Просто го почиствам внимателно между продуктите, като пуснах четините през хартиена кърпа.

Между другото, честките са синтетични … с които разбирам, че някои любители на грима имат връзка с любов/омраза, защото с течение на времето синтетиката може да се втвърди. Това каза, че това чисто днес е също толкова меко, колкото и първият път, когато го използвах, както и аз го използвам много всеки път, когато пуснах грим за няколко месеца.

Споменах ли, че четините не се хвърлят?! Страхотни неща!

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Наистина харесвам размера и на двете чисти глави. Те са просто прави. Те покриват голямо количество зона на лицето ми, но не са неудобно големи, така че аз неволно не се оказвам с бронзер или руж на места, на които не принадлежат.

И ето четката с ъгъл с бронзери …
IMO, Clean е подобен на висококачествени с най-добрите изпълнители без жестоко жестокост като истинските методи четки (опция за бюджет), както и четки за часовници (опция от висок клас), както и е добра средна стойност Изборът на пътя на $ 34. Вярвам, че се представя само в допълнение към четка за часовници от 64 долара.

Реклама

Можете да го откриете в дългосрочната линия на Roam Charm, както и тя се предлага сега на уебсайта на Roam Charm.

Вашият приятелски настроен чар на общността,

Карън

Урокът за коса се обърка

Лошо нещо:

Реакцията й, започваща в 1:07, е безценна. Чух, че е продължила Елън и косата й е станала добре!

Споделя това:
Дял

Щракнете, за да изпратите това на това на PAL (отваря се в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Pinterest (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите в Twitter (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Tumblr (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите на Reddit (се отваря в нов прозорец)

Като този:
Като зареждане …

Свързани

Скриване на боклук: Юни 2015 г. Краят на юни бележи официалната средна точка на годината! Винаги съм се чудил защо е “Коледа през юли”, когато наистина има по -голям смисъл да бъдеш през юни! : IDEA: Особено удовлетворяващо е да завърша някои от тези продукти този месец, защото много от тях, които използвам дълго …
2 юли 2015 г. „Красота“

Sunshine Awardi прецени, че ще по -добре да побърза и да направя тази награда, тъй като StyledWithJoy ме подтиква да правя тези възможно най -скоро! Тя наистина е вредител и по -добре да направите, както казва! : P Редактиране: Току -що забелязах, че също бях номиниран от TheLifeofkristyn, така че съм ми приложил въпросите й по -долу …
24 май 2015 г. „Общи“

Зимният скалп Rescuemy Hair and Scalp обикновено са ниска поддръжка – основната ми грижа е да намеря продукти, които не претеглят косата ми надолу. По принцип ми харесва да използвам изясняващи шампоани и светлинни стилизиращи продукти. Дори не използвам балсам ежедневно. Но елате зимен сезон, всички залози са изключени. Моят скалп …
9 февруари 2015 г. „Красота“

28 дни

Конвенционални модели за възстановяване на зависимостта предполагат, че за да се наруши навикът, човек трябва да му даде 28 дни (някаква литература дори да каже 21 дни- уау там buckaroo!) Ами днес е ден 28 от планираната ми не- не- Купете 2015. И така, как се справих? Мисля, че се справих невероятно!

Bwahahaha! Виждали ли сте целевия ми запис?

Сериозно, не успях. Две седмици след това се закопчах. Но в моя защита винаги поддържах, че моят падане ще бъде 1) Ако някой от моите HG елементи се преустанови 2), ако марка / магазин, който пазарувам в затворена / лява Канада. Targetgate ™ попадна в последната категория.

В допълнение към Targetgate ™, януари беше малко ненормален месец. По пощата получих няколко артикула, които бях поръчал малко преди новата година:

• Guerlain от Emilio Pucci Terra Azzurra Bronzer & Blush
• Guerlain Perles D’Azur Meteorites от Емилио Пучи
• Dr. Mascara Fixer Longlash Up Curl Fix Finishing Fix (праймер за ресни)
• Д -р Mascara Fixer Обемният обем нагоре Кърл фиксиране Фиксиране на фиксиране (праймер за резки)
• Асортирани торбички от корейски проби за красота като мой подарък с покупка, включително Lioele Beyond The Solution BB Cream (който исках да опитам!), Bioré-тип нос лента, серуми и т.н.

Елементите на Guerlain от Pucci бяха последният ми ура за 2014 г. (подобно на хората, които отиват в MCD точно преди да започна диета) – те са ограничено издание от 2012 г., което се ритнах, че не купувам, когато бяха пуснати. Намерих реномиран продавач на eBay, който продаваше BNIB (чисто нови в кутията) на разумни цени. Праймерите на Lash бяха препоръчани от YouTuber Saaammage в нейните любими 2014 г., след като гледах това видео, аз незабавно отидох онлайн и го поръчах – отне повече от месец, за да пристигна в Канада от Корея. Опитвам се да намеря по -евтина алтернатива на сегашния ми любим грунд на лайвите, подхранваща база от маскара Shiseido, която струва 25 долара за тръба. Тези д -р Mascara са по 9 долара всяка и имат фантастични отзиви онлайн. Стискам палци.

Получих и закъснял коледен подарък от моя приятел, r:

Никъде моите правила за купуване не казват, че не мога да приема подаръци от предмети за красота. Вратичка!
Така че нетният ефект на Targetgate ™, онлайн покупки и подаръци означава, че номерата на скривалището ми са се променили:
+ 1 палитра за сенки за очи / 12 нюанса (Target) = 616 сенки за очи (преброяването на всеки нюанс в палитра наистина изкривява номера, а!)
+ 1 око / +2 четки за лице (целта) = 225 око / 135 четки за лице
+ 1 очна линия (Target) = 76 очна линия
+ 1 прах за лице (Guerlain) = 106 основен грим
+ 1 бронзер (Guerlain) = 15 бронзара (не изброих това в резюмето на инвентара си, тъй като е хитър в сравнение с другите категории. Все пак, 15 бронзара е много за някой, който не използва бронзатори редовно … )
+ 2 праймери за мигли =? Не проследявам скривалището си, тъй като той се колебае толкова често
+ Асортирани продукти за баня =? Не съм преброил скривалището си за баня

Ще правя по -подробни отзиви за новите елементи, след като получа шанс да изпробвам всичко правилно. И ще публикувам актуализация през февруари за статуса ми без покупка … Следете!

Споделя това:
Дял

Щракнете, за да изпратите това на това на PAL (отваря се в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Pinterest (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите в Twitter (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Tumblr (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите на Reddit (се отваря в нов прозорец)

Като този:
Като зареждане …

Свързани

Колекцията на Guerlain Terra Azzurra от Emilio Puccidon не се вълнува твърде много, това не е нова колекция Guerlain Terra Azzurra от Емилио Пучи. Това е от колекцията Summer 2012. Закъснявам само с 3 години в това. Но предполагам по -добре по -късно, отколкото никога! Купих Bronzing Powder & Blush на Terra Azzurra, а метеоритите perles …
7 май 2015 г. „Красота“

База на Mascara: Shiseido срещу д -р Mascara FixerContinining с Lash Week, днес ще разгледам базите на маскара. Какво е база на маскара? Това е като грунд за вашите мигли. Не вярвах на свръх, докато не получих GWP проба от Shiseido и след това станах конвертиран. В края на миналата година поръчах корейска база маскара …
19 май 2015 г. „Красота“

Guerlain Météoritesguerlain Météorites е култова класика – няма много, което да добавя към историята и информацията, която вече е там, така че просто ще покажа какво притежавам и моите мисли за тях. Ще се опитам да напиша цялата тази публикация, без да използвам думата топки (освен това споменаване), …
1 септември 2015 г. „Красота“

3 Прости идеи за красота за пътуване

„Аз съм на път, аз съм на път, домашен сладък дом.“ – Motley Crue

Днес е последният ми пълен ден на Хаваите. Утре се отправям към дома и, както е след много ваканции, усещам едновременно чувство за нещастие (глупости, трябва да се върна в реалния свят?), И екстремният облекчение (нямам търпение да спя в Моето собствено легло).

Реклама

Докато се разтърсвах с чантата, от която живея през изминалата седмица, разбрах, че открих доста неща в това пътуване, няколко от тях, свързани с красотата. Много се родиха от лошия ми навик да чакам до последната минута за опаковане.

Това, което открих на лятната ваканция

Донесете мокри пакети за пътуване за почистване на четки за грим. Те са практични, независимо какъв тип почивка планирате. Във влажни локали чисти глави, използвани с влажни продукти като прикриващи, никога не изсушават напълно и се превръщат в основание за размножаване на мухъл и бактерии. Толкова съм щастлив, че имах предвид да хвърля няколко от тези антибактериални кърпички с размер на пътуването в чантата си за грим за пътуването. Опаковката не заемаше много място и мога да почистя всичките си четки с едно избърсване.

Лосионът за тяло може да се удвои като крем за бръснене в щипка. В последната си минута за опаковане не успях да си спомня няколко неща, като едно важен е кремът за бръснене. Трябваше да импровизирам, защото космати линии на бикини не са абсолютно сладки. От отчаяние опитах да се бръсне с лосион Curel и моята надеждна бръсначка на Венера Бриз. Ето, ето, всъщност работи доста добре. Без неравности и близко бръснене също.

Лосион за лице се удвоява като отстраняване на грим за очи. Бихте ли повярвали, че също не успях да си спомня да опаковам премахването на грим за очи? Имах проби за пътуване както на надеждата на философията в буркан (28 долара), така и на овлажнителния оазис на H2O+на Oasis (36 долара) и двамата свършиха чудесна работа, премахвайки водно устойчивата талисмана. За да го използвам, работех с петно ​​върху миглите и капаците си с пръсти и след това го избърсах с памучна топка.

Напускаме Мауи тази вечер и се отправяме обратно към Оаху на ферибота. Полетът ни обратно в Калифорния заминава утре следобед. През последните два дни тук, на Мауи, оцелях на диета на плуване, почивайки на плажа, четене и мечта за ден.

Мина много време, откакто имах време за време, за да оставя ума си да се скита и се чувствах наистина добре.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Всеки път, когато трябва да оставя тези топли, кристално сини води, той ме дърпа. Този океан е свидетел на толкова много съществени моменти в живота ми; Бях на 17, когато тези вълни за първи път галеха краката ми в прибоя. Бях толкова млад, толкова надежда и сърцето ми винаги се чувстваше леко и свободно.

Това са същите топли води, които ме държаха и Ел Хъб на плаване на първото ни пътуване заедно преди шест години, докато той ме въртеше наоколо и наоколо и гарантираше, че ме харесва завинаги; И той беше тук, на Хаваите, като вълни се разбиха на заден план, където заявихме обетите си.

Преди години никога не бих могъл да си представя нещата, на които този океан би изпитал. Може би следващия път, когато се върна, ще имам лил, който расте вътре в мен. Може би Ел Хъб и аз ще научим първото ни дете да плува.

Знам, че животът ми е просто размишление във времето за тези води. Вълните бяха тук много преди да се появя и ще бъда тук много след като напуснах този свят, но този вода – този океан – има опит в живота ми. Въпреки че много хора са идвали и си отиват от тези острови, са играли на тези брегове и въпреки че отпечатъците, които оставих на плажа, бяха измити секунди след като ги оставих, направих своя знак. Аз съм част от този океан и това е част от мен.

Реклама

Сега е време да се върнете на работа, ще. Донеси го!

Вашият приятелски квартален пристрастен за красота,

Карън

Съвети за защита на новата си къща

, спазването на приноса е от още един автор.

Закупуването на нова къща е огромна инвестиция. Трябва да направите каквото можете, за да защитите инвестицията си, както и да защитите къщата си от щети. Точно ето някои основни неща, на които новите собственици трябва да вярват, че правят скоро след преместването.

Проверете покрива си
Липсващите или разхлабени херпес зостер на покривна система могат да доведат до малки течове при дъждовно или снежно време. Също така трябва да имате предвид, че само малко изтичане може да се превърне в основен теч по време на голямо метеорологично състояние. Чудесна концепция е да изследвате вашата покривна система доста преди всякакъв вид неблагоприятно метеорологично състояние да ви дойде. Грижата за няколко малки проблеми може да избегне значителни щети на вашия дом.

Поправете или сменете улуците си
Неуспешните улуци са изключително податливи на силни ветрове, както и за силни дъждове. Лошо закрепена система за улуци може да есен, както и да удари страната на вашия дом. Запушена система за улуци може да направи къщата ви уязвима от увреждане от проникване на вода. Твърдо защитената система за улуци, която е напълно без всякакъв вид препятствия, е необходима част от избягването на щети от буря.

Адресирайте материал за свободен сайдинг
Сайдингът е изключително практичен при укрепването на къща от елементите. С течение на времето обаче сайдингът може да се разхлаби само от възраст или някаква комбинация от износване, свързано с възрастта, както и предишни щети от вода или вятър. Проверете сайдинга около всички райони на къщата ви, за да гарантирате, че нищо не е свободно или липсва. Ако забележите, че нещо не е правилно, вземете експертна помощ, за да го приложите.

Актуализирайте старите прозорци
Получаването на нови прозорци е отличен метод за защита на къщата ви, като същевременно увеличава стойността му. По -старите прозорци са склонни да имат компрометирани уплътнения, които дават възможност за намиране на влажността. Ако забележите голяма част от кондензация или мъгла между стъпките на прозорците, това може да подскаже, че техните печати вече са предоставили начин. Също така, модификациите в рамките на вашите прозорци могат да бъдат индикация, че вашите прозорци не осигуряват сигурността, която трябва. Изкривените или провиснали рамки обикновено са резултат от увреждане на водата. Ако вашите прозорци имат какъвто и да е тип от тези проблеми, може да се изисква от услуга като подновяване от подмяна на прозореца на Andersen, за да замените повредените ви прозорци с нови, по -безопасни.

Коригирайте наклона извън дома си
Голяма част от собствениците на жилища никога не предоставят много за това как точно земята около дома им. Независимо от това, наклонът извън къщата може да направи всичко различно в това дали една къща нанася големи щети от наводнение. Ако земята е под ъгъл към вашия дом, тежките валежи или наводненията ще доведат до преместване на водата срещу къщата ви, както и потенциално ще причинят щети на вашата основа или ще наводнят мазето ви. Ако земята е под ъгъл от дома ви, къщата ви ще бъде пощадена от тежестта на щетите от силни дъждове. Можете да присвоите наклона на къщата си, като получите помощ за разкопаване на земя или възстановяване на завършени райони, като алея или пътека.

Подстригване или премахване на дърветата
При ветровито време големите клони или дори цели дървета могат да осигурят метод, както и да падне. Ако някакъв вид дървета са в непосредствена близост до дома ви, трябва да помислите дали те представляват някакъв вид опасност. Може да се наложи да отрежете клони, които са изключително близки до вашата къща, както и биха го ударили, ако се счупят. Арборист може да ви помогне да идентифицирате дали отстраняването на едно или много повече дървета на жилищния ви имот би било най -сигурната програма за действие. Бъдете сигурни, че премахнете за ограниченията на жилищния си имот, преди да отрежете или премахнете дърво.

В крайна сметка стъпките, които предприемате, за да защитите новата си къща, трябва да имат предимство пред всякакъв вид подобрения, които правите в естетиката на дома си. Въпреки че естетическите подобрения са съществена част от настаняването в къща, както и да я направите свой, тези корекции не са толкова съществени, колкото тези, които трябва да предприемете, за да направите къщата си без риск, както и да я предпазите от щети.

Блог за грим и красота понеделник анкета, кн. 663

Имайте спокоен ден, приятелю!

И така … каква е анкетата в понеделник?

Отличен въпрос! Не е противно на името му, действителна анкета, като с малко бутони Clicky. Това е просто списък от пет повече или по -малко случайни въпроси, които публикувам в този блог всеки понеделник сутринта през последните квадрилиона години (от 2007 г.). Обичам да чета вашите отговори и това ми помага да постигна почивката си за седмица. ?

1. черен или бял лак за нокти?

Непрозрачно бяло на къси нокти.

2. Багели или канелени кифлички?

Екип #AllTheCarbs, така че и двете?! Но ако имам да избера такъв … ще отида с прясно изпечена канелена кифла, направена от нулата, защото никой няма време за глупости*Т канелени кифлички. ?

Реклама

3. Колко сте добри в превозните средства за паркиране?

Доста добре, според мен, като се има предвид, че не шофирам толкова, колкото преди. Също така, за протокол, аз съм приличен на паралелен паркинг (дори на хълмове!).

Въпреки това, едно умение за паркиране, което тепърва ще овладя, е в състояние да се върна на места за паркиране, което бих искал да мога да направя, за да мога просто да изгоня направо. Той е чудесен за паркинги и стадиони на Fairground.

Хм … може би това ще бъде следващото ми нещо, което трябва да науча!

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

4. Очна линия или маскара?

Спирала за очи.

5. Фондация или консилер?

Фондация.

6. Имали ли сте някога змия като домашен любимец?

Не. Имах късмета да се грижа за много различни животни по мое време, но никога не съм имал домашна змия. Просто никога не съм осъществявал силна връзка с влечуго … плюс, не мога да видя как храня змия, без да се изплаши с нисък ключ всеки път!

7. Парфюм за коса или спрей за тяло?

Спрей за тяло.

8. БРАЛЕТИ – Обичайте ги или ги оставете?

ОБИЧАМ ГИ. Какво е истински сутиен, така или иначе?

9. Следващият празник, който очаквате с нетърпение?

Денят на влюбените, защото 1) Не е нужно да правя храна и 2) нецензурни количества шоколад!

Вашият приятелски квартален пристрастен за красота,

Карън

Реклама

P.S. Ето въпросите, които да копирате/поставите с вашите отговори в коментар. Говорете с вас скоро.

1. черен или бял лак за нокти?
2. Багели или канелени кифлички?
3. Колко сте добри в превозните средства за паркиране?
4. Очна линия или маскара?
5. Фондация или консилер?
6. Имали ли сте някога змия като домашен любимец?
7. Парфюм за коса или спрей за тяло?
8. БРАЛЕТИ – Обичайте ги или ги оставете?
9. Следващият празник, който очаквате с нетърпение?

P.P.S. Здравейте и честит понеделник, сладък приятел. Ето да се надяваме на спокоен, спокоен ден. Също така се надявам да прекарате известно време на открито с природата, но само в случай, че не можете, следното видео е за вас.?

Mac Pink 4 петък червило от Nicki Minaj

много, много ограничено издание Mac Pink 4 петък червило от Nicki Minaj ($ 14.50), достъпно онлайн на 3, 10 и 17 декември, докато доставките продължават.

Реклама

Поддръжка на бит за предистория: Ники Минай е рапър. През последните две години тя е работила с много известни художници на хип хоп/RNB и наскоро издаде дебютния си албум, Pink Friday. Нейният стил на грим е някак, което според мен я прави подходяща за Mac.

Реклама

Официално сте Bomb.com, ако можете да назовете фоновата проба, използвана в тази песен.

Всичко, какво мислите за това червило? Твърде розово? Не е достатъчно розово? Кажете, Barbies!

Аз съм сладък на Mac Naked Honey

сега, когато видях новата колекция от гола мед на Mac отблизо и лично, мисля, че знам как трябва да се чувстват пчелите, разкъсани на мед и слънчева светлина, танцувайки в небето над полетата на цъфтящи диви цветя.

Не защото Cult of Cherry бях толкова развълнуван от колекция Mac …

Реклама

Предлага се сега, 13-частното освобождаване на грим за очи и устни, продукти за грижа за кожата и аромати ($ 14-25) е сензорно празник! Цветовете ме вълнуват, ароматите ме привличат, а грижите за кожата хидратират глупостите на Mutha ‘Effin’ от сухото ми боди с алигатор.

Цветната палитра се отличава с топли и блестящо кафяво, мед, розови и златни нюанси, които трябва да изглеждат красиви на топли тонове на кожата и танове.

Тук няма нищо и тук, нито цветовете са подходящи за предизвикване на дрямка. Те са направо доста (но носещи) продукти, а аз съм голям фен.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Сенки

Creme de Miel Eyeshadow

Сенки за опрашител

Елда сенки за очи

Creme de Miel (14,50 долара), блестящ, лимонов злато, получава мразя точно. Това е любимото ми от трите сенки – идеален цвят, който да озари очите. Оценка на блога за грим и чар: A+

Оправдател (14,50 долара), прасковено розово, прилага чисто с полу-матово покритие. Това е като Peachier версия на Mac скъпо розово сенче, без златния блясък. Оценка на блога за грим и чар: B+

Елдата (14,50 долара), блестящ кафяв Таупе, е най-готиният от трите нюанса. Трябваше да погледна отблизо, за да забележа малките петна от златен блясък, които крие. Толкова хубаво! Оценка на блога за грим и чар: a

Swatches отляво надясно: Creme de Miel, опрашител, елда

Lipglasses

Оцветена Lipglass отляво надясно: Buzz, Queen Bee, тя е звезда

Не изглеждат ли нюансите на Lipglass като цветове за сенки? Чист, а?

Тя е звезда (14 долара), блестящо лимоново-златно, изглежда като версия на гланц за устни на Creme de Miel Eyeshadow. Нямам търпение да го слоя над червилата в бронз, кафяво или червено. Оценка на блога за грим и чар: a

Queen Bee (14 долара), блестящо, прасковено злато, изглежда достатъчно неутрално, за да се сдвои с смоки очи, но опакова достатъчно цвят, за да направи смели изявления сама. Оценка на блога за грим и чар: a

Buzz (14 долара), блестяща, топла мед, се прилага с интензивна пигментация и искрица (за пълна снимка на устните, щракнете тук). Любов! Оценка на блога за грим и чар: A+

Swatches отляво надясно: Buzz, Queen Bee, тя е звезда

Прахове с висока светлина

Висока светлинен прах в медена светлина

Прах с висока светлина в златист нектар

И двата прахове с висока светлина могат да се носят като хайлайфове или бронзатори.

Ако купувате праховете за блясъка, внимавайте: това е просто тънък слой на самия връх на тигана. След като се разтрие, прахът под блясъка е полу-матов.

Медена светлина (24,50 долара), блестящо, прасковено злато, е по -светлата от двете. Харесва ми да се носи като хайлайтър на костите на бузите ми, храмовете, надолу по моста на носа ми и във вътрешните ъгли на очите ми. Оценка на блога за грим и чар: a

Златна светлина (24,50 долара), блестящ тен – по -тъмният нюанс – работи добре като фин бронзатор. Оценка на блога за грим и чар: B+

Swatches отляво надясно: Златен нектар, медена светлина

Продукти за грижа за кожата

Голи мед измиване на тялото, крем за ръце и тяло, кожа от кожа

Гола медена кожа салве

Типично комбинираната ми кожа е най-добрата най-добра, а голите продукти на тялото с мед хидратират и прогонват пепел в гореща секунда.

Мисля, че измиването на тялото ($ 20, MBB рейтинг: a) скали, както и кремът за ръка и тяло ($ 22. 50 MBB рейтинг: A+) и Skin Salve ($ 18.50, MBB рейтинг: B+).

Всеки има фантастичен аромат на мед и не оставя мазен остатък.

За съжаление, пакетите са от по -малката страна и като се имат предвид цените … продуктите със сигурност попадат в категорията Splurge.

Аромати

Сянка за творения в Africanimal

Треации сянка в гол мед

Никога не съм притежавал никакви аромати за създаване на Mac Shade, но може просто да изляза и за двете.

Africanimal (25 долара), по -муски, по -секси от двата аромата, ме отложи в началото. Горните нотки, които са пикантни и практически мъжествени, ми даде старт! – Но аз му дадох шанс. След като ароматът се утаи, мисля, че мирише на стая, пълна с отворени медени буркани и горещи пичове без риза. Оценка на блога за грим и чар: a

Голият мед (25 долара) мирише * точно * като букет от орлови нокти и фрезия. Мисля, че това е по -доброто от двата аромата – лесен флорален, но е странно колко точно улавя цветята. Ако харесвате женски, флорални аромати, може да го опитате. Оценка на блога за грим и чар: a

Реклама

Каква е присъдата? Как се отнасяте към Mac гола мед досега?

Вашият приятелски настроен чар за съседство,

Карън

Пролетта в действие с естествената палитра на праховата палитра на Джоузи Маран

, която е тази Джози Маран! Който се справи с опаковката на тази екологична линия, е достоен за Prius, изстрел с пшенична трева и потупване по гърба.

Бърз поглед днес към краля Флатерби на новата си палитра на Natural Wonder Powder (35 долара) беше всичко необходимо, за да сложа пролет в моята стъпка.

Реклама

Говорете за практически, екологично съзнателен дизайн (също приятелски и женствен), който * Hella * работи!

Става още по -добре, когато отворите палитрата. Бум! Той държи пет сенки, две ружове и бронзер в смес от неутрали и ярки. Досега видях няколко издания на пролетния грим и този беше един от най -вълнуващите за мен досега.

Заните, ружове и бронзер в палитрата Natural Wonder се вливат с арганово масло, богато на антиоксиданти масло от Мароко, за което се знае, че успокояват и успокояват проблемната кожа. И като всички грим на Джози Маран, палитрата е напълно без парабени, сулфати, синтетични аромати и фталати.

Първо, има разнообразието. Сенките се чувстват свежи и младежи и лесно виждам как правя външен вид с тях от фини/сладки до смели/ярки.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

След това има сенките, за които отбелязах няколко неща (дроги!) …

Brights: Обичам Brights в тази палитра! И надеждата (синята лилаво), и желанието (зеленикавният тил) са направо иридисцентни-като живи, с цветове, които са многоизмерни, без да изглеждат прекалено мразовити или блестящи. Мисля, че това ги прави доста лесни за носене (дори за дневните изглежда да работят). Странична бележка: През изминалата седмица няколко приятели-обикновено умиращи момичета от неутрален грим-признаха желание да изпробват цветни сенки. Перфектно! Мисля, че това кученце най -добре тук би било страхотно място за начало.

Текстура: Надежда, желание и помислете (блестящият бронз) усеща розово венчелистче гладко на пипане и нанесете като кадифе. Daydream (блестящото розово) и транс (блестящото злато) са може би малко от зърнената страна … но все още са доста носими.

Пигментация: Смес от полупрозрачни нюанси и богати на пигмент цветове. Надежда, желание и мислете за интензивен цвят, докато мечтите и транс са възхитително чисти.

Що се отнася до ружовете, да, илюзията (матовото червено) и фантастиката (матово прасковено розово) изглеждат ярки в тигана, но не се страхувайте! Те изглеждат естествено на бузите. За мек флъш опитайте да нанесете или сянка с надеждната си четка за скункс и лека (внимателна) ръка.

Ако имате кожа от светлина към средното, естественото чудо може дори да си струва само за бронзовия прах. Виждам сиянието от плаж №1 – чистата, блестяща златна бронза – наистина ласкателна по -лека кожа и ако сте тен като мен или дори по -тъмно, няма проблем. Това също прави страхотен хайлайтър.

Реклама

За 35 долара, с цялата тази гъвкавост и цялостното качество на продуктите, които получавате, Natural Wonders е добра сделка. През 1 февруари поръчките за това чрез josiemarancosmetics.com също насочват 50% от постъпленията към Американския Червен кръст за Хаити – много обмислено и невероятно нещо. Оценка на блога за грим и чар: a

Вашият приятелски настроен чар за съседство,

Карън

Ударете поза (няма нищо за това) с JK Jemma Kidd в Vogue Ideal Blush

JK Jemma Kidd in Vogue Ideal Blush в South Beach на бузи

Не стойте просто там, нека да стигнем до него, да ударим поза, няма нищо за това –

Реклама

О, човече! Едва след като направих тези снимки, събрах две и две заедно. Трябваше да правя позиции на Vogue за тези снимки! О, добре … следващия път.

Казвал ли съм ви някога за времето, когато моят приятел Синди и аз отидохме в Мадона вечер в клуб в Сан Франциско? Да, DJ играеше хитове на Мадж цяла нощ. Беше страхотно! – С изключение на едно нещо и това нещо нямаше какво да завърши с музиката и всичко, което да завърша с моята височина.

Аз съм малко къса и всеки път, когато DJ играеше Vogue, което той правеше няколко пъти, прекарах цялата песен, избягвайки остри лакти на Vogue към моите храмове и дълги ръце на лицето си. Оставих клуба доволен същата вечер, но изглеждах като пигла за парцал с леко сътресение.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Моля, ако се окажете поразителни пози, след като опитате новия JK Jemma Kidd в идеален руж на Vogue, разгледайте обкръжението си и дръжте лактите си наблизо. Може да има малък блогър човек, който танцува до вас (никога не знаете).

Тези три нови прахови ружове са склонни да задействат доста доволни танци, но носят значителна такса за покритие от 18 долара. Те са кръстени след пазаруване и модни горещи точки като South Beach (Bronze), Rodeo Drive (розово) и 5 ​​-то авеню (кайсия), а Джема ги разработи, за да работят с всички тонове на кожата.

Опаковката няма ли вибрация Shu Uemura? Всеки от тиганите има пет цвята, които могат да се носят поотделно или да се въртят заедно с четка.

Южен плаж

Rodeo Drive

Тук е до iPhone за сравнение …

Swatches of Rodeo Drive (вляво) и South Beach (вдясно)

Rodeo Drive на бузи

Финалът? Обичам! Това е най -вече матово, но с нотка на блясък, който предпазва цветовете да не изглеждат плоски по бузите ми. Дълготрайните ружове също имат доста количество пигмент и аз мога да ги изградя на слоеве за по-смели погледи на бузите.

За съжаление, както е за сенките на Glitterati на Джема, цената от 18 долара е трудна за стомаха. Това може да са скъпоценни камъни – не, изчакайте, те са – но те също са на цена като тях, особено за дрогерия.

Реклама

Цена: 18 долара всеки (наличен в три нюанса)
Наличност: Предлага се сега в магазините на Target, а също и онлайн
Рейтинг на блога за грим и чар: A (A+, ако те са 5 долара по -малко)

Вашият приятелски настроен чар за съседство,

Карън