Грешки за рециклиране на общи къщи

Спазването на приноса е от още един автор.

Всички ние разбираме значението на рециклирането в днешно време. Това е нещо, което получава подобрен медиен интерес, както и много повече, както и много повече стъпки се поставят на място, за да ни мотивират да рециклираме ефективно. Въпреки това, това не ни спира да правим няколко грешки от време на време. Като се има предвид, че в тази публикация ще разгледаме няколко от най -типичните грешки в рециклирането, за да гарантираме, че можете да ги предотвратите.

Не изравняване на всички материали – една от най -значимите грешки, които хората правят, е не изравняване на материалите, преди да ги поставят в кошчето за рециклиране. Това важи особено за рециклирането на картон. Като не успеете да направите това, вие заемате голяма част от ненужната зона в кошчето, както и това ще мотивира другите да поставят продукти в общия кош за пропиване вместо това.

Хвърлянето на батерии в кошчето – батериите включват редица вредни елементи, както и те никога не трябва да бъдат хвърлени в кошчето. Вместо това има много точки за рециклиране в цялата страна. Голяма част от магазините имат кутии, за да хвърлите старите си батерии вътре. Ако откриете бизнес за висококачествено, както и за евтино отстраняване на боклука, те ще обсъдят всичко, което изисквате, за да разберете за подходящите техники за изхвърляне на всички видове продукти.

Смесете цветовете – вие изисквате да разберете цветовете си, в противен случай можете да поставите пластмаса в картонената кошче извън къщата си, както и така нататък, както и така нататък. Като цяло червените или екологичните кошчета се използват за рециклиране на пластмаси, контейнери за храна, буркани, както и очила. Кафявите кошчета са за картон, докато сините кошчета обикновено са за хартия. Много кошчета ще имат индикация и за тях, за да ви помогнат да идентифицирате какво трябва да влезе вътре.

Неуспешно изтриване на електрониката правилно – голяма част от хората изхвърлят мобилните си телефони или лаптопи, без да изтриват всичките си данни от устройството. Ако направите това, вие се оставяте широко на разположение за измама с идентичност. Само изпразването на кошчето за боклук на вашия компютър или извършване на система Връщане на вашия смарт телефон не е достатъчно, за да се гарантира, че данните са изкоренени завинаги. Хакерите могат да изтеглят, както и да използват софтуерно приложение за извличане на данни с лекота на членовете на семейството. Ето защо е чудесна концепция за използване на услугите на експертна компания за рециклиране, тъй като те ще се отърват от данните, както и да се изхвърлят продукти по безрисков начин.

Само рециклиране на бяла хартия – има типичен мит, който можете да рециклирате само бяла хартия. Откъдето е дошъл този слух, никой не е доста сигурен. Независимо от това, можете да рециклирате всякакъв тип хартия, дори рециклирана хартия. Единствените, от които изисквате да внимавате, са тези, които имат вид покритие върху тях.

Изхвърляйки напълно страхотна електроника – ние онлайн за един ден, както и възрастта, в която сякаш променяме нашия смартфон много повече, отколкото модифицираме косата си. Ако надграждате какъвто и да е тип електронен или електрически артикул, било то mp3 плейър или хладилник, мислейки за даряване, предоставяне на него или продажба вместо това. Трябва да не изхвърляте електронни продукти, освен ако това не е единственото решение, както и дори тогава, те никога не трябва да влизат в общата кошче за пропиване, тъй като те са невероятно вредни. Свържете се с експертите или телефонния се обадете правилно, за да предложите правилно с електронни отпадъци.