Archives July 2023

Преглед: Luminaid Packlite и Spectra

Sun. Светлина.

Отказ от отговорност: Хората от Luminaid любезно предоставиха Packlite 16 и Spectra за този преглед. Както винаги, мненията и заключенията са мои собствени.

Падането е точно зад ъгъла и това означава, че сезонът на къмпинг е почти върху нас (за протокола, не разбирам хора, които лагеруват през лятото. Какво се опитвате да докажете?). Осветлението е една от най -често срещаните ми покупки на предавки за сезона на къмпинг, така че бях развълнуван да изпробвам Packlite 16 и Spectra Solar Lanners, които хората в Luminaid наскоро изпратиха пътя ни. Те са основни или високотехнологични трикове? Прочетете, за да разберете!

Какво твърдят, че правят?
Luminaid Packlite 16 и Spectra са леки, надуваеми LED фенери, които зареждат просто през слънцето и осигуряват до 10 часа светлина. Packlite предлага 3 нива на яркост (включително аварийна светкавица), а спектрите предлагат и асортимент от цветове.

Нека стартираме нещата, като обсъдим техния уникален дизайн.

Дизайн

Packlite 16 и Spectra са различни форми, но и двете се отличават с една и съща блестяща дизайнерска концепция.

Неинфлантирани, 16 -те са с размерите на лека тесте с карти за игра. Когато се надуе, тя прилича на малка полупрозрачна възглавница с дръжка от едната страна, която е полезна за окачването му с въже, кука или каквото и да е решение на MacGuyver-esque, което можете да готвите.

По същия начин, спектрите са с размерите на дебел калъф за бижу, когато се съхранява, но се надува в полупрозрачен куб с преобразуващите се каишки за съхранение в регулируема дръжка.

Всеки се включва и циклира режими с няколко прости преси на единствения бутон и зарежда само като е изложен на слънце. Те са изключително лесни за използване, а техният приятелски и забавен дизайн ги прави популярни и сред нашите деца.

Производителност и потребителско изживяване

Има много приложения за удобни фенери като тези и бях приятно изненадан от това колко многостранни са те.

16 -те твърдят, че отлагат до 65 лумена светлина и това звучи точно от моето тестване в най -високия му режим; Той е много разпространен, но е идеалното количество светлина за използване като палатка или да се мотаете около лагера, за да помогнете на семейството ви да намери пътя си през нощта. Ниският режим е чудесна нощна светлина и бавно мигащата стробо определено би ви направила лесна за място в тъмна нощ в гората или навън на езерото.

Спектричният фенер е значително по -слаб, но е по -малко аварийна светлина и по -скоро като светлината, която децата ви ще прекарат от вашия комплект и ще откажат някога да оставят. Разбира се, той е полезен като слаб фенер (предполагам, че се намира по-близо до 30-40 лумена на бяло), но цветовете му са това, което го прави да се откроява. В допълнение към бялото, спектрите са способни на седем други цвята (червено, оранжево, жълто, зелено, синьо, светло синьо и розово), които са изненадващо живи за даден продукт в този ценови диапазон. Задайте го на неговия режим на автоматично изместване на цветовете и незабавно имате парти за къмпинг и хита на следващото сънливост на детето си.

Функционално тези фенери са страхотни, но са още по-привлекателни поради тяхното супер надеждно слънчево зареждане. В миналото съм използвал няколко слънчеви зарядни устройства, но бях шокиран от това колко добре изглежда се придържат към слънчевите лъчи. Имам един, който седи до себе си, докато пиша този преглед на кухненската си маса и някак си успява да отстъпи заряда си от минималната околна светлина, идваща през прозореца. Животът на батерията и от двете също изглежда отличен; Не съм ги претърпял чрез строги тестове, но децата ми са ги оставили около къщата, играейки и навън с часове наред и все още не виждам един да излезе напълно (за записа, те са оценени 7-10 часа при зареждане).

Като цяло, това са някои впечатляващи малки светлини.

Универсалност

Мога да се сетя за десетки причини, поради които едно семейство би искало да има няколко пакета, удобни около къщата. Те са идеални за къмпинг (леки, слънчеви и дъждовни), страхотни за лодки (те са водоустойчиви и плаващи!), Чудесни за спешни случаи и честно казано, просто много забавление.

Вероятно любимата ми функция на 16 е способността му да опакова малки и да се свързва с клип на раница; Ще забравите го там през деня и ще имате напълно зареден и изключително гъвкав фенер, готов да отиде, когато нощта се навие.

Изграждане на качество и надеждност

Тези фенери са евтини, но това не означава, че са евтино направени. Като надуваем продукт съм впечатлен от тесните шевове и дебелия TPU материал, от който са направени; Просто е достатъчно дебел, че не ми се струва, че трябва да се притеснявам от измамник трън или пръчка да го извади.

И двамата изглежда надеждно таксуват и тъй като използват висококачествени светодиоди като свой източник на светлина, те трябва да ви служат вярно в продължение на много години напред.

Достъпност

Къмпингът и екипировката за оцеляване могат да бъдат скъпи, но това не е така за Packlite 16 и Spectra. При $ 19,99 и $ 24,99, това са страхотни покупки на импулси (и подаръци!), Че мисля, че цялото ви семейство ще получи многона употреба от.

Като настрана тук, когато вземете един, трябва да помислите да го направите като част от техния пакет „Дай светлина, да вземем светлина“. Само за 10 долара повече от закупуването на Packlite 16 самостоятелно, те ще ви изпратят Packlite 16 и ще предоставят такъв безплатно на някой в нужда. Това е много готина програма.

Заключение

Тези фенери са някои сериозно забавни малки продукти. Ако семейството ви е на открито или имате деца с големи въображения (както ние), трябва да отидете да вземете няколко Lumenaid пакета, за да имате удобни около къщата си.

Умно чисто: Откриването на джаджи за извършване на вашите задължения

, с което спазването е принос от още един автор.

Концепцията за мъдра къща е нещо, което обикаля десетилетия. Тъй като зората на компютрите, хората работят за производството на системи за автоматизация на къщи, които могат да се справят със задачи, вариращи от основни действия, като включване на светлини, до неща, които са много по -сложни, като готвене на цели ястия. Разбира се, обаче, доскоро тези инструменти бяха запазени за тези с изключително дълбоки джобове. За да ви осигури концепция за обхвата на тези избори в съвременния свят, тази публикация ще провери няколко от най -добрите джаджи, предлагани да извадите дела от ръцете ви, като ги поставяте в способните грижи за роботи, както и на машини .

Вакуумиране

В видна култура, Roombas направиха голям плясък, правейки концепцията за автоматизирано вакуумиране в нещо, което наистина много харесват хората. Ранните примери за машини като тази бяха изключително ограничени в тяхната функционалност, но просто се носят около пространствата, както и използваха основни сензори, за да се заобиколят. Заедно с това те също биха включили фантастична оферта за разходи. Това затрудняваше много хора да купуват в тях, особено когато те онлайн в къщи с няколко етажа, което може да убие роботизирания им вакуум, ако просто направи грешен ход. Електронните джаджи не обичат да са есента надолу по стълбите.

Днешните примери за тези джаджи обаче са изключително различни. Използвайки уеб връзки, съчетани с изключително чувствителни GPS системи, те са в състояние да се ориентират около къща с истинска цел. Те ограничават използването на мощността си, като оптимизират маршрутите си около дома, като същевременно могат да се таксуват, когато са изчерпали сок, като извличат почти цялата работа от ръцете ви. Най -хубавото от всички обаче е, че някои от наличните избори могат дори да преминат сложни препятствия, като стълби. Dyson има една от водещите джаджи в тази категория, но също така можете да ги откриете от много по-ориентирани към бюджета компании.

Почистване на прозорци

Почистването на Windows е проста задача, когато сте онлайн в едноетажен дом. Когато добавите допълнителни етажи, цялата задача се превръща в фантастична оферта много по -плашеща, както и голяма част от хората не са в състояние да се накарат да го направят. Опитът да донесете тежки кофи, дълги пръти, както и всички останали инструменти, които изисквате по стълба всяка седмица, е вреден процес. Разбира се, може да платите на някого да намери, както и да свършите работата за вас. Но това в крайна сметка ще изразходва малко богатство, особено ако работите, свършени на рутинна основа. Доскоро нямаше наистина никакъв вид избор, предлагани да улеснят това.

За щастие, всичко това се е променило, както и трябва да вземете метода на наръчника на вашия Windows е нещо от миналото. Използвайки комбинация от засмукване, както и интелигентни химикали, роботите за почистване на прозорци започват да се оказват много повече, както и много по -популярни. Подобно на автоматизиран прахосмукачка, тези джаджи могат да се ориентират по метода си около вашите прозорци сами. Ще изискате да сте там, за да ги преместите от панела в панела, но те ще направят останалото, оставяйки ви изключително чисти прозорци, които са напълно свободни от ивици. Постигането на този вид резултати без помощта на експерт, използван като абсолютно невъзможен.

Ястията

Почистването на ястията е изключително типична кост на спорове в къщи с много повече от един човек, особено когато едно домакинство живее заедно. Никой не обича да върши тази работа, дори когато няма какво да се прави, както и това, това си струва да търсите методи, за да се обработвате за вас. Съдомиялните машини съществуват от изключително дълго време. В днешно време обаче те са много по -евтини от всякога, заедно с това, че са много по -ефективни, отколкото са били в миналото. Това го прави добре, както и просто за домакинствата да зависят от тези устройства, дори когато са имали затруднения с тях в миналото.

Разбира се, не всеки има място в къщата си за голям уред като този. Вместо това, ако сте онлайн някъде малки, най -вероятно ще търсите методи за намаляване на електрониката на площта, вместо да откриете нови, които да добавите към хаоса. В този случай автоматичният скрубер за хранене може да бъде много по -добър вариант. С джаджа като това, вие изисквате само всяка плоча, както и устройството под ръка ще се справи с останалите. Това често може да има много по -добри резултати, отколкото да правите всичко на ръка, което прави цялата задача много по -бърза, без да ви принуждава да персонализирате къщата си, за да направите място за нещо масово.

Измиване на дрехи

През последните сто години или повече, методът, който хората перат облеклото си, измина ужасен дълъг път. Отминали са дните на ръчно измиване всеки катокакто и всяка дреха, като пералните машини се откриват в почти всеки дом, както и тези, които не притежават тези машини, имат достъп до компании, които могат да се справят с работата за тях. Винаги има място за развитие в поле като това, както и тук идва автоматизираната страна на нещата. Докато машините от десетилетия могат да перат вашите дрехи за вас, днешните примери могат да направят много повече .

Най-важното е, че голяма част от пералните машини на днешния пазар имат вградени сушилни на кондензаторите. Това означава, че когато пране приключи, те са в състояние да направят много от сушенето, необходими за дрехите, които да се използват най -добре. Вместо да се налага да закачате облекло или да ги прехвърляте на нова машина, просто започвате процеса, както и той ще свърши цялата работа за вас. Някои от много по -сложните джаджи на пазара също имат допълнителни функции на всичкото отгоре. Можете да откриете машини, които могат да идентифицират кои материали се измиват, точно как да отчитате твърдостта на водата, която използват, както и дори да ви предоставите известие за телефон, когато задачата им е изпълнена.

Премахване на миризма

Никой не харесва концепцията за живот в миризлив дом. Всъщност, за да се уверят, че местоположенията им миризма са добри, голяма част от хората ще стигнат до изключителни дължини, за да покрият неприятните аромати, които идват като част от човешкия живот. Има тонове химикали, които могат да помогнат за това, като най -напредналите от тях всички привлекателни не само да покрият миризмите, но наистина да се отърват от тях, когато се използват. Въпреки че това може да се шуми, декларации като това не могат да бъдат представени без някои доказателства зад тях. Разбира се, обаче, в съвременния свят, да се наложи да станете, както и да пръскате около вашите пространства, далеч не е умно.

В наши дни, за да заобиколите усилията, включени в поддържането на въздуха свеж, голяма част от бизнеса излезе с джаджи, които могат незабавно да ви раздадат аромати. Тъй като въвеждането на смартфони, те получават много повече, както и много по -сложни, както и някои дори могат да бъдат управлявани директно от другите ви устройства. Някои хора обичат да предприемат много по -естествен подход. Откриването на най -добрия дифузьор за аромати за вашата къща не е само за цена, както и голяма част от бизнеса е пускането на продукти, които използват масла вместо тежките химикали, открити в типични спрейове. Това ви позволява да произвеждате естествен аромат в дома си, без никакъв вид усилия.

Пазаруване на хранителни стоки

И накрая, като последната зона в тази публикация е време да повярвам в пазаруването на хранителни стоки, както и за времето, което може да бъде хвърлено в този вид работа, ако не сте внимателни. Отиването във физически магазин за закупуване на вашата храна, хигиенни продукти, както и други основи на практика са антикварни, благодарение на услуги като Amazon. Със техните наскоро въведените бутони на тире можете да ви осигурят храна с лесното щракване на бутон. Разбира се, трябва да платите за храната, която закупувате по този начин, което прави важно да прегледате разходите за продуктите, които купувате, за да предотвратите разходите много повече, отколкото очаквате.

Натискането на бутон обаче не е точно на възраст в пространството. Освен истината, че те се свързват с интернет, няма много специално за бутон на тире, както и някои бизнес са дори повече с автоматизираното пазаруване на хранителни стоки. Мъдрите хладилници от харесванията на бизнеса като LG, както и на Sony правят голямо поръсване в звездния свят. Те не само могат да проверяват свежестта на храната за вас, но и те могат да закупят нови продукти, преди да изтекат, запазвайки постоянно снабдяване с храна, както и напитки в хладилника ви във всеки вид осигурено време. Това е идеално за домакинствата, които получават с тонове основни неща, но нямат време да прекарват часове в магазина.

Имайки предвид всичко това, трябва да се чувствате развълнувани от перспективата бавно да извадите всички житейски дела. Наличието на роботи около къщата ви може да изглежда като научнофантастична фантазия. В днешно време обаче времената се променят, както и този вид пазар е готов само да стане по -голям, с много повече, както и много повече хора, които хвърлят трудните си спечелени пари по нови методи, за да изпълняват задачи.

Посочът на The Wise Home: януари 2015 г.

, ако изобщо се съобразите с House Tech, най -вероятно сте ударили огромните технологични сайтове тази седмица, за да се съобразите с всички лудост, които излизат от годишния потребител Електронично шоу (CES). Подобно на миналите години, CES 2015 е шумен лабиринт на съобщенията на продуктите, ранните демонстрации, както и презентациите на Vision от няколко от най -значимите имена в играта.

CES е завладяващ да се гледа всяка година, тъй като фокусът изглежда се люлее от една гореща нова класификация на продукта към следващата. През 2009 г. 3D Innovation беше популярен, тъй като Джеймс Камерън примамва света обратно в театрите, за да разгледа посредствен филм с някои убийствени нови ефекти. Последните няколко години бяха свързани с носимите, както и VR, тъй като всеки прави най -доброто, за да победи Apple на удара. 2015 г., въпреки че ми беше особено завладяваща поради огромния фокус върху „Интернет на нещата“ (IoT).

Защо толкова интересно? Въпреки ужасното име (сериозно, можем да направим по -добре, интернет), IoT е група от технологии, които наистина имат къде да отидат. 3D беше тенденция да опитате, както и да предлагате телевизори във време, в което нямаше отлична причина за надграждане. VR, както и няколко от носещите неща, създадени през последните няколко години, все още са или изпарящи се или иновации с изключително ограничена привлекателност.

Вярвам, че IoT има бъдещата да бъде различна. Това е сблъсъкът на изобилни нови сензори, падащи цени, както и иновативни умове. Това ни отвежда на място, където е евтино, както и полезно за почти всеки вид продукт, който да взаимодейства с джаджите, както и със света около него. Увеличаването на вездесъщата информация от мрежата беше разрушително. Увеличаването на вездесъщата изчислителна мощност, както и разбирането в смартфона беше разрушително. Вярвам, че увеличаването на вездесъщата комуникация, както и разширяемостта от IoT ще бъде също толкова въздействащо.

И така, къде влиза в игра Wise House? Най -вероятно е една от първите детски площадки за IoT. Мъдрите термостати, както и крушките, се превърнаха в елементи на по -големи системи, които предлагат по -висока перспектива, когато се използват заедно. Контролирането на светлините ви с телефона ви е готино. Наследването на вашия термостат взаимодейства с електрическата мрежа, както и промените интензивността на осветяването (в стъпка с настоящите цени на енергията) е трансформативна.

Ние сме точно на върха на някои невероятни технологии относно дома, както и както вече казах, той все още е наличен Wild West, когато се отнася до продуктите, както и стандартите. Пазарът е на път да бъде (или вече е) наводнен с мъдри луковици, мъдри термостати, WiFi камери, сензорни клъстери, както и много други. Честно казано, най -вероятно сме на пет години от това да имаме зрели продукти, както и системи, които работят перфектно, както и да играем добре заедно. Мотивиран съм от истината, че много от огромните играчи изглеждат посветени на отворени изисквания, както и на оперативната съвместимост, но съм затрупан от броя на хъбовете, както и от системи, които се появяват всеки ден. Винаги изглежда, че обществеността в Big няма да обхваща нови технологии, докато не се появят няколко доминиращи, уважавани платформи (не забравяйте точно как е бил развълнуван пазарът на телефона преди Apple, както и Google да поеме?).

Независимо от това, е отличен момент да развиете мъдър дом. Разходите намаляват, интеграцията нараства, както и инерцията е налице … просто не очаквайте решенията за закупуване да се окажат по -прости през следващите 12 месеца.