Умно чисто: Откриването на джаджи за извършване на вашите задължения

, с което спазването е принос от още един автор.

Концепцията за мъдра къща е нещо, което обикаля десетилетия. Тъй като зората на компютрите, хората работят за производството на системи за автоматизация на къщи, които могат да се справят със задачи, вариращи от основни действия, като включване на светлини, до неща, които са много по -сложни, като готвене на цели ястия. Разбира се, обаче, доскоро тези инструменти бяха запазени за тези с изключително дълбоки джобове. За да ви осигури концепция за обхвата на тези избори в съвременния свят, тази публикация ще провери няколко от най -добрите джаджи, предлагани да извадите дела от ръцете ви, като ги поставяте в способните грижи за роботи, както и на машини .

Вакуумиране

В видна култура, Roombas направиха голям плясък, правейки концепцията за автоматизирано вакуумиране в нещо, което наистина много харесват хората. Ранните примери за машини като тази бяха изключително ограничени в тяхната функционалност, но просто се носят около пространствата, както и използваха основни сензори, за да се заобиколят. Заедно с това те също биха включили фантастична оферта за разходи. Това затрудняваше много хора да купуват в тях, особено когато те онлайн в къщи с няколко етажа, което може да убие роботизирания им вакуум, ако просто направи грешен ход. Електронните джаджи не обичат да са есента надолу по стълбите.

Днешните примери за тези джаджи обаче са изключително различни. Използвайки уеб връзки, съчетани с изключително чувствителни GPS системи, те са в състояние да се ориентират около къща с истинска цел. Те ограничават използването на мощността си, като оптимизират маршрутите си около дома, като същевременно могат да се таксуват, когато са изчерпали сок, като извличат почти цялата работа от ръцете ви. Най -хубавото от всички обаче е, че някои от наличните избори могат дори да преминат сложни препятствия, като стълби. Dyson има една от водещите джаджи в тази категория, но също така можете да ги откриете от много по-ориентирани към бюджета компании.

Почистване на прозорци

Почистването на Windows е проста задача, когато сте онлайн в едноетажен дом. Когато добавите допълнителни етажи, цялата задача се превръща в фантастична оферта много по -плашеща, както и голяма част от хората не са в състояние да се накарат да го направят. Опитът да донесете тежки кофи, дълги пръти, както и всички останали инструменти, които изисквате по стълба всяка седмица, е вреден процес. Разбира се, може да платите на някого да намери, както и да свършите работата за вас. Но това в крайна сметка ще изразходва малко богатство, особено ако работите, свършени на рутинна основа. Доскоро нямаше наистина никакъв вид избор, предлагани да улеснят това.

За щастие, всичко това се е променило, както и трябва да вземете метода на наръчника на вашия Windows е нещо от миналото. Използвайки комбинация от засмукване, както и интелигентни химикали, роботите за почистване на прозорци започват да се оказват много повече, както и много по -популярни. Подобно на автоматизиран прахосмукачка, тези джаджи могат да се ориентират по метода си около вашите прозорци сами. Ще изискате да сте там, за да ги преместите от панела в панела, но те ще направят останалото, оставяйки ви изключително чисти прозорци, които са напълно свободни от ивици. Постигането на този вид резултати без помощта на експерт, използван като абсолютно невъзможен.

Ястията

Почистването на ястията е изключително типична кост на спорове в къщи с много повече от един човек, особено когато едно домакинство живее заедно. Никой не обича да върши тази работа, дори когато няма какво да се прави, както и това, това си струва да търсите методи, за да се обработвате за вас. Съдомиялните машини съществуват от изключително дълго време. В днешно време обаче те са много по -евтини от всякога, заедно с това, че са много по -ефективни, отколкото са били в миналото. Това го прави добре, както и просто за домакинствата да зависят от тези устройства, дори когато са имали затруднения с тях в миналото.

Разбира се, не всеки има място в къщата си за голям уред като този. Вместо това, ако сте онлайн някъде малки, най -вероятно ще търсите методи за намаляване на електрониката на площта, вместо да откриете нови, които да добавите към хаоса. В този случай автоматичният скрубер за хранене може да бъде много по -добър вариант. С джаджа като това, вие изисквате само всяка плоча, както и устройството под ръка ще се справи с останалите. Това често може да има много по -добри резултати, отколкото да правите всичко на ръка, което прави цялата задача много по -бърза, без да ви принуждава да персонализирате къщата си, за да направите място за нещо масово.

Измиване на дрехи

През последните сто години или повече, методът, който хората перат облеклото си, измина ужасен дълъг път. Отминали са дните на ръчно измиване всеки катокакто и всяка дреха, като пералните машини се откриват в почти всеки дом, както и тези, които не притежават тези машини, имат достъп до компании, които могат да се справят с работата за тях. Винаги има място за развитие в поле като това, както и тук идва автоматизираната страна на нещата. Докато машините от десетилетия могат да перат вашите дрехи за вас, днешните примери могат да направят много повече .

Най-важното е, че голяма част от пералните машини на днешния пазар имат вградени сушилни на кондензаторите. Това означава, че когато пране приключи, те са в състояние да направят много от сушенето, необходими за дрехите, които да се използват най -добре. Вместо да се налага да закачате облекло или да ги прехвърляте на нова машина, просто започвате процеса, както и той ще свърши цялата работа за вас. Някои от много по -сложните джаджи на пазара също имат допълнителни функции на всичкото отгоре. Можете да откриете машини, които могат да идентифицират кои материали се измиват, точно как да отчитате твърдостта на водата, която използват, както и дори да ви предоставите известие за телефон, когато задачата им е изпълнена.

Премахване на миризма

Никой не харесва концепцията за живот в миризлив дом. Всъщност, за да се уверят, че местоположенията им миризма са добри, голяма част от хората ще стигнат до изключителни дължини, за да покрият неприятните аромати, които идват като част от човешкия живот. Има тонове химикали, които могат да помогнат за това, като най -напредналите от тях всички привлекателни не само да покрият миризмите, но наистина да се отърват от тях, когато се използват. Въпреки че това може да се шуми, декларации като това не могат да бъдат представени без някои доказателства зад тях. Разбира се, обаче, в съвременния свят, да се наложи да станете, както и да пръскате около вашите пространства, далеч не е умно.

В наши дни, за да заобиколите усилията, включени в поддържането на въздуха свеж, голяма част от бизнеса излезе с джаджи, които могат незабавно да ви раздадат аромати. Тъй като въвеждането на смартфони, те получават много повече, както и много по -сложни, както и някои дори могат да бъдат управлявани директно от другите ви устройства. Някои хора обичат да предприемат много по -естествен подход. Откриването на най -добрия дифузьор за аромати за вашата къща не е само за цена, както и голяма част от бизнеса е пускането на продукти, които използват масла вместо тежките химикали, открити в типични спрейове. Това ви позволява да произвеждате естествен аромат в дома си, без никакъв вид усилия.

Пазаруване на хранителни стоки

И накрая, като последната зона в тази публикация е време да повярвам в пазаруването на хранителни стоки, както и за времето, което може да бъде хвърлено в този вид работа, ако не сте внимателни. Отиването във физически магазин за закупуване на вашата храна, хигиенни продукти, както и други основи на практика са антикварни, благодарение на услуги като Amazon. Със техните наскоро въведените бутони на тире можете да ви осигурят храна с лесното щракване на бутон. Разбира се, трябва да платите за храната, която закупувате по този начин, което прави важно да прегледате разходите за продуктите, които купувате, за да предотвратите разходите много повече, отколкото очаквате.

Натискането на бутон обаче не е точно на възраст в пространството. Освен истината, че те се свързват с интернет, няма много специално за бутон на тире, както и някои бизнес са дори повече с автоматизираното пазаруване на хранителни стоки. Мъдрите хладилници от харесванията на бизнеса като LG, както и на Sony правят голямо поръсване в звездния свят. Те не само могат да проверяват свежестта на храната за вас, но и те могат да закупят нови продукти, преди да изтекат, запазвайки постоянно снабдяване с храна, както и напитки в хладилника ви във всеки вид осигурено време. Това е идеално за домакинствата, които получават с тонове основни неща, но нямат време да прекарват часове в магазина.

Имайки предвид всичко това, трябва да се чувствате развълнувани от перспективата бавно да извадите всички житейски дела. Наличието на роботи около къщата ви може да изглежда като научнофантастична фантазия. В днешно време обаче времената се променят, както и този вид пазар е готов само да стане по -голям, с много повече, както и много повече хора, които хвърлят трудните си спечелени пари по нови методи, за да изпълняват задачи.