Концепции за Хелоуин с Expert Makeup на Kryolan

, дами. Как точно беше вашият вторник? Моята не беше лоша, освен че прекарах целия си следобед, заседнал в Източния залив с коли и проблеми с камиони. Накрая сега съм задна къща (малко по -лошо за износване).

Публикуването, което отговаря на това, е преиздаване на един от любимите ми от миналата година, както и с наближаването на Хелоуин, изглеждаше особено удачно. Хм … също ли е рано да започнем мозъчни атаки за тази година?

Всяка жена заслужава преобразяване от време на време. Последният ми беше преди векове. Сърбих, за да опитам нов облик, така че вчера направих краткото пътуване в Сан Франциско с надеждата да открия вдъхновение.

Ударих обичайните си преследвания – Mac, Dior, както и Chanel – но бях в настроение за нещо, добре, някак си различно, така че продължих да гледам.

Реклама

Почти бях готов да хвърля кърпата, когато индикация за сграда ми хвана око: Експертният грим на Kryolan. Любопитно както винаги, както и да не искам да огласявам къщата, реших да го инспектирам.

Джейк, мениджърът на шоурума на Kryolan, ми предостави обиколка на местоположението, както и обясни техните продукти, както и услуги.

Бизнесът предлага пълна линия от експерти, както и продукти за козметични продукти, но се фокусира върху грима за киносалони, както и върху образованието за грим. Бях незабавно привлечен от техния грим за мокра торта Aquacolor-тигани с изключително пигментирана сделка с глицерин, както и грим на тялото, предлагани в 250 различни нюанса (6 долара всеки).

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

След като забелязах техните прекрасни четки (висококачествени, както и като цяло по -достъпни от линиите на универсални магазини), бои за тяло и, хм, фалшива кръв, разбрах, че съм за различен тип преобразяване. индикация на плячката ми!

Доминик, директор на образованието на Kryolan, ме подготви за преобразяването си, седнал ме до гише, покрит с тигани Aquacolor. Казах му да се побърка! Не разбрах какво да очаквам, но аз станах малко подозрителен, когато залепи протезен котешки нос на лицето ми.

Тогава ми се разбра: Хоми най -вероятно нямаше да направи просто смоки.

В края на краищата Kryolan се разбира за екстремни филми, както и за грим на киносалона. Най -вероятно сте виждали грима им на работа в холивудски филми, както и техните кредитни истории включват грима за хрониките на Нарния, обезпечение, както и за Карибските пирати.

С новия ми протезен котешки нос на място, Доминик започна да слое различни цветове, за да установи външния вид. “Процесът на рисуване е забавен”, каза той. „Това е най -отнемащата време част от целия процес.“

Цялата трансформация на Карън-инчо-котка отне около 45 минути, но ето кондензираната версия …

Доминик наистина разбира своите неща. Въпреки че може да прави забележителни трансформации, превръщайки жените в котки, както и какво ли още не, той прекарва по -голямата част от приложението си за ментор, както и работи с грим в по -традиционен смисъл за красота.

Има доста малко техника към лудостта на трансформацията.

Стъпка по стъпка

Доминик започна, като се позовава на снимка на котешка, за да определи какви нюанси да използвате.

След това той използва протезния котешки нос с лепило (духовна дъвка), както и използва лепило за мигли, за да изглади краищата.

Използвайки лек цвят, Доминик покри цялата ми сделка, за да произведе неутрално платно, върху което да работя.

След това той използва жълто (малко по -тъмно от основния цвят) на бузите ми, както и брадичката за контур.

Той очерта, както и напълнен във формата на очите на новата ми котка с тъмнокафяв, използващ четка с фини върха.

За да добавя контур към челото ми, както и да потъмнее устните ми, той използва прогресивно по -тъмни цветове, докато вървеше заедно.

Той използва чист чист, за да рисува моите мустаци, както и козина.

С прогресивно по -тъмни цветове Доминик изглади всички сурови ръбове, както и очертанията на лицето ми.

За да приведа косата ми в характер, той я дразни с гребен, както и с лак за коса, както и след това използва два нюанса на цвета на косата на пръскане (жълт, както и кафяв), за да произведа котешката си грива.

Накрая той използва фиксиращ спрей, за да настрои грима, като гарантира, че той ще продължи през целия следобед.

Бях толкова възхитена от резултатите!

Доволен от новото ми преобразяване, беше време за обяд. Отхвърлих редица оферти от членовете на персонала на Kryolan за чиния с мляко, както и някои киби, както и реших вместо това да се грижат за себе си.

Завърших се в регионална пекарна, както и открих, че човек може по -скоро да обикаля града, съставен като котка посред ден, без да ме попита дали сте на 1) с участието на котки или 2) просто обикновени ядки.

Ако искате да откриете точно как да правите театрален, както и екстремен грим, Kryolan предлага двудневен театрален работилница за грим за 490 долара. За повече информация относно класовете, както и резервациите, телефонно обаждане (415) 863-9684.

Двудневната тестерна работилница за грим на Kryolan включва …

Aшведска маса на самообслужване

Основно разбиране на театралния грим, както и точно как да превърнем актьор в герой

Театрален набор от грим (включен в разхода на класа)

Свидетелство за завършен

Kryolan също публикува наръчник за грим на 150 страници (15 долара), който предоставя страхотен преглед на екстремния грим. Има и страхотни оферти от лъскави снимки! Телефонно обаждане 1-800-Криолан за подробности.

Повече за kryolan …

Основана през 1945 г., Kryolan съществува в 80 страни, както и може да се похвали с повече от 1000 експертни продукти за красота. Те са един от най -продаваните в света на грима, както и продукти за специални въздействия за театър, филм, както и телевизия.

Берлин
Kryolan Gmbh
Papiersstr. 10 D – 13409 Берлин
Телефон +49 30/499 892-0
Telefax +49 30/491 49 94
info@kryolan.com

Лондон
Служба за продажби на Kryolan UK
22 улица Тависток
Covent Garden
Лондон WC2E 7py
Телефон +44 20/72 57 61 52
Telefax +44 20/73 79 34 10
info-uk@kryolan.com

САН ФРАНЦИСКО
Kryolan Corp.
132 Девета улица
Сан Франциско, Калифорния 94103
Телефон (415) 863-9684
Факс (415) 863-9059
info-usa@kryolan.com

Огромен мео за всички мои жени в тази прекрасна събота! Позволете ми да разбера какво сте били толкова, колкото днес.

Реклама

Вашата приятелска зависимост от красотата на общността,

Карън

P.S. Ако сте нови тук, кажете ви благодарение на посещението. Гримът, както и блогът за красота, е блог за грим с ежедневни рецензии на продукти, съвети за красота, подаръци, както и случайно развратност на луда котешка лейди/грим ентусиаст на име Карън (това съм аз!).

Напишете своя емайл адрес: