Престиж моята най -голяма талисмана на миглите

Престижът, който най -големият ми талисман на миглите има, е най -голямата пръчка за маскара, която някога съм виждал. Но не става въпрос за размера, който има значение, прав ли съм?

От сайта на Prestige Cosmetic:

Най-големите ми мигли произвеждат цялото тяло с голям обем с един удар. Непосредствената драма на Lash, която няма да се забие, разваля или люлее.

Харесвам ме някои обемни талисмани, така че бях психически да опитам това. Купих тази талисмана, когато Рексал изчистваше техните престижни екрани (повечето места замениха линията на престижа с NYX – малко съм амбивалентен по отношение на това, като се има предвид, че харесвам и двете марки) – това обикновено се продава за около 10 долара, но получих моето за 6 долара. Тази талисмана се състои от 13,6ml, която е дори много повече от талисмарите Covergirl Lashblast с 13,1ml.

Чеждите на тази талисмана са завладяващи, тъй като е изключително много гъста – четините не са поставени в спирална конфигурация (помислете за почистващ препарат за тръби) като много естествени пръчици на четината. Чеждите имат нередовен модел, който събира по -скоро малко продукт, както и след това покрива всякакви кости с маскара, произвеждайки невероятен обем, както и дължина.

Впечатляващо, тази обемна маскара не се люлее – но там, където спира да работи за мен, е, че се размазва под очите ми, както използва през деня. Около 5 -часовата марка имам малко очи на панда. Ето сравнение на престижа, който най -големият ми талисман с талисмани с други големи талисмани пръчици:

Масивно е! (това е което тя каза)

Професионалисти:
• доставя невероятно дълго, както и пълни мигли
• Не любче или дразни очите ми
• Член на семейството на достъпни разходи за резултатите (т.е. аз като тази талисмана от 10 долара много по -добре от ползата от 29 долара, която са истински! Маскара)

Минуси:
• Размазва се под очите ми с деня
• Може да бъде тромава, ако пръчката не е изтрита старателно преди кандидатстване
• Поради големия чист размер е предразположен да докосва капаците ми по време на нанасяне, получаване на маскара върху прясно използваната ми сянка за очи

Стош достойнство: 7/10

Съвет: Наклонете главата си донякъде, когато използвате талисман с голяма пръчица, това ще сведе до минимум опасността да получите талисман на капаците си.

Пробвали ли сте тази талисмана? Какъв е вашият много обичан талисман за мигли VA-Va-Voom?

Споделя това:
Дял

Щракнете, за да изпратите това на приятел на приятел (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Pinterest (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите в Twitter (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Tumblr (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите на Reddit (се отваря в нов прозорец)

Като този:
Като зареждане …

Свързани

TopCoat Mascara: Clarins vs Baremineralsi използват маскара от време на време, когато не-водоустойчивата маскара, която използвам, не е толкова водоустойчива или дълго, тъй като го изисквам за деня. Защо просто не нося воден устойчив талисман, за да започна, казвате? Позволете ми да ви кажа няколко причини: 1) Водоустойчиво …
21 май 2015 г. „Красота“

Нови талисмани на Revlon: Най-изключително всичко в едно, както и обем + дължина maginifiedi предположение, че напоследък съм на аптека Тяхното оферта на талисмана: • Изключително всичко в едно (червена капачка) • Обем + дължина увеличена (синя капачка) Не мога да имам предвид последния път, когато получих …
18 август 2016 г. „Красотата“

Фокус на проекта 10: L’Oreal Voluminous Butterfly Mascaralucky #7 от фокуса на работата 10 Оценка е L’Oreal Voluminous Butterfly Mascara: Пробвах много всеки маскара, който се е пускал някога, тъй като все още се опитвам да открия замяна За моя съкровен – колкото и да е прекратен – l’Oreal Bare Naturale Mascara. Това прави ли го за мен? Първо, …
14 март 2016 г. „Красотата“